2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınlar kızlarrr....

Cadı gürhana MAşallahhh....

Sinemis ben şöyle düşünüyorum hafta sonu hep birlikte anne ve babasıyla p.tesi birden kayboluyoruz çocuklar alışıyor bize dolayısıyla bir moral bozukluğu, mızmızlık yaşıyorlar hafta başında....bizimki dün bütün evi odaları banyo-mutfak dolaşıp bizi aramış :KK43:((

Mehlika bende dün bir kaç tane hamsi verdim Uras a ama hamsiyi yedirmek çok zordu kılçık ayıklamakla geçti ömrüm:)) dr.muz hamsiyi yedirmek çok zor verme istersen riskli demişti ama çocuk somondan bıkmıştır değişiklik olsun dedim

afiyyet olsun urasa,küçük balık yedirmek zor olur cnm,
ben çupra yedirmeye çalıştım dün onda bile kılçık çıkarsa diye didikledim iyice,
ama beril küçük küçük bir kaç lokmadan fazla yemedi:çok üzgünüm:
mama sandalyesinde de oturmak istemiyor biraz oturuyor sonra vızıklanmaya başlıyor,
boşuna mı aldık biz mama sandalyesini yaakafamçokkarıştı

afiyyet olsun urasa,küçük balık yedirmek zor olur cnm,
ben çupra yedirmeye çalıştım dün onda bile kılçık çıkarsa diye didikledim iyice,
ama beril küçük küçük bir kaç lokmadan fazla yemedi:çok üzgünüm:
mama sandalyesinde de oturmak istemiyor biraz oturuyor sonra vızıklanmaya başlıyor,
boşuna mı aldık biz mama sandalyesini yaakafamçokkarıştı
biz kaç ay oldu halen alışamadık hep ağlıyor alın beni burdan diye eline sürekli oyalayıcı bişeyler veriyoruz tam olmasada birazcık işe yarıyor

Günaydınlar kızlarrr....

Cadı gürhana MAşallahhh....

Sinemis ben şöyle düşünüyorum hafta sonu hep birlikte anne ve babasıyla p.tesi birden kayboluyoruz çocuklar alışıyor bize dolayısıyla bir moral bozukluğu, mızmızlık yaşıyorlar hafta başında....bizimki dün bütün evi odaları banyo-mutfak dolaşıp bizi aramış :KK43:((

Mehlika bende dün bir kaç tane hamsi verdim Uras a ama hamsiyi yedirmek çok zordu kılçık ayıklamakla geçti ömrüm:)) dr.muz hamsiyi yedirmek çok zor verme istersen riskli demişti ama çocuk somondan bıkmıştır değişiklik olsun dedim

Evet bizde her hafta yaşıyoruz pazartesi sendromu var
hatta sabah dün dedim bugün huysuzlnır die surat asmış çok huysuzlanmamış ama
dedğin gb bütün evi anne diyerek aramış annemde gezdirmiş
annen işte felan diye anlatmış sürekli
sonra umudunu üzüyor anlıyor gittiğini diyor
çok akıllılar hepsi maşallh

gunaydın canım. aynı durum bizde de şöyle oldu. dün ben işten gelince kıyametleri kopardı. bakıcının kucağından bana hiç gelmek istemedi. kucağıma alınca morarıncaya kadar ağladı.bakıcımız ben arkamı dönünce kaçıvermiş. sonra babamız geldi hoopp onun kucağına gene bana gelmek istemedi. 10,5 aydır ilk defa oldu böyle. çok üzüldüm bende.
kapris yapmaya başladık artık.

günaydın delfcim canım ya kaç kişi arasında kalıyorlar
hafta sonu dedğin gb alışıyolar sonrada ayrılınca ilk gün bocalıyorlar
ben bayramda düşünyorum tatil çok bayram sonra mum tutturur vallaha anneme :emir_bebek:
niye ağladı o kadar acaba ? bırakıp gittin diye küstübelkide sana günboyu içlendi
sende gelince ağlamaya verdi kendi
canlarım ya insanın içi parçalanıyor dimi
ne kadr zor ya çalışsan bi türlü çalışmasan bi türlü
böyle olunca bende çok üzülüyorum

Son düzenleme:
Aaaah aaaah;
Bende bi tek ben dün akşam sorun yaşadım diyordum.
Bu kuzular büyüdükçe daha çok akıllıarı eriyor.
normalde ben erken çıkıyorum evden sabah beni görmüyor ama dün görmüştü bi görseniz beşiğin içinde nasıl sevindi. tabi ben onu öpüp kaçtım sonra.
akşam anneme gittim çağpırıyorum anneme sarılıyo kafasını çeviriyo. zorla aldım annemden geri anneme gitti. hadi bunlar neysede. o kadar içlenmişki yavrum. hani büyük adamlar içlenirde ağlamamak için kendilerini tutarlarya kuzum ağlamamak için yüzünü şekilden şekile soktu gözler kızardı falan. yinede ağlamadı. ilk defa bu kadar içlenmiş bana annemde onu öyle görünce nerdeyse ağlayacaktı.
bi komşusu var çalışmak istiyo(bebeği var 1 yaşında) Manyaklar bide çalışmak istiyolar diye kızdı ona bile. ama çok kötüydü ya Allah beterinden korusun. Ağlasa rahatlıycak belki ama inat etti ağlamadı. onurlu oğlum benim. hala aklımda şimdi naptı diye. ( zaten dün sabahta kanepeye küsen adamlar gibi yüzüstü yatıp uyuyakalmış kuzum artık ne kadar içlendiyse)

oooooffffff çok zor çok

günaydın kızlar...
feyza delf sizin minikler de sizin gibi pazartes sendromu yaşıyorlar demekki...
maşallah ya bebişler çok akıllılar ...valla biraz daha büyüsünler bizlere mum tuttururlar....
acaba kardeşleri olursa ne yapacaklar...düşünsenize yaa.a...

günaydın kızlar...
maşallah ya bebişler çok akıllılar ...valla biraz daha büyüsünler bizlere mum tuttururlar....

Ooooof yarama bastın,bizimkinin Allah nasip ederse 4 ay sonra kardeşi olacak napıcaz valla hiç bilmiyorum. Nolur dua edin kızlar bana

günaydın kızlar...
sorma valla canım. düşünmek istiyorum da düşünemiyorum.

Ooooof yarama bastın,bizimkinin Allah nasip ederse 4 ay sonra kardeşi olacak napıcaz valla hiç bilmiyorum. Nolur dua edin kızlar bana

olur olur güzel olur inşallah canım.

aslında cnm valla senin yerin başka.yerimseniben..seninkiler ikiz gibi büyüyecekle:emir_bebek:
ilk başta biraz zorlanırsın fakat ilerde senin için çok avantaj olacak inan bana...kaydirigubbakcemile5
aslında kilo vermiş olsam şu kredilerimiz bitmiş olsa falan bende hemen düşünürdüm 1 tane daha...boshayallersmile
ama şuan için asla düşünemem...
cinsiyeti belli oldu mu?

aslında cnm valla senin yerin başka.yerimseniben..seninkiler ikiz gibi büyüyecekle:emir_bebek:
ilk başta biraz zorlanırsın fakat ilerde senin için çok avantaj olacak inan bana...kaydirigubbakcemile5
aslında kilo vermiş olsam şu kredilerimiz bitmiş olsa falan bende hemen düşünürdüm 1 tane daha...boshayallersmile
ama şuan için asla düşünemem...
cinsiyeti belli oldu mu?

oğlana benziyomuş ama bacakları açmadığı için kesin bişey demedi. 6 kasımda ayrıntılı var sanırım onda belli olur

zambak inşallah oğlun olur bi kız bi oğlan evladın olur

kızlar teşekkür ederim delf mehlika sinemis rapuz oğluma tebrik koymuşsunuz sağolun çocuğun kendine özgüveni olması çok önemli bu birinci sınıfta helede çok işe yarıyo benim oğlıumdada bu varmış öğretmeni öyle dedi kendine özgüveni olan çocuklarımın başında gürhan geliyo dedi bende utandım sormadım o nasıl bişiy diye:))) zuhahahhahaşaka şaka biliyorum:))

vallaha kızlar bi 24 saati benle geçirseniz nasıl ilgilendiğimi görseniz okumasa oha dersniz sizin gibi öğretmende bana tebrik koydu hem bebek var hem gürhan sanırım babası ilgileniyo dedi bende yokkk babası bildiğiniz bi odun ben hem onla hem onla ilgileniyom dedim:))))) kocamda başımda okuyoo zuhahahah şaka şaka kocam geç geliyo hocam yoksa o bir melektir hep ilgilenir hiç bağırmaz dedim zuhahahahha hadi ben evimi toplayım görüşürüz kızlar öptüm hepiciğinizi

ESMER DELFF ne zaman geliyonuz bana ne zaman buluşuyok kızlar:)))))

hayırlısı olsun cadı, gerçekten böyle düşünüyorum. eskiden oğlan çocuklarını pek sevmezdim. oğlum olunca oğlan çocuğuda seviliyomuş dedim. zaten anneye çok düşkün oluyolar. (evlenmeden öncesine kadar)
şaka bi yana Allahım ne verirse hayırlısını versin İnşallah.

kızlar teşekkür ederim delf mehlika sinemis rapuz oğluma tebrik koymuşsunuz sağolun çocuğun kendine özgüveni olması çok önemli bu birinci sınıfta helede çok işe yarıyo benim oğlıumdada bu varmış öğretmeni öyle dedi kendine özgüveni olan çocuklarımın başında gürhan geliyo dedi bende utandım sormadım o nasıl bişiy diye:))) zuhahahhahaşaka şaka biliyorum:))

vallaha kızlar bi 24 saati benle geçirseniz nasıl ilgilendiğimi görseniz okumasa oha dersniz sizin gibi öğretmende bana tebrik koydu hem bebek var hem gürhan sanırım babası ilgileniyo dedi bende yokkk babası bildiğiniz bi odun ben hem onla hem onla ilgileniyom dedim:))))) kocamda başımda okuyoo zuhahahah şaka şaka kocam geç geliyo hocam yoksa o bir melektir hep ilgilenir hiç bağırmaz dedim zuhahahahha hadi ben evimi toplayım görüşürüz kızlar öptüm hepiciğinizi

en yakın zamanda zuhahahhahahaaasositososito

Aaaah aaaah;
Bende bi tek ben dün akşam sorun yaşadım diyordum.
Bu kuzular büyüdükçe daha çok akıllıarı eriyor.
normalde ben erken çıkıyorum evden sabah beni görmüyor ama dün görmüştü bi görseniz beşiğin içinde nasıl sevindi. tabi ben onu öpüp kaçtım sonra.
akşam anneme gittim çağpırıyorum anneme sarılıyo kafasını çeviriyo. zorla aldım annemden geri anneme gitti. hadi bunlar neysede. o kadar içlenmişki yavrum. hani büyük adamlar içlenirde ağlamamak için kendilerini tutarlarya kuzum ağlamamak için yüzünü şekilden şekile soktu gözler kızardı falan. yinede ağlamadı. ilk defa bu kadar içlenmiş bana annemde onu öyle görünce nerdeyse ağlayacaktı.
bi komşusu var çalışmak istiyo(bebeği var 1 yaşında) Manyaklar bide çalışmak istiyolar diye kızdı ona bile. ama çok kötüydü ya Allah beterinden korusun. Ağlasa rahatlıycak belki ama inat etti ağlamadı. onurlu oğlum benim. hala aklımda şimdi naptı diye. ( zaten dün sabahta kanepeye küsen adamlar gibi yüzüstü yatıp uyuyakalmış kuzum artık ne kadar içlendiyse)

oooooffffff çok zor çok

oğlana benziyomuş ama bacakları açmadığı için kesin bişey demedi. 6 kasımda ayrıntılı var sanırım onda belli olur

canım benimde gözlerim doldu ağlamamasına baksana nasıl içlendiyse
canım benim kardeşi olunca aman iihmal etmeyin sakın
gerekrse genelde onunla ilgilen o daha biliçli olacak
boş zamnlarında onla ol
çok zekiler herşeyi biliyorlar ya
inş 6 kasımda kızın olacağını öğrenirsi canım
gerçi hakkından hayrlısı olsun diyorum
sağlıklı olsun miniş
nasıl tepikliyormu ayy göbüşün büyüdümü :CüvCüv:

zambak inşallah kızın olur ozaman ikinci oğlan olunca azman oluyo:)) yani benimki aslan değil azman:)))

tutku noldu gözüm genemi odun üzdü yoksa seni ayy bu odunlar hiçmi eğilmezki acaba:))))

cadı maşaallah gürhana,1. sınıftı dimi?
ne çabuk söktü okumayı,anam çok zeki bu çocuk,okuyup büyük adam olacak sanusam..
anasını rahat ettirir artuk,sana da burdan tebrik koyuyorum,hem çağana bakin,hem gürhanı ders çalıştirin,hem evin işini yapin,hem de ameliyatlı kocaya bakiin,maşaallahalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hadi ben de seni öptüm,kolay gelsin muhahahhahaa,zuhahahhahaaa

X