2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

smhsmh,mehlika ve diğer arkadaşlar bez tavsiyeleriniz için teşekkürler
delf ben çareyi evy baby de buldum kuzenim kullanmış denemek için verdi beğendim çok şükür pişik de yapmadı inşallah tekrar değiştirmek zorunda kalmam tuvaletini öğrenene kadar

bir ben kalmışım ve tam güğn işteyimmm offf havada çok sıkıcı bitmez bu gün bitmezzzzz

LEN KARILAR OKADAR GÖZÜM ACIYA AZIYA YAZDIM NE YAZDIM TAM BİLEMİYOM EMME OKUYUN OKUMAYANI FURURUM ZATEN GECEDEN BAŞKA BAKAMAZ OLDM NETE YOLLARIM HEPİNİZİ

mehliakcım oturuyom zzaten mıçımın üstüne ben bu azmanı bırakıp biyere gidemem zaten onlarsız biyere gitsemde hep aklım onlarda oluu ne biçüm kadınsam hiç kendim için yaşıyamam ben(

sivri çağan 2 günde bir yapıyo ama yapınca evdeki koku bütün binayı sarıyo:)) genelde böyle ama diş dönemlerinde günde 3kezde olduğu oluyodu nabersin bu arada görüşemez olduk gözüm:)))

sinemsi ben oturuyom mıçımın üstüne sende otuu gezme

ecerin hayret kız sen 3 gün nasıl evde kaldın pesss şaştımda kaldım zuhahhaha

delf hacıı sen bide 4+ prima kullnasana bence bez büyük olduğu için taşıyo yenimi geçtiydin sen 5 numaraya çağanla çok fark yok kilo olarak aralarında ama çağan daha epey kullanır 4+yı bendede 2 paket 5 numraa prima var emme büyük diye kullanmıyom nasılda kullanılcak dar zamanda lazım oluuu sen beze yeni geçtisen bi benim alfımı yabana atma büyük gelincede taşıyonerkekler yandan sağdan soldan kaçırıyolar zuhahahahah

ay bu çocuk dün gece 1 saat bile dilksiz uyumadı gündüz 3te bi uyudu 1 saat bide 6da uyudu 40 dakka hala ayakta babasında şimdii kimbilüü ne zaman uyuycak bide bu ara çok ağlıyo memede pırlanta değerindeki sütünde fayda etmiyo

ay ne yağmur yağıyor ne yağmur yağıyor, valla bizde4 arap kızı gibi camdan bakıyoz. dışarıya hasret kaldık...

geçen gün kızımın en sevdiğim battaniyesini taksi de unuttum, çok üzgünüm... bulamam daha di mi ya... :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

hemşirem nerden almıştın aldıgın yerde bulursun belki..
evet ya yağmur da bitmedi yarın kocik ayrisi bakacaktı bende arkadaşlarla eminönüne gitcektim ama hava berbat offfffffffff..

hemşirem nerden almıştın aldıgın yerde bulursun belki..
evet ya yağmur da bitmedi yarın kocik ayrisi bakacaktı bende arkadaşlarla eminönüne gitcektim ama hava berbat offfffffffff..

c&a dan almıştım canım. geçen gittim ama gözüme o çarpmadı. yumuşacıktı, sarıydı, winni the pooh luydu büüüüüü :gitme::gitme:

yalnız kar soğuğu gibi bir hava var di mi, sadece yağmur olsa yine iyi.

evet çok soğuk canım,ben gidersem bi bakayım varmı diye varsa alırım ben...

çok sağ ol canım ya, çok incesin. düşünmen yetti... olumunekankayizsmile
forumda c&a var mı? biliyo musun ben hiç foruma gitmedim. kocama sölim de beni götürsün, haklısın belki orda bulabiliriz...

burnum üşüyo soğuktan :))

bizimde elektrikler gitti geldi sıcacık ev balkonda biraz oturdum bayağı sogukmuş:)
forumda çoğu magaza var hele alt kat komple çocuk bölümü:)gezin bencede...

forumda c&a var canım..yarın artık emiönü olmazsa bu yagmurda bana forum yolu gözükür ancak:)bakarım ben..

her gün gide gide pek cazip gelmiyor artık sana forum demek kiiiiiiiiiiii
bir yanda ben gibi forum yüzü görmemiş, bir yanda ay yine mi orasıııı diyen kaydirigubbakcemile3

bizimde elektrikler gitti geldi sıcacık ev balkonda biraz oturdum bayağı sogukmuş:)
forumda çoğu magaza var hele alt kat komple çocuk bölümü:)gezin bencede...

kışın elektriklerin gitmesinden nefret ediyorum ya,
nasıl ısınıcaz?
başka alternatif de yok.
ah ahhhhhhh eski sobalı günler....

aynı şeyleri görünce bunalıyorsun sürekli..açılması ama süper oldu benim için sıkılmıyorum artık yada birşey alacağımda çok uzak yerlere gitmeme gerek kalmıyor..taa metroporta gidiyorduk genelde..

evet ya elektrik gidince ısınma şekli kalmıyor..ancak tüplü bir soba yada kömür sobası gerek:)allaktan 30 dk'yı geçmiyor kesinti:)gerçi dogalgaz sobasıda olabilir:)

bi kaç gündür hiç fırsatım olmadı bilgisayarı açmaya, biraz işlerim vardı, mail attım baktım derken buraya takıldım, ufku muyku kalmadı...
bir fincan neskafe goldun açamayacağı uyku yoktur ecrincim :))

günaydın diyecegim ama bugün kımse ugramamış buraya .
kızlar zehram nezle oldu doktor iburamin cold diye bi ilaç verdi aranızda kullanan var mı?kaç ölçek veriyorsunuz?
birde kan ilacı kabızlık yapmıştı birde zor içiyordu doktor kan şurubu verdi aromalı bakalım inşallah bunu begenir çünkü kan seviyesi düşük çıktı 9 lardaymış acaba çok mu düşük aranızda kan sayımı yaptıran varmı sizin değerleriniz nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…