2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sinemiş gecmiş olsun canım...
bende gece sık besliyorum aslında corba ve bizim yediklermizden veriyorum bazen tekrar yoğurt veriyorum 2-3 saat arayla yiyor.. hatta bi gece muhallebi yaptım 1.5 u bardağı süt ile saat 9 da yedirdim gece 11 de süt için zırlıyordu suyu gece cok veriyom ama kanmıyor illa süt olacak.....

mehlica sakin ol sinirlerine hakim ol...bosver herkes kendini bliyor sonucta

ofertacım sen yinemi bunalımlardasın bakim.....

sineis zaten 1 kasık pirinç unu bi kasık nişasta koydum hepsini lüpletti gene 2 saat sonra kalktı saat aralığını hiç bozmuyor o yüzden muhallebi yok artık ona

aman juli sorma bu iş yeri beni sinir ediyor neyse alıştım artık
bua arada kuzeyde çok kalkıyordu önceden şimdi gece 10.30 gibi yatmadan önce 1 kase (tabi yerse) milupanın sütlü bizkuvili mamasını yediriyorum sadece su içmek için 1-2 kere mıkırdıyor onun haricinde uyanıpta beslenmek istemiyor dene sende istersen canım ben doktora söylemiştim o tavsiye etti ve yararınıda gördüm gerçekten.ama bu ara değişik bişey yapıyor kuzey gecenin bir yarısı uyanıyor oyun oynayın benle diyor geri uyutana kadar epey mücadele ediyoruz .ne zaman tam deliksiz uyuyacak bu çocuklar çok merak ediyorum doğrusu.

hemşirem ben çorbalarının içine atıyorum bazen ama yemek olarak hiç vermedim

ben de bugün yeşillik çorbası yaptım :)))
şöyle ki
pazı, karalahana yaprağı, pırasanın yeşil yaprağı, taze fasülye, ebegümeci, ısırgan otu, kereviz yaprağı, küçük bir patates, pirinç...

hepsi yazlıktan gelme taze taze.. inşallah güzel olur.

kumburgazda canım, bahçesinde sebze yetişitiriyor kayınvaldemler. her hafta gidip mahsülleri topluyolar, gerçi artık pek birşey kalmamış ama olsun..
kocaman bi bal kabağı getirdi bu hafta çok sevindim ya...
ama nasıl parçalıycam onu bilmiyorum. :18:

peki yeşil mercimek veriyor musunuz bebekler kızlar. annem dün yapmış, zeynebe salça koymadan falan ayırmış biraz versem mi acep? :26:

oh oh afiyyet olsun cnm,ne güzel organik,zeynepçiğe de yarasın inş..
yeşil mercimek ben yapmadım hiç ama kurumda bir iki kez az mercimekli çorba çıkmıştı vermiştim,
kırmızı mercimekte kurumda çıktığında veriyorum,ama ben evde haftasonları sebze çorbası yapmaya devam ediyorum..

dünüş çook geçmiş olsun canım benim böbrekler yılda iki kere vuruyor böyle bol bol su tüket diyeceğim ama senin durum daha ağır çook geçmiş olsun canım.

sivricim sanada günaydın canım iyiyiz biz aynen devam iş güç ev kerem uğraşıp duruyorum.böyle güzel uğraşılar olsun zevkli bile geliyor bazen.
sağol dünüş sırtıma vuruyor başka bişeyde olablr ama ben böbereğe yoruyorum 2.bi hastalığı kabullenemem
sinemis küveti doldur elinede bira :KK60: son cık zıpla zıpla kanguru gibi bak nası düşüyo :KK1: tas maş kalmaz dinle sen beni
çok erinirim öyle şeylere sıcağı ,hamamı vs sevmiyorum ki
ama iyi geliyor bi kez çok ağrıdığında yaptım iyi geldi sonra delksiz bi uyku çekmiştim:KK31:
şimdi o çok zor buğlem varken

allah seni :KK52: bari yanına kocişinide alda boşuna zıplamamış olursun dünür :KK35:
:KK60: vallaha kocam dünden razı olur ama ben izinliym regl oldum 1 hafta tatil yanıma bile yaklaşmasın :63:

merhaba kızlar nasılsınız?
sinemis geçmiş olsun sırta vuruyorsa safra kesesi ile ilgili olabilir,benim felaket sırtım ağrıyordu..
mehlika boşver takma milleti aman..
ayy ecrin inş olmaz ablam yeni oldu safrakesesinden ameliyat
2.hastalığı almıyım
sırtımın ortasına doğru saplnıyor batıyor doğrusu seninde öylemiydi peki

beril durmuyormuş,memme diyormuş,şimdi gitsem en az yarım saat gelemem,
napacam yaa,çok ağlarsa arayın gelim dedim,inş. ağlamaz,
yakında kovacaklar yoksa..

demkki emmek istyor
artık her isteklerini söylüyolar vallaha
akıl küpleri

ben de vereyim bakayım severse veririm sevmezse zorlamam...

kızlar hava çok güzel, ben biraz hava almaya çıkıyorum,zeynebi parka götüreyim, biraz gezineyim..

hoşçakalın.. görüşürük :KK16:

öğlen gittim tay tay yaptırıyorum kendi de da da diyor,her dediğimi söylemeye çalışıyor,
kreşte çocuklar bakıcının birine aysel teyze diye sesleniyorlarmış beril de diyormuş kendince,
ben gittiğimde de teyze dedi ama tam telaffuz edemiyor teyzeye benzer bir ses çıkarıyor..

merhaba kızlar uzun zamandır giremiyodum şimdi girdim kk pro kart üyelik diye mesajlar almışım ama bi bilgi sahibi deyilim bi bilgisi olan varsa bana anlatabilirmi acaba

sinemis safra kesesi genetik olabiliyormuş benim babamda ameliyat olmuştu,sırtının ortası midemin tam arkası gibiydi ben midem sanıyordum meğer safraymış..bayanlarda daha çok görülüyor hamilelikte bebek baskı yaptığı içinmiş..istersen dr git benim gibi keseden taş düşüp pankreasına zarar verebilir ben çok çektim.

5 dakika falan sürüyormuş sanırım canım...

e ozaman iyi değilmi. 10 dakka olsa 7,5 lira 20 dakka olsa 15 lira. iyi değil mi ya?

canım ama onların yaptıkları ne kadar sürer bunları çok iyi konuşmak gerek..

evet sivricim ya dünyanın en güzel duygusu rabbim herkese tattırsın bu duyguyu

:KK16::KK17:

iyiyim hemşirem,ayriste iyi brokoli çorbası nasıl yapılıyor biliyormusun ayrise yapacağım da?

[

hoşgeldin ecrin. ben kereme yapmıştım. brokolileri haşladım bilendırla ezdim.başka bir tencerde unu kavurdum üzerine süt koydum sonra ezdiğim brokolileri ilave edip tekrardan blendırdan geçirip kaynattım çook ta güzel oldu tabi kerem sevmedi oda başka :2:

güzel bir tarif deneyeceğim:KK6:

ben de bugün yeşillik çorbası yaptım :)))
şöyle ki
pazı, karalahana yaprağı, pırasanın yeşil yaprağı, taze fasülye, ebegümeci, ısırgan otu, kereviz yaprağı, küçük bir patates, pirinç...

hepsi yazlıktan gelme taze taze.. inşallah güzel olur.

yiyecekmi acaba..:KK17:

sinemis safra kesesi genetik olabiliyormuş benim babamda ameliyat olmuştu,sırtının ortası midemin tam arkası gibiydi ben midem sanıyordum meğer safraymış..bayanlarda daha çok görülüyor hamilelikte bebek baskı yaptığı içinmiş..istersen dr git benim gibi keseden taş düşüp pankreasına zarar verebilir ben çok çektim.

sen böyle dedinya ruhen çökmüş durumdayım
iyi bi dahiley uzmanına gidip kontrol olmam lazım
sırtım hep ağrıyor benim

sinemis üzülecek birşey yok cAnım.zaten kapalı ameliyat oluyorsun çok basit..inş yoktur öyle birşey belkiyorgunluk yada yanlış oturuş ile alakalıdır..

sinemis üzülecek birşey yok cAnım.zaten kapalı ameliyat oluyorsun çok basit..inş yoktur öyle birşey belkiyorgunluk yada yanlış oturuş ile alakalıdır..

zaten evdede iştede kendime eziyet eder gb otuyorum
uza ayaklarını otur yok kasıyorum hep iş yerinde rahatım bi odada 2 kişiyz yaylılark otur yok ben illa kasıcam kendimi
ondanda şüphelenyorum

bende ocak annesiyim 3 ocakta dogum yaptim ama hala regl olmadim benim gibi olanlar varmi tam 10 ay oldu bu arada emziriyorum hala bebegimi benim gibi olan varmi normalmi ???:KK28:

slm kızlar nasılsnız gündüzleri pek giremyorum akşamda burda kimse olmuyo offff görüşemiyoruz :KK19:

bende ocak annesiyim 3 ocakta dogum yaptim ama hala regl olmadim benim gibi olanlar varmi tam 10 ay oldu bu arada emziriyorum hala bebegimi benim gibi olan varmi normalmi ???:KK28:

var canım ben de olmadım, geceleri de sık sık emzirmekten oluyor ve de genetik bir durum tabi. annemin de böyleymiş

yiyecekmi acaba..:KK17:[/QUOTE]

yeşil mercimeği yemedi zorla 1 kaşık onu da 5 dakka ağzında tuttuktan sonra çıkardı...

sebze çorbasını yarım kase yedi :KK8:

cnm ben de 12 ocakta doğum yaptım ve hala adet olmadım,
ben de emziriyorum,emzirmeyle alakalı sanırım..
yiyecekmi acaba..:KK17:

yeşil mercimeği yemedi zorla 1 kaşık onu da 5 dakka ağzında tuttuktan sonra çıkardı...

sebze çorbasını yarım kase yedi :KK8:[/QUOTE]
afiyyet olsun,yarasın zeynepnaza,mercimeği de zamanla sever annesi..
günaydın öpeim herkesi....
günaydın cnm,ben de öpüyom seni:KK16:

X