2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende 5 seans sadece kol altı kampanyadaydı 20 tlye aldım ama vazgeçtim emzirme yüzünden....

bıraktı ayris valla nedense bu ara çok huysuz neden bilmem kendi haline bıraktım:)

demirde kendini yürüyorum sanıyor biryere tırmanıyo sonra kendini ileri atıyo hopp yerde:))
valla bu bebelerin hepsi bi alem bende demiri bıraktım kendi haline
bende 5 seans sadece kol altı kampanyadaydı 20 tlye aldım ama vazgeçtim emzirme yüzünden....

bende çok istiyorum canım yaptırmak tüm vücut hemde ama emzirme bitsin artık ondan sonra bu kadar yıl kıllı gezdim demirim için acuk dah gezerim:))))))))))))))))

rapunzelkocanı tebrik ediyorum,güzel bir sürpriz yapmış:KK9:

kızlar bebelerle epilasyon yapması çok zor,acilen epilasyona ihtiyacım var,
ben de lazer yaptırmak istiyorum,şu kıllardan kurtulup epilasyonla uğraşmak istemiyorum
ama tüm vücut pahalu olur şuan için yaptıramam hem emziriyorum da:KK58:
şu borçlarımız bir bitsin yaptıracam inş.
o zamana kadar yaşasın kıllı günler:KK52:

rapunzelkocanı tebrik ediyorum,güzel bir sürpriz yapmış:KK9:

kızlar bebelerle epilasyon yapması çok zor,acilen epilasyona ihtiyacım var,
ben de lazer yaptırmak istiyorum,şu kıllardan kurtulup epilasyonla uğraşmak istemiyorum
ama tüm vücut pahalu olur şuan için yaptıramam hem emziriyorum da:KK58:
şu borçlarımız bir bitsin yaptıracam inş.
o zamana kadar yaşasın kıllı günler:KK52:

mehlika ben gop merkezde bir yerle anlaştım tüm vücüt komple sende yakınsın bana nasılsa emzirme bitince sende bir konuşursun istersen fiyatları öyle çok ucukta gelmedi bana çünkü.

allahtan hiçöyle dertlerim yok lazer kıl tüy gibi:)tüysüzüm ben:))

şanslısın çok şanslı :KK12:

selam türk kadınları ellleri herdaim pohta olan kadınlar napıyosunzu bakalım lazer burda pahalı oğlum ben tee 3 sene evvelinde koltuk altı yaptıram dedidim tuzlu geldidi bana

julli kız kocayla barışmışkene bide kardeş yapsaydınız meloşa:KK9:

feyzaa kaynananaın tavrını anlamadım hava soğuksa soba yaksın ne alaka nazarmış pöhhh kadın resmen gitmenizi istemememiş yada dedinya kavgalı ayrıldık ordan diye çok iyi niyetinden onlarla oğlu bidaha tartışmasın diyemi yaptı dicem ama yok yok adı kaynanaan istmememiş oğlunu şahsi fikrim öyle deyince ben olsam gitmem benim kocamda ne arar ne sorar çok inattır benimki arabasını alacaklar hemii pöhhh adamın aklını alır bee adamlar üste para bile verir yanii çok relax gördüm koceni:))

sivrii ooo maşallah diyim bacım nazarlardan korusun rabbim sizi aminnn

oferta naber şeker

ecrin tüysüz karısı naber kızzz

delf ben ilk 3 ay molfix kullandım ama primaya geçince molfix ne kadar sertmiş ve emmeiyomuş dedim çağanın altından sabah ebzi alıyom yere atınca gümmmm diyeses geliyoo rahat 3 kilo oluyo içinde sızma yok maşallah neyse arkisiş gelcek çaya toz alıyomben eylemeyin beni:)))

sinemis genetik sanırım benimki,annemde de yoktur..bende de yok bıyık bacak vs gibi dertlerim..

oferta ne kadanmış tüm vücutt bende gelem daha:)))
kız cadı güldürdün beni...demek yere atınca güm diye ses geliyo...sade molfikste mi geliyo o ses biz prima kullanıyoz onda da aynı sesi işitiyoz...ama ben primadan çok memnunum molfiks pişik yaptı benim kızıma...prima ince ama maşallah çok güzel emiyo ...bu arada bugün dr a gittik benim kız sürekli kulağını elliyordu.dr kir var içinde dedi..giserin verdi akıtacakmış o kiri...kızım bu ay 1 kilo almış bu ay..çok sevindim...dr gelişimi çok iyi dedi..maşallah kızıma...:nazar:

sinemis ben öyle dedim ama sen gene bildiğini yap bacım benimkiler burda yaa bide buluşmam iptal oldu biraz gerginim kaynatam doktora gitti perşembe ameliyat olcek inşallah çok kalmazlar bu ara bende çok gıcık gidiyom kaynanama kadın herşey benim olsun istiyo biz bişiy alcaz diyince sanki o vercekmiş parasını gibi nesi var sizinkinibn
eşim akşam dedeki yaza oturma grubunu değiştircez nette bi renk görmüş bak bu nasıl diye bana gösterdi kaynanamda hemen atladı o ne diyee yaza oturma gurubnu değişcez dedi tülde alcem hatuna dedii iyi nesi var oturma grubunun dedii eşimde anne ben evleneli 8 sene bitecek sen 3 kez oturma grubu değiştin biz daha anca 8 sene sora değişcez dedii aldı cevabı otudu :)))

kız cadı güldürdün beni...demek yere atınca güm diye ses geliyo...sade molfikste mi geliyo o ses biz prima kullanıyoz onda da aynı sesi işitiyoz...ama ben primadan çok memnunum molfiks pişik yaptı benim kızıma...prima ince ama maşallah çok güzel emiyo ...bu arada bugün dr a gittik benim kız sürekli kulağını elliyordu.dr kir var içinde dedi..giserin verdi akıtacakmış o kiri...kızım bu ay 1 kilo almış bu ay..çok sevindim...dr gelişimi çok iyi dedi..maşallah kızıma...:nazar:

yok hacıo o ses primadan geliyo ben ilk 3 ay kullandıdım molfixi sorasında gece yetmemeye başladı ondan beri prima kullanıyom asla değişmem süper smiyo ve yumuşacık değişmem yaniii bizimkindede psilik var diyodu doktor neymiş o ilaç nasılmış bende alam siliyom temziliyom ama gene pislik oluıyo bu arada maşallah çok güzel kilo almış kızın

Son düzenleme:
yok hacıo o ses primadan geliyo ben ilk 3 ay kullandıdım molfixi sorasında gece yetmemeye başladı ondan beri prima kullanıyom asla değişmem süper smiyo ve yumuşacık değişmem yaniii bizimkindede psilik var diyodu doktor neymiş o ilaç nasılmış bende alam siliyom temziliyom ama gene pislik oluıyo bu arada maşallah çok güzel kilo almış kızın
sağol cadıcım...evt.bu ay maşallahı var kızımın iştahı açıldı...bi de kusan bi bebekti am bu ay kusmaları bitti gibi bi şey...heralde onun da etkisi oldu..baya bildiğin gliserin damla verdi işte dr...kiri yumuşatıp akıtacakmış ben de silecekmişim..öyle dedi..

sinemis ben öyle dedim ama sen gene bildiğini yap bacım benimkiler burda yaa bide buluşmam iptal oldu biraz gerginim kaynatam doktora gitti perşembe ameliyat olcek inşallah çok kalmazlar bu ara bende çok gıcık gidiyom kaynanama kadın herşey benim olsun istiyo biz bişiy alcaz diyince sanki o vercekmiş parasını gibi nesi var sizinkinibn
eşim akşam dedeki yaza oturma grubunu değiştircez nette bi renk görmüş bak bu nasıl diye bana gösterdi kaynanamda hemen atladı o ne diyee yaza oturma gurubnu değişcez dedi tülde alcem hatuna dedii iyi nesi var oturma grubunun dedii eşimde anne ben evleneli 8 sene bitecek sen 3 kez oturma grubu değiştin biz daha anca 8 sene sora değişcez dedii aldı cevabı otudu :)))

Yok canım ben fikrinizi soruyorum niye yanlış düşünym
eşim fazla relax değil sadece hayatında annesi abisi var onlarıda kaybetmek istemyor
babasız büyüdüğü için annesinn çok emeği olduğunu düşünyor
ve onuda kırmak istemyor
eğer oda ölürse içime dert kalır diyor
evlatlık görevimi yaparım diyor
hakkını ev alırken isteyecek yani arabasını
zaten eşimn üstüne direk satılığa çıkartacak
şimdilk sadece susuyor
susmayı tercih ediyor
çünkü çok kötü kavga etti daha önceleri
bizde kaynanam resmen biiz istemedi anlıyoruz ama sebebi ney çözemyoruz
diğer gelnyle birlkte oturyor galiba gelinnden çekiniyor başka açıklaması yok
ama ben eltim geldiğinde istanbuldagezdrmedğim yer kalmadı şimdi
böyle yapması çok saçma
senin kaynananda abartmış hep bizemi düşecek böyeleri
anlamıyorum
ona ne parasını o mu kazanıyor
biizm aldığımza verdiğimze karışmıyor bşiye diyemez
o kazanmıyor çünkü ne alırken soruyoruz ne verrken
eşinde çok iyi yapmış tebrik ederim

oferta ne kadanmış tüm vücutt bende gelem daha:)))

1000 YTL tüm vucut canım hemde 6 taksitle nasıl iyi ama dimi fiyatı.bu arada geçmiş olsun kayınpederinede.

yaa kuzeyde çok kaşıyor kulağını ondadamı kir var acaba.doktora götürünce sorayım bari.

merhabalar kızlar.

sinemis kayınvaliden tekrar bir tatsızlık çıkarsa diye çekiniyor olabilir. bayram zehir olmasın diye bahane yaratmıştır. bi de arabadan bahsetmişsin ya, belki de arabanın başına bi iş geldi vs. sizin haberiniz olsun istemiyor da olabilir.

cantanelerim, maşallah bebeğine.ayıptır sorması neler yiyor senin minik? biz son 6 aydır 1 kg gibi rakamları göremedik maalesef.

bu arada sizin soğuk rüzgarlar bizim bu taraflara esti galiba :KK50: eşimle aramız kaç gündür bozuk,tatil boyunca o kadar az konuştuk ki :KK43:( benim ailemle arası pek iyi değil ve bir araya geldiklerinde mutlaka ama mutlaka bir şeyler çıkıyor :KK50: ailemin de haksız olduğu taraflar var, onlar yaşlı üzmeyeyim derken eşimi üzüyorum,onu da üzmemeye çabalıyorum sonra arada kalıyorum olan bana oluyor.bu sefer biraz daha bozuk bana. hayırlısı olsun hakkımızda.

oferta yolla canım sen kuzeyi ben ayrisle ikisinide gezdiririmm...
hemşirem c&a da battaniye baktım ama sarı yoktu pembe vardı...

sağ olasın canım ya, o pembeden ben de var, ben çok beğeniyorum o markanın ürünlerini ya.. bende bulamadım, neyse geçmiş olsun artık... :KK5:
aaaa klavyem düzelmiş :KK64:

kızlar epilasyon konuşulmuş, ben de yaptırmak istiyorum. burda bi güzellik merkezi var ona sordum, dakikası 75 kuruş dedi, anlamadım :18: iyi mi sizce?

X