2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

niye keyfimmi yok?

tam gün çalışıyorum artık eve 17:45de oluyorum

sabah evden çıkarken oğlum gözümün içine baka baka ağladı

işyerinde bi kendini bilmez yüzünden sorun çıktı..

eşimle pazartesi akşamdan beri konuşmuyorum tartıştık ve çok kızgınım ona 2 gündür 1 kelime bile konuşmadık..

öğleden sonraları bilgisayarımı başka birinin kullanacak

abimin sorunu var ve çözümü sadece bende ama onun yüzünden başımıyakmak istemiyorum

hafta sonu adapazarına gidecektik ama bu şekilde nasıl olur bilmem

ben hiç gitmek istemiyorum bu durumda insanlara sahte gülücükler atmam gerekecek

annem ve babam gelmiyosunuz diye kızıyor ki zaten kızkardeşim hafta sonu gitmek zorunda bizide istiyolar ama ben bu şekilde gitmek istemiyorum

daha ne olsun????????

mafoldumben mafoldumben

takmamaya calsı canım ya. erkekler boyle once kırıyorlar sonra unutuyorlar ne yaptıklarını ya da pısman oluyorlar. sen de uzme kendını emınım ılerde tatlıya baglanacaktır aranızdakı sorun. esın belkı umursamıyordur bıle kadınlar daha hassas oluyor.

bence gıt tatıle keyfıne bak.sempatiksalakcinni

canım arada girip okuyorum zaten ama takip zor oluyor çok.. o kadar çok sayfa birikmiş oluyor ki okumadığım...
sen niye giremiyorsun ki face e? :1shok:

canım şirket heryerden blok koyuyor iş kaybı oluyormuş şimdi yeni bir sistem almışlar
kim nereye giriyor patronlar istedikleri anda bakabileceklermiş yakında sizleride tanıyacaklar sanırsam ....

sonbahar yaramadı kimseye .. hüzünlü mevsim işte..
ben diyorum, ne varsa yazda var; he bir de ilkbaharda.. ohh heryer cıvıl cıvıl.. nefret ediyorum bu kasvetli havalardan, insanın sıkılacağı yoksa bile canını sıkıyor..

duygularıma tercüman olmuşsun hep aynı şeyi söylerim zaten ilkbahar-yaz
yeter bana ... kış gelince kısa günler kasvetli günler iç karartıcı geliyor bana

kızlar esmer nedne yok bır ıkı defa gırdım ama goremedım hıc ayrılmazdı o burdan ne oldu? yoksam tekrardan hamıle mı kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin posi nerelerdesinnn?

Sivri bazen herşey üstüste geliyor umarım en kısa zamanda atlatırsın
ben hiç konuşmayayım bende çok sıkıntılıyım ne yapalım hayat buymuşşşş

Merhaba kızlar. nasılsınız?

bebelerınız nasıl?

benımkı de ıcmıyor sut ve su dan baska bısey
merhaba cnm,hoşgeldin,hiç uğramıyon artık,her zaman bekleriz
yusufun yememesi de geçici bir durumdur cnm,düzelir inş.,beril de geçen hafta hiçbişey yemiyordu bu hafta başından beri daha iyi çok şükür,en azında meyve püresini ve yoğurdunu yiyora.s
sonbahar yaramadı kimseye .. hüzünlü mevsim işte..
ben diyorum, ne varsa yazda var; he bir de ilkbaharda.. ohh heryer cıvıl cıvıl.. nefret ediyorum bu kasvetli havalardan, insanın sıkılacağı yoksa bile canını sıkıyor..
haklısın cnm,böyle havalarda insana kasvet çöküyor..
kızlar esmer nedne yok bır ıkı defa gırdım ama goremedım hıc ayrılmazdı o burdan ne oldu? yoksam tekrardan hamıle mı kaydirigubbakcemile3
bizi terketti artık ,gelmii burayaa:çok üzgünüm:
niye keyfimmi yok?

tam gün çalışıyorum artık eve 17:45de oluyorum

sabah evden çıkarken oğlum gözümün içine baka baka ağladı

işyerinde bi kendini bilmez yüzünden sorun çıktı..

eşimle pazartesi akşamdan beri konuşmuyorum tartıştık ve çok kızgınım ona 2 gündür 1 kelime bile konuşmadık..

öğleden sonraları bilgisayarımı başka birinin kullanacak

abimin sorunu var ve çözümü sadece bende ama onun yüzünden başımıyakmak istemiyorum

hafta sonu adapazarına gidecektik ama bu şekilde nasıl olur bilmem

ben hiç gitmek istemiyorum bu durumda insanlara sahte gülücükler atmam gerekecek

annem ve babam gelmiyosunuz diye kızıyor ki zaten kızkardeşim hafta sonu gitmek zorunda bizide istiyolar ama ben bu şekilde gitmek istemiyorum

daha ne olsun????????

mafoldumben mafoldumben
uyyy ne çok derdin varmış hangisine cevap yazacağımı şaşırdım,
kısa zamanda bütün sıkıntılarından kurtulup rahata kavuşursun inş. cnm,
iş konusunda güzel yönünü düşün 3 gün evde olacaksın artık,
hem bak süt iznini en güzel kullanan sensin unutma..
eşinle de geçici bir durumdur yakında düzelir eski mutlu günlerinize dönersiniz,sizin aşkınıza inanıyorum ben..
adapazarına gidersiniz o zamana kadar eşinle düzelecek inş. aranız..
abine de başını yakmadan yatrdımcı olmaya çalış..
öğleden sonraları bilg,niye başkası kullanıyormuş,koskoca belediye bir bilgisayar daha alamıyormuymuşkötükedihüso
sizin niye keyfiniz yok bakiim??

canım sen niye oğlunu anneanneye bıraktın? tatsız bir durum yok değil mi?
benim kocem çok ilgisiiizz:çok üzgünüm:

takmamaya calsı canım ya. erkekler boyle once kırıyorlar sonra unutuyorlar ne yaptıklarını ya da pısman oluyorlar. sen de uzme kendını emınım ılerde tatlıya baglanacaktır aranızdakı sorun. esın belkı umursamıyordur bıle kadınlar daha hassas oluyor.

yok onun 2 gündür çok taktığından ve düşünüp düşünüp durduğundan eminim çünkü eşim benden daha içlidir

tatlıya bağlanırelbet ama ders vermem gerek ama kafam kaldırmıyor...

bi dert o değilki

canım şirket heryerden blok koyuyor iş kaybı oluyormuş şimdi yeni bir sistem almışlar
kim nereye giriyor patronlar istedikleri anda bakabileceklermiş yakında sizleride tanıyacaklar sanırsam ....

ayyy kötü olmuş o.. neyse tanışırız biz de :içelim:
evden de giremiyorsun heralde.. :sinifsinif:

benım esım de Gmaile giremiyor ordan chet yapılabılıyor dıye

nerelerde olucam ıste evde yusufun pesınden kosuyorum. benım laptopun ekranını kırdı sımdı esımın laptopunu kullanıyorum sımdı yusuf saglam olanı da kırmak ıcın planlar yapıyor sempatiksalakcinni

ben de zayıflama topıgıne ancak yetısebılıyorum. malum zayıflamam lazım. orda da paylasım zorunlu yokksa takımdan atıyorlar senı :bbo: o yuzdne vaktım oldukca oraya yetısmeye calısıyorum.

günaydınlar kızlar.

pek uğramadığım için tanıyan azdır ama ben yine debir merhaba demek istedim. kızımın hastalıklarını atlattık çok şükür, soranlara çok teşekkürler. ama şimdi de huyu değişti, gece o kadar sık ağlar oldu ki... açlık değil mama almıyor,diş sıkıntısı mı bilmiyorum çünkü küçük bebekken bile bu kadar sık uyandığını hatırlamıyorum.

sonbaharı hele de kışı, kısalan günleri, erkenden kararan havayı sevmem ben de hiç. insanı daha bir depresif yapıyor.sıcacık yaz günleriniçok özledim şimdiden.

sanırım erkeklerin genel hali bu.biraz böyle kabullenmek gerekiyor galiba.bizim kadar ince düşünemiyorlar,bunda hem yapılarının hem de annelerinin yetiştiriş tarzının büyük önemi var bence.

ayyy kötü olmuş o.. neyse tanışırız biz de :içelim:
evden de giremiyorsun heralde.. :sinifsinif:
evden giriyorum fırsat buldukça yorum yazabiliyorum ama sıcağı sıcağına takip olmuyor maalesef

nerelerde olucam ıste evde yusufun pesınden kosuyorum. benım laptopun ekranını kırdı sımdı esımın laptopunu kullanıyorum sımdı yusuf saglam olanı da kırmak ıcın planlar yapıyor sempatiksalakcinni

ben de zayıflama topıgıne ancak yetısebılıyorum. malum zayıflamam lazım. orda da paylasım zorunlu yokksa takımdan atıyorlar senı :bbo: o yuzdne vaktım oldukca oraya yetısmeye calısıyorum.

oldukça kalabalık bir şirketiz 3 binamız var fazlaca suistimal edildiği için sanırım kapattılar epeydir durum böyle bizde.. msn de herkeste yok ben bayilerimizle görüşüyorum diye açtırttım

nasıl gidiyor kaç kilo verdin peki?
yusuf baya yaramaz oldu desene :))))

zayıflamak için nası bir diyet yapıyosunuz?ben uykusuz olduğumda içimden hep yemek yemek geliyor. bi de diyet yapıp da kilo veremeyince hepten moralim bozuluyor. ciddi anlamda az yediğim dönemlerde dahi kilo veremedim acaba hormonlarım mı bozuldu doğumdan sonra?

merhaba buketcım. Allah bebeklere hastalık vermesın kendımızın hasta olmasından daha zor oluyor.
dıs sıkıntısıdır sımdıkı uyanmaları. benımkı de uyanıyor belkı de gazdır

evden giriyorum fırsat buldukça yorum yazabiliyorum ama sıcağı sıcağına takip olmuyor maalesef

oldukça kalabalık bir şirketiz 3 binamız var fazlaca suistimal edildiği için sanırım kapattılar epeydir durum böyle bizde.. msn de herkeste yok ben bayilerimizle görüşüyorum diye açtırttım

nasıl gidiyor kaç kilo verdin peki?
yusuf baya yaramaz oldu desene :))))
ısın aslı cok guzel kılo verdırtıyorlar. 64 gıbı baslamıstım 60 olmustum ama son gunlerde 61 kusurden assagıya ınemıyorum regl olamadım belkı ondandır.
zayıflamak için nası bir diyet yapıyosunuz?ben uykusuz olduğumda içimden hep yemek yemek geliyor. bi de diyet yapıp da kilo veremeyince hepten moralim bozuluyor. ciddi anlamda az yediğim dönemlerde dahi kilo veremedim acaba hormonlarım mı bozuldu doğumdan sonra?
canım sen de takıl o zaman dıyet topıgıne cunku yanlıs bılınen bırsırı sey var dıyet meselesınde. yanlıs yeme duzenıyle hıcbırsey yemesende kılo veremezsın.

merhaba cnm,hoşgeldin,hiç uğramıyon artık,her zaman bekleriz
yusufun yememesi de geçici bir durumdur cnm,düzelir inş.,beril de geçen hafta hiçbişey yemiyordu bu hafta başından beri daha iyi çok şükür,en azında meyve püresini ve yoğurdunu yiyora.s

haklısın cnm,böyle havalarda insana kasvet çöküyor..

bizi terketti artık ,gelmii burayaa:çok üzgünüm:

uyyy ne çok derdin varmış hangisine cevap yazacağımı şaşırdım,
kısa zamanda bütün sıkıntılarından kurtulup rahata kavuşursun inş. cnm,
iş konusunda güzel yönünü düşün 3 gün evde olacaksın artık,
hem bak süt iznini en güzel kullanan sensin unutma..
eşinle de geçici bir durumdur yakında düzelir eski mutlu günlerinize dönersiniz,sizin aşkınıza inanıyorum ben..
adapazarına gidersiniz o zamana kadar eşinle düzelecek inş. aranız..
abine de başını yakmadan yatrdımcı olmaya çalış..
öğleden sonraları bilg,niye başkası kullanıyormuş,koskoca belediye bir bilgisayar daha alamıyormuymuşkötükedihüso

benim kocem çok ilgisiiizz:çok üzgünüm:

hiç sorma canım aslında almak istemiyolar çünkü gerek yok öğleden sonraları yerimde oturmak isteyen kişide ben ne yapsam kıymetleniyo benle sidik yarıştırıyo resmen o ypıyo ben niye yapamim davası ona bilg. vermek istemiyolar çünkü yaptığı hiçbir iş yok sadece idare ediliyor öyle-böyle

şefte bana boşver takılsın biz kimin ne olduğunu biliyoruz idare et dedi bende sabredicem onu yolmamak için

herkese günaydın...
arkadaşlar çok moralim bozuk Kuzey yemek yemiyor hiç bişey yemek istemiyor bir dönemdir dedik geeçer dedik ama aylardır ne şaklabanlıklarla yediriyoruz artık yoruldum çok geriliyorum dün çok bağırdım ona o kadar gerginimki bugünde sabah yüzüme bakmadı küsmüş bana sabah yine kahvaltısını yapmamış aç yaşıyor bu çocuk artık ne yapacağımı bilmiyorum bu yüzden evde hiç huzurumuz kalmadı eşimlede birbirimize giriyoruz durmadan.nasıl yediriyorsunuz ne yapıyorsunuz bana akıl verin yoksa delireceğim

canım sıkılma. dr unyla görüş bence ya da görüştün mü? eminin bağırdığın için çok üzüldün ama arkadaşlar şu bağırma işini yapmayalım. kıyamam ona. elbet yer . mutlaka bir sebebi vardı.

mrhb kızlar çook mutsuzum bugün oğluşumu akşam ananesine götürdük oğlumsuz yattım akşam ilk defa onsuz kaldım kendimi çook boş yalnız hissettim

uyy kıyamam Allahım hiçbirimizi atırmasın bebiklerden

posi topiğiniz nerde? gerçi takip zorunlu diyosun ben sürekli giremiyorum, kızım bu ara gündüz uykularını da uyumuyor,süreekli koşturmaktan o uyuyunca da iş güç yapmaktan fırsat bulamıyorum :KK43:

sizin niye keyfiniz yok bakiim??

canım sen niye oğlunu anneanneye bıraktın? tatsız bir durum yok değil mi?

:teselli::teselli:
hayırdır niye anneanneye bıraktın,eşinle başbaşa kalmak içinmiiaklinialirimsmileaklinialirimsmile

kocişle uzun zamandır kerem sayesinde kardeş kardeş oturuoduk aşkımız pekişsin diye yolladık oğluşumu delikafadulden tabi kociş öyle bişeyler hayal ettide oğlumun hasreti herşeyden üstün gelir mafoldumben

ceyce nereye gitti kerem nasıl sensiz kalacak ki
annen nerde oturyor

canım sıkılma. dr unyla görüş bence ya da görüştün mü? eminin bağırdığın için çok üzüldün ama arkadaşlar şu bağırma işini yapmayalım. kıyamam ona. elbet yer . mutlaka bir sebebi vardı.

k.validemin yakın bir akrabası vefat etti akşam iş çıkışı öğrendik güveneceğim tek kişide annem ben bursalıyım oğluşumu akşam babasıyla götürdük ananesine teslim ettik acayip çoook özledim yaa yarın içinde izin alabilirsem oğluşumu almaya gideceğim.

uyy kıyamam Allahım hiçbirimizi atırmasın bebiklerden

k.validemin yakın bir akrabası vefat etti akşam iş çıkışı öğrendik güveneceğim tek kişide annem ben bursalıyım oğluşumu akşam babasıyla götürdük ananesine teslim ettik acayip çoook özledim yaa yarın içinde izin alabilirsem oğluşumu almaya gideceğim.

ceyce şimdi okudum canım

ee emmiyormuydu senin oğluş nasıl bıraktın

canım doktorunuz ne diyor bunun için? onun görüşünü aldın mı?
hee bir de kilosu nasıl kuzeyin?

doktoru hiçbir yorumda bulunmuyor inanki acıkınca yer diyor ama dün 7 saat bekledik acıkmasını yok acıkmıyor ya anlamadım ben acıktım o acıkmadı kilosuda iyi sayılır 9 kilo işte.
cnm üzülme,geçici bir dönemdir,düzelir inş..
inşallah canım ya çok üzülüyorum

mrhb kızlar çook mutsuzum bugün oğluşumu akşam ananesine götürdük oğlumsuz yattım akşam ilk defa onsuz kaldım kendimi çook boş yalnız hissettim

başınız sağolsun canım zor dimi ayrılmak ben işe gelirken bile çok üzülüyorum hala akşam oğlum olmadan zor olurdu gerçekten haklısın.

canım ecrınde 1 ay yemedı nerdeyse sana tavsıyım kasıgı unuttur bı kac gun kasıkla bsıey deneme bazı bebeklerde kasık fobısı oluyormus ondan ıstemıyolarmıs elınle ver ustune gıtme dr a goturdun mu?bıd emıo mu?suanda bıle benım kızım bazen guzel yıyo bazende yemıyo.

olabilir aslında ama mamaları nasıl vericem elimle bulaşmadan dökülmeden peki.
bakıyorum sadece topiklere ne okuyorum ne yazıyorum

ruh gibiyim

sivri boşver biz kendimize dert ettikçe sanki dertler azalıyormu kendimize yapıyoruz ne yapıyorsak sen oğluşunu düşün moralin yerine gelsin ben üzgün olunca hep öyle yapıyorum.

çok üzgünüm çok elbette ona bağırmak istemiyorum gözümün önünden hiç gitmiyor şimdi o korkarak bana bakışı gözlerinin dolması.ve babasına kaçması.ama beni asıl sinir eden eşimin başımda dır dır ediyor olması zaten çocuk yemiyor sorunlu bide o başımda hiç susmuyor geriyor beni daha çok.akşam olsada kuzumun gönlünü alsam.öpsem sarılsam koklasam.

X