- 9 Nisan 2008
- 667
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın cnm hoşgeldin..günaydın kızlar nasılsınız
lazerden bahsetmişsiniz bende yaptırmayı düşünüorum emzirme bittikten sonraya bıraktım
ama sizin oralarda fiyatlar süper bizim burda biyer kampanya yaptı tüm vucut 350 tek seans ücreti
bizim buraya göre düşmüş hali bu
geçmiş olsun cnm,günaydın kızlar nasılınız
ne var ne yok sırtım çok ağrıyor şideetli şeklde
sol böbreğimde taş var ne düşünyor
nede alınabilyor omu ağrı yapıyor kabus gibi
ameliyatta olamıyorum
böyle ağrı tutunca dünyam zindan oluyor
günaydın kızlar nasılınız
ne var ne yok sırtım çok ağrıyor şideetli şeklde
sol böbreğimde taş var ne düşünyor
nede alınabilyor omu ağrı yapıyor kabus gibi
ameliyatta olamıyorum
böyle ağrı tutunca dünyam zindan oluyor
ayçacım günaydın canımbizi goren olmamıs yaa..hu hu tekrar gunaydn herkese..feyzacım gecmıs olsun cnm..bendede sırt agrisı cok fazla ama bende hafıfte olsa omurga egrılıgı var..
fatma nasılsın canımsinem çok geçmiş olsun canım çok kötüdür böbrek agrısı ben çalışırken bizim hastaneye gelen hastalardan bilirim. eger istersen benım komşumun bbaası böbrek rahatsızlıgı geçiriyordu aktardan bi ilaç almışlar ismini söylemişti ama unuttum çok ıyı gliyormuş hatta diyaliz denen hastaya bile iyi gelmiş istersen adını ögrenebilirim senin için hemde çok kolay taş düşürtüyormuş.
günaydın cnm hoşgeldin..
kampanyalı hali buysa kampanyasız halini hiç düşünemiyorum..
geçmiş olsun cnm,
sağol canım sen ne yapıysoun
çok şanslısın canımkızımın yanına gidecem birazdan,vakit geçiriyorum burda..
aslında akşmda sık yiyormuş ama tontiş doymuyor demkkisinemiş gecmiş olsun canım...
bende gece sık besliyorum aslında corba ve bizim yediklermizden veriyorum bazen tekrar yoğurt veriyorum 2-3 saat arayla yiyor.. hatta bi gece muhallebi yaptım 1.5 u bardağı süt ile saat 9 da yedirdim gece 11 de süt için zırlıyordu suyu gece cok veriyom ama kanmıyor illa süt olacak.....
mehlica sakin ol sinirlerine hakim ol...bosver herkes kendini bliyor sonucta
ofertacım sen yinemi bunalımlardasın bakim.....