2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen teyyareni yolla cadı gelir seninle buluşur zuhaaaaaaaa muhaaaaaaa
evet hemen gelirim gezme olsun baa
cadının en son bozulmuştu sanırım...yaptırda gel adanaya yanuma accuk ....
pinti karı sen seninki yollasan ölüsün demüü:KK43:((
canım evet kısmetse buluşacağız bakalım c.tesi
büyük ihtimal bana gelecek kızlar daha tam karar vermedik

babababababaaa sen kendin buluşma yapiin emme beni adanaya yolluyon dimi tisif ederim esra hemide çok tisif ederim sende yoksa teyyare ben benimkini yaptıram gelem dicem emme davet edilmedim ne fayda:)))

evet hemen gelirim gezme olsun baa

pinti karı sen seninki yollasan ölüsün demüü:KK43:((

babababababaaa sen kendin buluşma yapiin emme beni adanaya yolluyon dimi tisif ederim esra hemide çok tisif ederim sende yoksa teyyare ben benimkini yaptıram gelem dicem emme davet edilmedim ne fayda:)))

yavrum beniim evim senin evin başımın üzerinde yerin var davete ne gerenk var tabisi gel

rapunzel çok güzel cnm,paylaşımın için tşkler..

kızlar bebeklerimize hayır demememiz gerektiğinden bahsetmişti bir arkadaş,
niçin hayır demicez,bildiğiniz faydalı şeyler paylaşırsanız sevinirim..

niye, ben ilk duydum, hayır deyin diyorlardı önceden , şimdi değişmiş mi?

günaydın arkadaşlar
bu kazen in mail attığı pro olanlara blok olayı ney bilen varmı?

Son düzenleme:
herkes nirdeee??

yoklama mı yapıyorsun ben "BURDA" :)

herkese günaydınlar

öğretmenim bana fazla Hayır kelimesini kullanma demişti ben sürekli evde hayır hayır hayır deyip durdum diye anlatmıştım ben çocuğu bu kadar kısıtlama gibilerinden algılamıştım

herkese günaydın...
arkadaşlar çok moralim bozuk Kuzey yemek yemiyor hiç bişey yemek istemiyor bir dönemdir dedik geeçer dedik ama aylardır ne şaklabanlıklarla yediriyoruz artık yoruldum çok geriliyorum dün çok bağırdım ona o kadar gerginimki bugünde sabah yüzüme bakmadı küsmüş bana sabah yine kahvaltısını yapmamış aç yaşıyor bu çocuk artık ne yapacağımı bilmiyorum bu yüzden evde hiç huzurumuz kalmadı eşimlede birbirimize giriyoruz durmadan.nasıl yediriyorsunuz ne yapıyorsunuz bana akıl verin yoksa delireceğim

günaydın kızlarrr.. uzun süre sonra merhaba.. umarım herkes iyidir..
facebooktan takip daha kolay oluyor ama burası da ilk gözağrım, arada ziyaret ediyorum sıkı takip edemesem bile..

herkese günaydın...
arkadaşlar çok moralim bozuk Kuzey yemek yemiyor hiç bişey yemek istemiyor bir dönemdir dedik geeçer dedik ama aylardır ne şaklabanlıklarla yediriyoruz artık yoruldum çok geriliyorum dün çok bağırdım ona o kadar gerginimki bugünde sabah yüzüme bakmadı küsmüş bana sabah yine kahvaltısını yapmamış aç yaşıyor bu çocuk artık ne yapacağımı bilmiyorum bu yüzden evde hiç huzurumuz kalmadı eşimlede birbirimize giriyoruz durmadan.nasıl yediriyorsunuz ne yapıyorsunuz bana akıl verin yoksa delireceğim

canım doktorunuz ne diyor bunun için? onun görüşünü aldın mı?
hee bir de kilosu nasıl kuzeyin?

yoklama mı yapıyorsun ben "BURDA" :)

herkese günaydınlar

öğretmenim bana fazla Hayır kelimesini kullanma demişti ben sürekli evde hayır hayır hayır deyip durdum diye anlatmıştım ben çocuğu bu kadar kısıtlama gibilerinden algılamıştım
günaydın cnm..
evet,sana yıldızlı pekiyi:))
gelmeyene sıfırı basacam ona göre:eek:klava:

herkese günaydın...
cnm üzülme,geçici bir dönemdir,düzelir inş..

X