2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

mrhb kızlar çook mutsuzum bugün oğluşumu akşam ananesine götürdük oğlumsuz yattım akşam ilk defa onsuz kaldım kendimi çook boş yalnız hissettim

canım dr.nuz ne diyor kilosu nasıl kuzeyin?

günaydın...

hiç keyfim yok bu aralar...

hayat zor....!

hayırdır sivricim senin niye canın sıkkın.

canım ecrınde 1 ay yemedı nerdeyse sana tavsıyım kasıgı unuttur bı kac gun kasıkla bsıey deneme bazı bebeklerde kasık fobısı oluyormus ondan ıstemıyolarmıs elınle ver ustune gıtme dr a goturdun mu?bıd emıo mu?suanda bıle benım kızım bazen guzel yıyo bazende yemıyo.

doğru diyorsun ben halen çoğu şeyi elimle yediriyorum ne yapayım yeterki yesin...

bende bu sabah çok bağırdım ağlattım oğlumu ılık suya bal limon koydum öksürüğü için onu bile içmiyor bu çocuk süt ve su dan başka sıvı almıyor ne meyve suyu ne bitkisel çay vs deli ediyor beni

günaydın kızlarrr.. uzun süre sonra merhaba.. umarım herkes iyidir..
facebooktan takip daha kolay oluyor ama burası da ilk gözağrım, arada ziyaret ediyorum sıkı takip edemesem bile..

burayı da ihmal etmeyin ama face giren var canı çekip giremeyen var ((

mrhb kızlar çook mutsuzum bugün oğluşumu akşam ananesine götürdük oğlumsuz yattım akşam ilk defa onsuz kaldım kendimi çook boş yalnız hissettim
:teselli::teselli:
hayırdır niye anneanneye bıraktın,eşinle başbaşa kalmak içinmiiaklinialirimsmileaklinialirimsmile

bugün herkes pek bi üzgün,takmayın kızlaaar,benim de üzgün olmam gerekirdi ama takmıyom artııkkkaydirigubbakcemile2

Merhaba kızlar. nasılsınız?

bebelerınız nasıl?

benımkı de ıcmıyor sut ve su dan baska bısey

bugün herkes pek bi üzgün,takmayın kızlaaar,benim de üzgün olmam gerekirdi ama takmıyom artııkkkaydirigubbakcemile2

sonbahar yaramadı kimseye .. hüzünlü mevsim işte..
ben diyorum, ne varsa yazda var; he bir de ilkbaharda.. ohh heryer cıvıl cıvıl.. nefret ediyorum bu kasvetli havalardan, insanın sıkılacağı yoksa bile canını sıkıyor..

kızlar esmer nedne yok bır ıkı defa gırdım ama goremedım hıc ayrılmazdı o burdan ne oldu? yoksam tekrardan hamıle mı kaydirigubbakcemile3

niye keyfimmi yok?

tam gün çalışıyorum artık eve 17:45de oluyorum

sabah evden çıkarken oğlum gözümün içine baka baka ağladı

işyerinde bi kendini bilmez yüzünden sorun çıktı..

eşimle pazartesi akşamdan beri konuşmuyorum tartıştık ve çok kızgınım ona 2 gündür 1 kelime bile konuşmadık..

öğleden sonraları bilgisayarımı başka birinin kullanacak

abimin sorunu var ve çözümü sadece bende ama onun yüzünden başımıyakmak istemiyorum

hafta sonu adapazarına gidecektik ama bu şekilde nasıl olur bilmem

ben hiç gitmek istemiyorum bu durumda insanlara sahte gülücükler atmam gerekecek

annem ve babam gelmiyosunuz diye kızıyor ki zaten kızkardeşim hafta sonu gitmek zorunda bizide istiyolar ama ben bu şekilde gitmek istemiyorum

daha ne olsun????????

mafoldumben mafoldumben

günaydın...

hiç keyfim yok bu aralar...

hayat zor....!

sizin niye keyfiniz yok bakiim??

canım sen niye oğlunu anneanneye bıraktın? tatsız bir durum yok değil mi?

bakıyorum sadece topiklere ne okuyorum ne yazıyorum

ruh gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…