doktoru hiçbir yorumda bulunmuyor inanki acıkınca yer diyor ama dün 7 saat bekledik acıkmasını yok acıkmıyor ya anlamadım ben acıktım o acıkmadı kilosuda iyi sayılır 9 kilo işte.
inşallah canım ya çok üzülüyorum
başınız sağolsun canım zor dimi ayrılmak ben işe gelirken bile çok üzülüyorum hala akşam oğlum olmadan zor olurdu gerçekten haklısın.
olabilir aslında ama mamaları nasıl vericem elimle bulaşmadan dökülmeden peki.
sivri boşver biz kendimize dert ettikçe sanki dertler azalıyormu kendimize yapıyoruz ne yapıyorsak sen oğluşunu düşün moralin yerine gelsin ben üzgün olunca hep öyle yapıyorum.
canım sıkılma. dr unyla görüş bence ya da görüştün mü? eminin bağırdığın için çok üzüldün ama arkadaşlar şu bağırma işini yapmayalım. kıyamam ona. elbet yer . mutlaka bir sebebi vardı.
çok üzgünüm çok elbette ona bağırmak istemiyorum gözümün önünden hiç gitmiyor şimdi o korkarak bana bakışı gözlerinin dolması.ve babasına kaçması.ama beni asıl sinir eden eşimin başımda dır dır ediyor olması zaten çocuk yemiyor sorunlu bide o başımda hiç susmuyor geriyor beni daha çok.akşam olsada kuzumun gönlünü alsam.öpsem sarılsam koklasam.
oferta canım sabahları aç karnına bir tatlı kaşığı fln pekmez versen pekmez iştah açar diyorlar ya. demekki senin oğluşun şimdiden formunu korumaya başladı sempatiksalakcinni ayy çook zormuş canım ya ilk defa gece ayrı kaldık gündüz zaten görüşemiyoruz çook özlüyordum gecede yanımda olmayınca yatağı boş ev boş oyuncakları yerlerde her odada bir şeyi var çoook zormuş mevlam ayırmasın bizi yavrularımızdan sevdiklerimizden:Saruboceq:
ceyce şimdi okudum canım
ee emmiyormuydu senin oğluş nasıl bıraktın
sivricim sende takma fzla herşeyi öyle kafana hayat boş ya bir varız birdende yokuz tadını çıkarmak lazım hayatın. artık emmiyoruz sivricim sadece sağ göğsümü alıyordu yaklaşık bir ay olacak onuda almıyor zaten sütte gitti :sinifsinif:
posi topiğiniz nerde? gerçi takip zorunlu diyosun ben sürekli giremiyorum, kızım bu ara gündüz uykularını da uyumuyor,süreekli koşturmaktan o uyuyunca da iş güç yapmaktan fırsat bulamıyorum
çok yaramaz dakka durmuyor hep emekliyor ayağa kalkıyor sıralıyor biraz mudahale etsen kıyameti koparıyor tam karadenzili yani tammm.oferta başka huysuzluğu varmı...ayriste yemek yemiyordu dr götürdüm agzından yara çıkmış ilaç verdi dr şimdi yiyor..
doktoru hiçbir yorumda bulunmuyor inanki acıkınca yer diyor ama dün 7 saat bekledik acıkmasını yok acıkmıyor ya anlamadım ben acıktım o acıkmadı kilosuda iyi sayılır 9 kilo işte.
inşallah canım ya çok üzülüyorum
başınız sağolsun canım zor dimi ayrılmak ben işe gelirken bile çok üzülüyorum hala akşam oğlum olmadan zor olurdu gerçekten haklısın.
olabilir aslında ama mamaları nasıl vericem elimle bulaşmadan dökülmeden peki.
sivri boşver biz kendimize dert ettikçe sanki dertler azalıyormu kendimize yapıyoruz ne yapıyorsak sen oğluşunu düşün moralin yerine gelsin ben üzgün olunca hep öyle yapıyorum.
oferta canım sabahları aç karnına bir tatlı kaşığı fln pekmez versen pekmez iştah açar diyorlar ya. demekki senin oğluşun şimdiden formunu korumaya başladı sempatiksalakcinni ayy çook zormuş canım ya ilk defa gece ayrı kaldık gündüz zaten görüşemiyoruz çook özlüyordum gecede yanımda olmayınca yatağı boş ev boş oyuncakları yerlerde her odada bir şeyi var çoook zormuş mevlam ayırmasın bizi yavrularımızdan sevdiklerimizden:Saruboceq:
sivricim sende takma fzla herşeyi öyle kafana hayat boş ya bir varız birdende yokuz tadını çıkarmak lazım hayatın. artık emmiyoruz sivricim sadece sağ göğsümü alıyordu yaklaşık bir ay olacak onuda almıyor zaten sütte gitti :sinifsinif:
amin canım hiçbir bebek annesiz kalmasın çok zor çok.
cnm hastalığı atlatmanıza sevindim,sık kalkması diştendir..günaydınlar kızlar.
pek uğramadığım için tanıyan azdır ama ben yine debir merhaba demek istedim. kızımın hastalıklarını atlattık çok şükür, soranlara çok teşekkürler. ama şimdi de huyu değişti, gece o kadar sık ağlar oldu ki... açlık değil mama almıyor,diş sıkıntısı mı bilmiyorum çünkü küçük bebekken bile bu kadar sık uyandığını hatırlamıyorum.
sonbaharı hele de kışı, kısalan günleri, erkenden kararan havayı sevmem ben de hiç. insanı daha bir depresif yapıyor.sıcacık yaz günleriniçok özledim şimdiden.
sanırım erkeklerin genel hali bu.biraz böyle kabullenmek gerekiyor galiba.bizim kadar ince düşünemiyorlar,bunda hem yapılarının hem de annelerinin yetiştiriş tarzının büyük önemi var bence.
anlamıştım zaten ben,sizi gidi siziaklinialirimsmileaklinialirimsmilekocişle uzun zamandır kerem sayesinde kardeş kardeş oturuoduk aşkımız pekişsin diye yolladık oğluşumu delikafadulden tabi kociş öyle bişeyler hayal ettide oğlumun hasreti herşeyden üstün gelir mafoldumben
başın sağolsun cnm,bu gece de mi oğlunsuz kalacaksın,k.validemin yakın bir akrabası vefat etti akşam iş çıkışı öğrendik güveneceğim tek kişide annem ben bursalıyım oğluşumu akşam babasıyla götürdük ananesine teslim ettik acayip çoook özledim yaa yarın içinde izin alabilirsem oğluşumu almaya gideceğim.
çok yaramaz dakka durmuyor hep emekliyor ayağa kalkıyor sıralıyor biraz mudahale etsen kıyameti koparıyor tam karadenzili yani tammm.
ağzına bakıyorum canım bişey varmı diye ama göremiyorum bişey acaba doktoramı götürsem bende.
maşaallah kuzeye,neşesi yerinde demekki..amin canım hiçbir bebek annesiz kalmasın çok zor çok.
cnm yemesi düzelir merak etme,berilin de günboyu sadece 100 gr yoğurtla veya sadece kahvaltıyla durduğu günler oldu,
çok şükür şimdi düzeldi sayılır,3 gündür meyve püresini yiyor,
ama şu varki sabah meyve püresini yiyince öğlen çorbayı çok az yiyor,
yediği meyve püresi 125 mg,içine labne koyuyorum,bazı günler de yumurta sarısı koyuyorum,
bu bile tok tutmaya yetiyor,sabah yese öğlen yemiyor..
ben de böyle kabullendim artık,hiç zorlamıyorum,kaç kaşık yerse yiyor..
cnm gel yeterki de git git gel,tabi günboyu burda duracak değilsin işini gücünü de yapyerimsenibenhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari-f236/
kızlar ben arada sırada gıdıp gıdıp gelıyorum mecburen o yuzden kusura bakmayın.
vaavv kocayla başbaşa tatil,aşk mı tazeliyeceksinizsempatiksalakcinniherkese günaydın a.s.
ceyce üzülme tatlım nolcak kaç kece alt tarafı... bende bi kaç kere anneme bıraktım arkadasımda kaldım iyi oluyo bazen..hatta hafta sonuda şileyee gidicez koce ile halasına bırakıcam 2 gece...
sivri bu havalar benide sıkıyo ya içimden hiç bişi yapmak gelmiyo hersey gözüme kötü gözüküyo..sende sıkma canını....
vaavv kocayla başbaşa tatil,aşk mı tazeliyeceksinizsempatiksalakcinni
neyse o kadar üzüntünün üstüne iyi gelir inş..
ama demedi deme melisayı çok özlersiniz..
akşama kayınvalidemler yemeğe gelecek ben ne guzel oturuyorum offfffffffffffffffffffffff
dünden bişey bırakmadı mı kızlar ,hepsini silip süpürdüler mi yoksacokacimcoookakşama kayınvalidemler yemeğe gelecek ben ne guzel oturuyorum offfffffffffffffffffffffff
bu tatil iyi gelir inş. cnm,bütün olumsuzlukları kötü günleri unutup,birbirinizi yeni tanımaya başlıyor gibi,yaaa ne aşk ne aşk
özlemez olurmuyuz hacı kuzumsuz gezmek zor gelecek ama bunada ihtiyacımız var...
oferta bende bakınca göremiyordum..bogazına yakın kısımdaydı..ama ayris aglıyordu..kuzey iştahsız bir çocuk sanırım çokta zorlama bakalım ne olcak..dişmi gelcek acaba...
akşama kayınvalidemler yemeğe gelecek ben ne guzel oturuyorum offfffffffffffffffffffffff
yaaa ben de yusufu bırılerıne satıp gezmek ıstıyorum kocısle mafoldumben
çok üzgünüm çok elbette ona bağırmak istemiyorum gözümün önünden hiç gitmiyor şimdi o korkarak bana bakışı gözlerinin dolması.ve babasına kaçması.ama beni asıl sinir eden eşimin başımda dır dır ediyor olması zaten çocuk yemiyor sorunlu bide o başımda hiç susmuyor geriyor beni daha çok.akşam olsada kuzumun gönlünü alsam.öpsem sarılsam koklasam.