LEN KARILAR OKADAR GÖZÜM ACIYA AZIYA YAZDIM NE YAZDIM TAM BİLEMİYOM EMME OKUYUN OKUMAYANI FURURUM ZATEN GECEDEN BAŞKA BAKAMAZ OLDM NETE YOLLARIM HEPİNİZİ
mehliakcım oturuyom zzaten mıçımın üstüne ben bu azmanı bırakıp biyere gidemem zaten onlarsız biyere gitsemde hep aklım onlarda oluu ne biçüm kadınsam hiç kendim için yaşıyamam ben
(
sivri çağan 2 günde bir yapıyo ama yapınca evdeki koku bütün binayı sarıyo:)) genelde böyle ama diş dönemlerinde günde 3kezde olduğu oluyodu nabersin bu arada görüşemez olduk gözüm:)))
sinemsi ben oturuyom mıçımın üstüne sende otuu gezme
ecerin hayret kız sen 3 gün nasıl evde kaldın pesss şaştımda kaldım zuhahhaha
delf hacıı sen bide 4+ prima kullnasana bence bez büyük olduğu için taşıyo yenimi geçtiydin sen 5 numaraya çağanla çok fark yok kilo olarak aralarında ama çağan daha epey kullanır 4+yı bendede 2 paket 5 numraa prima var emme büyük diye kullanmıyom nasılda kullanılcak dar zamanda lazım oluuu sen beze yeni geçtisen bi benim alfımı yabana atma büyük gelincede taşıyonerkekler yandan sağdan soldan kaçırıyolar zuhahahahah
ay bu çocuk dün gece 1 saat bile dilksiz uyumadı gündüz 3te bi uyudu 1 saat bide 6da uyudu 40 dakka hala ayakta babasında şimdii kimbilüü ne zaman uyuycak bide bu ara çok ağlıyo memede pırlanta değerindeki sütünde fayda etmiyo