2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım benimde gözlerim doldu ağlamamasına baksana nasıl içlendiyse
canım benim kardeşi olunca aman iihmal etmeyin sakın
gerekrse genelde onunla ilgilen o daha biliçli olacak
boş zamnlarında onla ol
çok zekiler herşeyi biliyorlar ya
inş 6 kasımda kızın olacağını öğrenirsi canım
gerçi hakkından hayrlısı olsun diyorum
sağlıklı olsun miniş
nasıl tepikliyormu ayy göbüşün büyüdümü :CüvCüv:

ah sinemiscim
valla çok zromuş çalışan anne olmak. bide onun halini en iyi ben anlarım erkek kardeşimde benden 15 ay küçük. yiğitimin adına çok üzüldüm ilk öğrendiğimde. ama dedikki vardır Rabbimin bi bildiği
buda hareketlere yeni yeni başladı, Göbüşü sorarsan zaten bend ehiç iç karın diye bişey yok galiba sempatiksalakcinni
zambak inşallah kızın olur ozaman ikinci oğlan olunca azman oluyo:)) yani benimki aslan değil azman:)))

Hayırlısı olsun cadalozcum.
Hem sen gör bak büyüyünce uslu olcak tombiş çağanın demedi deme

kız ecrin sen hala burda mısın?miasfir gelecek hnm hala topiklerde gezii:))

tutku ne haber canım nasılsın
hayırıdır niye keyfin yok
sağol cnm iyi diyelim iyi olsun..senden nbr,buğlem nasıl..güzelim ya bunlar bacak kadar boylarıyla karşımıza geçip depresyondayım anne dokunma banada diyecekler..eltimin oğlu 6 yaşında annesine öyle diyo bazen ne tatlı oluyo maymun..

keyfimde haftosonu eşimle kavga etmiştik konuşmuyorum hala sinirim geçmedi..ona kalsa bişey yok konuşuyoda ben çok kızgnım
zambak inşallah kızın olur ozaman ikinci oğlan olunca azman oluyo:)) yani benimki aslan değil azman:)))

tutku noldu gözüm genemi odun üzdü yoksa seni ayy bu odunlar hiçmi eğilmezki acaba:))))

cnm ya sen ne muhteşem anasın..anneler gününde senin için yılın anası diye başvurcam bak sonunda..çok tebrik ediyorum cnm biz biriyle zor başediyoruz valla..

doğru tahmin cnm ya yine bu odun..atsam atılmıyo satsam ikinci el oldu değeri kalmadı..napcam bu adamla bilmiyorum

selamlar nasılsınız kızlar oğlum uyuyo uyansın parka götüreceğim onu bende bu arada size bakayım dedim
heee bu arada sanursam c.tesi bzde buluşuyoruz:))))pınar sevcan ben ve ulaşabilirsek hatice
başka izmirde olan yok değil mi

ah sinemiscim
valla çok zromuş çalışan anne olmak. bide onun halini en iyi ben anlarım erkek kardeşimde benden 15 ay küçük. yiğitimin adına çok üzüldüm ilk öğrendiğimde. ama dedikki vardır Rabbimin bi bildiği
buda hareketlere yeni yeni başladı, Göbüşü sorarsan zaten bend ehiç iç karın diye bişey yok galiba sempatiksalakcinni

Hayırlısı olsun cadalozcum.
Hem sen gör bak büyüyünce uslu olcak tombiş çağanın demedi deme
herşeyde bi hayır var ne yaopcaksın
allah sabır versin sana üzülme

sağol cnm iyi diyelim iyi olsun..senden nbr,buğlem nasıl..güzelim ya bunlar bacak kadar boylarıyla karşımıza geçip depresyondayım anne dokunma banada diyecekler..eltimin oğlu 6 yaşında annesine öyle diyo bazen ne tatlı oluyo maymun..

keyfimde haftosonu eşimle kavga etmiştik konuşmuyorum hala sinirim geçmedi..ona kalsa bişey yok konuşuyoda ben çok kızgnım

cnm ya sen ne muhteşem anasın..anneler gününde senin için yılın anası diye başvurcam bak sonunda..çok tebrik ediyorum cnm biz biriyle zor başediyoruz valla..

doğru tahmin cnm ya yine bu odun..atsam atılmıyo satsam ikinci el oldu değeri kalmadı..napcam bu adamla bilmiyorum

boşver uzatma anlatmıştın olayı ne yapcaksın hepsi odun gibiler
idare edeceğim artık
bunalım ki ne bunalım bizmklier daha küçük boylarıyla mum tutuyolar
selamlar nasılsınız kızlar oğlum uyuyo uyansın parka götüreceğim onu bende bu arada size bakayım dedim
heee bu arada sanursam c.tesi bzde buluşuyoruz:))))pınar sevcan ben ve ulaşabilirsek hatice
başka izmirde olan yok değil mi

esra iyiyiz canım sen nasılsın
buluşun tabi bnde bir dahaki istanbul buluşmasına gitmek istıyorum

herşeyde bi hayır var ne yaopcaksın
allah sabır versin sana üzülme

boşver uzatma anlatmıştın olayı ne yapcaksın hepsi odun gibiler
idare edeceğim artık
bunalım ki ne bunalım bizmklier daha küçük boylarıyla mum tutuyolar

esra iyiyiz canım sen nasılsın
buluşun tabi bnde bir dahaki istanbul buluşmasına gitmek istıyorum

sağol canım bizde çok şükür iyiyiz bi yaramazlık yok demirin peşinden koşturuyorum
bu arada face buğlemin videosuna bayıldım maşallah ya çok tatlı Allah nazardan korusun cimcimeyi

mehlika sağol gözüm süper olmasamda evlatlarıma iyi anne olmaya çalışıyorum,,

tutku az sabret kız kampanya çıkacakmış eskiyi getir yeniyi götür :))) değiştiririk herifleri olmadı tüketici haklarından iade ederük bu arada neoldu benim haberim yok naptı senin odun odunluklarına yeni ne ekledi:))

sinemis ben de az önce gördüm ,maşaallah çok tatlı olmuş cimcime..

cadının en son bozulmuştu sanırım...yaptırda gel adanaya yanuma accuk ....

Son düzenleme:
sağol canım bizde çok şükür iyiyiz bi yaramazlık yok demirin peşinden koşturuyorum
bu arada face buğlemin videosuna bayıldım maşallah ya çok tatlı Allah nazardan korusun cimcimeyi
teşkkür ederim esracım çok tatlı oldular büyüdükçe şirin oluyorlar bebişlerimizn hepsine maşllh
sinemis ben de az önce gördüm ,maşaallah çok tatlı olmuş cimcime..

teşkkürler canım hepsi çok şeker maşallh

kızlar çorba tarifi ararken gözüme ilişti

Bebek ile iletişim kurmanın yolları sınırsızdır,hepimiz farklı yöntemler deneyebiliriz; bu yöntemlerin birkaçı:
Bebeği Alıştırma Seansları: Bebeğin etrafında bulunurken ona yaptığınız şeyleri sözcüklerle anlatın. “Şimdi bezini değiştiriyorum…., T-shirt’ünü başından geçirelim…., Tulumunun düğmelerini ilikleyelim…..” gibi açıklamalar yapın. Banyoda sabunlama ve durulamadan bahsedin, şampuanın saçları temiz ve parlak yaptığını anlatın. O bunların anlamını bilmeyebilir, ama sizin anlatmanız ve onun dinlemesi ona anlama yolunu açmış olur.
Ona Sorular Sorun: Soru sormaya başlamak için bebeğin size yanıt vermesini beklemeyin. Sorularınızı sorun ve cevap için bir süre bekleyin ( birgün bebeğiniz cevap vererek sizi şaşırtabilir) ve kendiniz yüksek sesle cevap verin.
Bebeğinize Bir Şans Tanıyın : Çalışmalar onlara yönelik konuşmak yerine anne-babaları onlarla konuşan bebeklerin daha erken konuştuklarını gösteriyor. Bebeğe sorular sorarken ona ses çıkarması için fırsat tanıyın.
Zamirleri Kullanmayın: Kendinizden bahsederken anne kelimesini kullanın, çünkü bebeğiniz sen, ben, o kelimelerini anlamayacaktır.
Sesinizi Tizleştirin: Çoğu bebek tiz sesleri tercih eder ve belki de bu yüzden kadınların ses tonu erkeklerinkinden daha tizdir. Bebekle konuşurken tiz sesle konuşun ve tepkisini gözetleyin.
Şimdi ve Burada : Bu sözcüklere sadık kalmaya dikkat edin. İlk başta bebeğinize herşeyi anlatsanızda sizi anlamayacaktır. Anlamaya başladıkça bebeğinizin doğrudan görebildiği veya o anda yaşadığı şeyleri anlatmak daha uygun olacaktır.
Taklit Edin: Bebeğin seslerini taklit edin ve bunu bir eğlence haline getirin. Bu, onun dil gelişimine zemin hazırlar.
Müziği Kullanın: İyi bir şarkıcı olmasanızda bebekler sizin ne söylediğinizi umursamazlar. Müziğe jestlerle eşlik ederek bebeğin keyif almasını sağlayın. Eğer ortam şarkı söylemeye uygun değilse ninniler mırıldanıp ellerinizle eşlik edin; bu bebeğinizin neşesini arttıracaktır.
Yüksek Sesle Okuyun: Bebek dilinde konuşmak istemiyorsanız ona ciddi birşeyler okuyun.
Bebekten İpucu Alın: Kesintisiz okumalar veya şarkılar herkesi olduğu gibi bebeğinizi de yorabilir. Bebeğiniz artık sıkılmışsa ona dinlenme fırsatı verin.

Ooooooo izmir buluşması mı varmışşş havada güzeldir iyi eğlencelr kızlar...

tutkucum bu kadar dert etmesen kendine bak kaçgündür onda bişey yok gayet normal diyorsun olan sana oluyor herkesin keyfi yerinde olacak sen dertli olacaksın olurmu yaaaa!!!!

rapunzel çok güzel cnm,paylaşımın için tşkler..

kızlar bebeklerimize hayır demememiz gerektiğinden bahsetmişti bir arkadaş,
niçin hayır demicez,bildiğiniz faydalı şeyler paylaşırsanız sevinirim..

tutku senin gibi gözel bir hatunu bulmuş kıymetini bilmiyor mu kocan:eek:klava:
üstelik resimlerden gördüğümüz kadarıyla becerikli deecokacimcoook

Son düzenleyen: Moderatör:
Ooooooo izmir buluşması mı varmışşş havada güzeldir iyi eğlencelr kızlar...

tutkucum bu kadar dert etmesen kendine bak kaçgündür onda bişey yok gayet normal diyorsun olan sana oluyor herkesin keyfi yerinde olacak sen dertli olacaksın olurmu yaaaa!!!!

canım evet kısmetse buluşacağız bakalım c.tesi
büyük ihtimal bana gelecek kızlar daha tam karar vermedik

X