- 7 Şubat 2007
- 1.456
- 0
hiç halim yok boğazım acıyor...
posi sen benim ailemin evini görsen düğün evi gibi misafir eksik olmaz onedenle alışkınım ben beceriklilik degil pratiklik yapcez bişiler artık..
misafiri severimde o kadarını değil yaww
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç halim yok boğazım acıyor...
posi sen benim ailemin evini görsen düğün evi gibi misafir eksik olmaz onedenle alışkınım ben beceriklilik degil pratiklik yapcez bişiler artık..
ofertacım seni çok iyi anlıyorum. kuzum geçen gün bana nasıl kırılmışsa ( işe giderken hergün görünmeden kaçıyodum o gün sabah beni görünce işe gitmiycem sandı galiba)
ne yüzüme baktı ne annemden bana geldi. Hem sürekli gözünün önünde olayım istedi hemde bana hiç gelmedi. Hepsinden geçtim. o kadar içlenmişki yavrum, büyük adam gibi ağlamak istediği halde ağlamamak için kendini zor tuttu. gözler kızardı. surat şekilden şekle girdi ama onurundan ağlamadı kuzum.
bunlar daha şimdiden böyleler büyüyünce nasıl uğraşıcaz bu çok bilmişlerle
ama böyle olaylar olunca insanın içi parçalanıyor.
Annelik çok zor çok
ay kıyamam kuzuma canım benim,sen de en az onun kadar üzülmüşsündür:teselli:
allah yardım etsinoferta sanaaynı evde biray ohaoldumsmile ben kayınvalimdemle bir ay aynı evde durmak düşünemiyorum bile ya o evi terkeder ya ben kaydirigubbakcemile3
cnm neden kızıyorsun ki kendine,hayat şartları bunu gerektiriyor,Hem de nasıl yüreğim parçalandı. Çalışmak zorunda olduğum için tekrar tekrar kızdım kendime. zaten ertesi gün iş yerinde herkes hastamısın diye soruyodu. içime işlemiş kuzumun o hali
ofertacım seni çok iyi anlıyorum. kuzum geçen gün bana nasıl kırılmışsa ( işe giderken hergün görünmeden kaçıyodum o gün sabah beni görünce işe gitmiycem sandı galiba)
ne yüzüme baktı ne annemden bana geldi. Hem sürekli gözünün önünde olayım istedi hemde bana hiç gelmedi. Hepsinden geçtim. o kadar içlenmişki yavrum, büyük adam gibi ağlamak istediği halde ağlamamak için kendini zor tuttu. gözler kızardı. surat şekilden şekle girdi ama onurundan ağlamadı kuzum.
bunlar daha şimdiden böyleler büyüyünce nasıl uğraşıcaz bu çok bilmişlerle
ama böyle olaylar olunca insanın içi parçalanıyor.
Annelik çok zor çok
Hem de nasıl yüreğim parçalandı. Çalışmak zorunda olduğum için tekrar tekrar kızdım kendime. zaten ertesi gün iş yerinde herkes hastamısın diye soruyodu. içime işlemiş kuzumun o hali
herkese günaydın a.s.
ceyce üzülme tatlım nolcak kaç kece alt tarafı... bende bi kaç kere anneme bıraktım arkadasımda kaldım iyi oluyo bazen..hatta hafta sonuda şileyee gidicez koce ile halasına bırakıcam 2 gece...
sivri bu havalar benide sıkıyo ya içimden hiç bişi yapmak gelmiyo hersey gözüme kötü gözüküyo..sende sıkma canını....
ceyce bende senin gibi düşünüyorum kızıma olan aşkım kocama olan aşkımın önüne geçtiŞenizayy julicim
ilk defa kaldım yalnız acayip koydu yarın sabah gideceğim yanına inş. kocişte diyorki gel bunu fırsat bilelim birkaç gün beraber takılalım diyor bende dedim neyapacağım ben senle tek başına kusura bakma oğluma olan aşkım sana olan aşkım dan büyük sensiz kalırım onsuz kalmam dedim acayip bozuldu adam delikafadulden vayy aşkınızı tazeliyorsunuz desene kafamçokkarıştı
doktoru hiçbir yorumda bulunmuyor inanki acıkınca yer diyor ama dün 7 saat bekledik acıkmasını yok acıkmıyor ya anlamadım ben acıktım o acıkmadı kilosuda iyi sayılır 9 kilo işte.
inşallah canım ya çok üzülüyorum
başınız sağolsun canım zor dimi ayrılmak ben işe gelirken bile çok üzülüyorum hala akşam oğlum olmadan zor olurdu gerçekten haklısın.
olabilir aslında ama mamaları nasıl vericem elimle bulaşmadan dökülmeden peki.
sivri boşver biz kendimize dert ettikçe sanki dertler azalıyormu kendimize yapıyoruz ne yapıyorsak sen oğluşunu düşün moralin yerine gelsin ben üzgün olunca hep öyle yapıyorum.
çok üzgünüm çok elbette ona bağırmak istemiyorum gözümün önünden hiç gitmiyor şimdi o korkarak bana bakışı gözlerinin dolması.ve babasına kaçması.ama beni asıl sinir eden eşimin başımda dır dır ediyor olması zaten çocuk yemiyor sorunlu bide o başımda hiç susmuyor geriyor beni daha çok.akşam olsada kuzumun gönlünü alsam.öpsem sarılsam koklasam.
mehlikacım benim oğlum o kadar çok yemezdi ama çok çabuk kilo alırdı.şimdi bile aynı 12 yaşında..biraz da metabolizmanın hızlı veya yavaş çalışmasıyla alakalı.hani yediği yarıyo derler ya..işte öyle..kızım ise ne az ne de çok yiyor ama metabolizması hızlı çalışıyo herhalde yediğini eritiyo hiç kilosu yok bu yüzden.acaba senin kızın da mı öyle?muhallebi ve bebe bisküvisi bebeklerde kilo yapıyo gerçekten ..kesmen iyi olmuş..günaydın arkadaşlar..
evet koca bir gün sadece yoğurt yediği günler oldu,ama anne sütü de aldı tabi..
mesela ctesi sadece kahvaltısını yedi,çorbasını 3-4 kaşık içti,yoğurdunu hiç yemedi..
pazar günü kahvaltısından bir kaç kaşık yedi,çorbasının yarısını yemiştir,
yoğurdu zorlayarak yedirdim..
iştahı yoktu,düzeldi sanırım dün meyve püresini ve yoğurdunu yemiş,
çorbasının da yarısından fazlasını içti,bunları kreşteyken yedi,
akşam evde ben balık yedirmeye çalıştım ama çok az yedi..
ben sadece bisküvi ve muhallebiyi kestim,çorbasıydı meyvesiydi yoğurduydu yedirmeye çalışıyorum,
mehlikacım benim oğlum o kadar çok yemezdi ama çok çabuk kilo alırdı.şimdi bile aynı 12 yaşında..biraz da metabolizmanın hızlı veya yavaş çalışmasıyla alakalı.hani yediği yarıyo derler ya..işte öyle..kızım ise ne az ne de çok yiyor ama metabolizması hızlı çalışıyo herhalde yediğini eritiyo hiç kilosu yok bu yüzden.acaba senin kızın da mı öyle?muhallebi ve bebe bisküvisi bebeklerde kilo yapıyo gerçekten ..kesmen iyi olmuş..
cnm neden kızıyorsun ki kendine,hayat şartları bunu gerektiriyor,
büyüyünce çok iyi anlıcaklar bizi,yoksa evde oturup evimizin kadını çocuklarımızın anası olmayı hangimiz istemeyizsempatiksalakcinni
o zaman da sıkılırdık kimbilir:sm_confused:
arkadaşlar bende geldimmmmm....kabul ederseniz....bebiklerinizi öptüm....nasıllar bebikler??? a.s.