Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese günaydın...
arkadaşlar çok moralim bozuk Kuzey yemek yemiyor hiç bişey yemek istemiyor bir dönemdir dedik geeçer dedik ama aylardır ne şaklabanlıklarla yediriyoruz artık yoruldum çok geriliyorum dün çok bağırdım ona o kadar gerginimki bugünde sabah yüzüme bakmadı küsmüş bana sabah yine kahvaltısını yapmamış aç yaşıyor bu çocuk artık ne yapacağımı bilmiyorum bu yüzden evde hiç huzurumuz kalmadı eşimlede birbirimize giriyoruz durmadan.nasıl yediriyorsunuz ne yapıyorsunuz bana akıl verin yoksa delireceğim
günaydın...
hiç keyfim yok bu aralar...
hayat zor....!
herkese günaydın...
arkadaşlar çok moralim bozuk Kuzey yemek yemiyor hiç bişey yemek istemiyor bir dönemdir dedik geeçer dedik ama aylardır ne şaklabanlıklarla yediriyoruz artık yoruldum çok geriliyorum dün çok bağırdım ona o kadar gerginimki bugünde sabah yüzüme bakmadı küsmüş bana sabah yine kahvaltısını yapmamış aç yaşıyor bu çocuk artık ne yapacağımı bilmiyorum bu yüzden evde hiç huzurumuz kalmadı eşimlede birbirimize giriyoruz durmadan.nasıl yediriyorsunuz ne yapıyorsunuz bana akıl verin yoksa delireceğim
canım ecrınde 1 ay yemedı nerdeyse sana tavsıyım kasıgı unuttur bı kac gun kasıkla bsıey deneme bazı bebeklerde kasık fobısı oluyormus ondan ıstemıyolarmıs elınle ver ustune gıtme dr a goturdun mu?bıd emıo mu?suanda bıle benım kızım bazen guzel yıyo bazende yemıyo.
günaydın kızlarrr.. uzun süre sonra merhaba.. umarım herkes iyidir..
facebooktan takip daha kolay oluyor ama burası da ilk gözağrım, arada ziyaret ediyorum sıkı takip edemesem bile..
:teselli::teselli:mrhb kızlar çook mutsuzum bugün oğluşumu akşam ananesine götürdük oğlumsuz yattım akşam ilk defa onsuz kaldım kendimi çook boş yalnız hissettim
burayı da ihmal etmeyin ama face giren var canı çekip giremeyen var ((
:teselli::teselli:
sağol canım :1hug:
burayı da ihmal etmeyin ama face giren var canı çekip giremeyen var ((
doğru diyorsun ben halen çoğu şeyi elimle yediriyorum ne yapayım yeterki yesin...
bende bu sabah çok bağırdım ağlattım oğlumu ılık suya bal limon koydum öksürüğü için onu bile içmiyor bu çocuk süt ve su dan başka sıvı almıyor ne meyve suyu ne bitkisel çay vs deli ediyor beni
bugün herkes pek bi üzgün,takmayın kızlaaar,benim de üzgün olmam gerekirdi ama takmıyom artııkkkaydirigubbakcemile2
bugün herkes pek bi üzgün,takmayın kızlaaar,benim de üzgün olmam gerekirdi ama takmıyom artııkkkaydirigubbakcemile2
günaydın...
hiç keyfim yok bu aralar...
hayat zor....!
mrhb kızlar çook mutsuzum bugün oğluşumu akşam ananesine götürdük oğlumsuz yattım akşam ilk defa onsuz kaldım kendimi çook boş yalnız hissettim