- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
sanırım bizde de öyle,su içse yarıyor yavrumakafamçokkarıştımehlikacım benim oğlum o kadar çok yemezdi ama çok çabuk kilo alırdı.şimdi bile aynı 12 yaşında..biraz da metabolizmanın hızlı veya yavaş çalışmasıyla alakalı.hani yediği yarıyo derler ya..işte öyle..kızım ise ne az ne de çok yiyor ama metabolizması hızlı çalışıyo herhalde yediğini eritiyo hiç kilosu yok bu yüzden.acaba senin kızın da mı öyle?muhallebi ve bebe bisküvisi bebeklerde kilo yapıyo gerçekten ..kesmen iyi olmuş..
geçmiş olsun cnm..offff boğazım acıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr
anlarlar cnm merak etme..a.stek tesellim büyüyünce bizi anlamaları
hoşgeldin cnm,hamilesin galiba,Allah tamamına erdirsin,sağlıcakla kucağına alırsın inş.:Saruboceq:arkadaşlar bende geldimmmmm....kabul ederseniz....bebiklerinizi öptüm....nasıllar bebikler???a.s.
merhaba cnm biz iyiyiz çok şükür,sen nasılsın,kocişinle barıştınızmı,??kızlar nasılsınız bebeler nasıl
mehlika bişey sorcam san beril gündekaç kez kaka yapıyor
saol canım.ancak geldim yaaa yeni kayıt oldum sayılır.herkz öptmhoşgeldin canım sende ocak annesimisin nerelerde kaldın şimdiye kadar :))
merhaba cnm biz iyiyiz çok şükür,sen nasılsın,kocişinle barıştınızmı,??
beril günde 1 veya 2 kez kaka yapıyor cnm..
yav bugün yarım günmüş,benim 1,5 saat süt iznim de var,niye geldimki ben,md yardımcısı da gelmedi zaten,hiç gerek yokmuş gelmeme,
yaprak dökümünü izledim bende,çok duygusal ya,ağladımsenağlama
günaydın kızlar..bugun yarım günmüş eşim gelir gezeriz diyordum hava çok kötü offfffffffffffffffffffffff..
rapunzel olmadı foruma gitcem oyy bunaldım evdeyim kaçgundur:))
merhaba bocuk nasılsın canım?
iyiyim güzelim sen nasılsın kızın nasıl
merhaba bocuk nasılsın canım?
iyiyim güzelim sen nasılsın kızın nasıl
vallah iyi sayılırm çok sıkıcı bi gün yağmur çok ,topik sessizzz sıkılıyorum