bıraktı ayris valla nedense bu ara çok huysuz neden bilmem kendi haline bıraktım:)
bende 5 seans sadece kol altı kampanyadaydı 20 tlye aldım ama vazgeçtim emzirme yüzünden....
rapunzelkocanı tebrik ediyorum,güzel bir sürpriz yapmış
kızlar bebelerle epilasyon yapması çok zor,acilen epilasyona ihtiyacım var,
ben de lazer yaptırmak istiyorum,şu kıllardan kurtulup epilasyonla uğraşmak istemiyorum
ama tüm vücut pahalu olur şuan için yaptıramam hem emziriyorum da
şu borçlarımız bir bitsin yaptıracam inş.
o zamana kadar yaşasın kıllı günler
allahtan hiçöyle dertlerim yok lazer kıl tüy gibi:)tüysüzüm ben:))
allahtan hiçöyle dertlerim yok lazer kıl tüy gibi:)tüysüzüm ben:))
kız cadı güldürdün beni...demek yere atınca güm diye ses geliyo...sade molfikste mi geliyo o ses biz prima kullanıyoz onda da aynı sesi işitiyoz...ama ben primadan çok memnunum molfiks pişik yaptı benim kızıma...prima ince ama maşallah çok güzel emiyo ...bu arada bugün dr a gittik benim kız sürekli kulağını elliyordu.dr kir var içinde dedi..giserin verdi akıtacakmış o kiri...kızım bu ay 1 kilo almış bu ay..çok sevindim...dr gelişimi çok iyi dedi..maşallah kızıma...oferta ne kadanmış tüm vücutt bende gelem daha:)))
kız cadı güldürdün beni...demek yere atınca güm diye ses geliyo...sade molfikste mi geliyo o ses biz prima kullanıyoz onda da aynı sesi işitiyoz...ama ben primadan çok memnunum molfiks pişik yaptı benim kızıma...prima ince ama maşallah çok güzel emiyo ...bu arada bugün dr a gittik benim kız sürekli kulağını elliyordu.dr kir var içinde dedi..giserin verdi akıtacakmış o kiri...kızım bu ay 1 kilo almış bu ay..çok sevindim...dr gelişimi çok iyi dedi..maşallah kızıma...
sağol cadıcım...evt.bu ay maşallahı var kızımın iştahı açıldı...bi de kusan bi bebekti am bu ay kusmaları bitti gibi bi şey...heralde onun da etkisi oldu..baya bildiğin gliserin damla verdi işte dr...kiri yumuşatıp akıtacakmış ben de silecekmişim..öyle dedi..yok hacıo o ses primadan geliyo ben ilk 3 ay kullandıdım molfixi sorasında gece yetmemeye başladı ondan beri prima kullanıyom asla değişmem süper smiyo ve yumuşacık değişmem yaniii bizimkindede psilik var diyodu doktor neymiş o ilaç nasılmış bende alam siliyom temziliyom ama gene pislik oluıyo bu arada maşallah çok güzel kilo almış kızın
sinemis ben öyle dedim ama sen gene bildiğini yap bacım benimkiler burda yaa bide buluşmam iptal oldu biraz gerginim kaynatam doktora gitti perşembe ameliyat olcek inşallah çok kalmazlar bu ara bende çok gıcık gidiyom kaynanama kadın herşey benim olsun istiyo biz bişiy alcaz diyince sanki o vercekmiş parasını gibi nesi var sizinkinibn
eşim akşam dedeki yaza oturma grubunu değiştircez nette bi renk görmüş bak bu nasıl diye bana gösterdi kaynanamda hemen atladı o ne diyee yaza oturma gurubnu değişcez dedi tülde alcem hatuna dedii iyi nesi var oturma grubunun dedii eşimde anne ben evleneli 8 sene bitecek sen 3 kez oturma grubu değiştin biz daha anca 8 sene sora değişcez dedii aldı cevabı otudu :)))
sinemis genetik sanırım benimki,annemde de yoktur..bende de yok bıyık bacak vs gibi dertlerim..
oferta ne kadanmış tüm vücutt bende gelem daha:)))
kız cadı güldürdün beni...demek yere atınca güm diye ses geliyo...sade molfikste mi geliyo o ses biz prima kullanıyoz onda da aynı sesi işitiyoz...ama ben primadan çok memnunum molfiks pişik yaptı benim kızıma...prima ince ama maşallah çok güzel emiyo ...bu arada bugün dr a gittik benim kız sürekli kulağını elliyordu.dr kir var içinde dedi..giserin verdi akıtacakmış o kiri...kızım bu ay 1 kilo almış bu ay..çok sevindim...dr gelişimi çok iyi dedi..maşallah kızıma...
oferta yolla canım sen kuzeyi ben ayrisle ikisinide gezdiririmm...
hemşirem c&a da battaniye baktım ama sarı yoktu pembe vardı...