- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
hoşgeldin cnm,benim kızımda 12 ocak doğumlu,doğum tarihleri aynı,slm.bende ocak annesiyim.12 ocak 2010 doğum lu bir kızım var.salı günü ilk dişimiz çıktı.:)
ismi ne kızının?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin cnm,benim kızımda 12 ocak doğumlu,doğum tarihleri aynı,slm.bende ocak annesiyim.12 ocak 2010 doğum lu bir kızım var.salı günü ilk dişimiz çıktı.:)
cantanelerim niye gecikti ki acaba 2. diş,
beril geç çıkardı ilk dişini,ikinci dişi 10 gün sonra çıkardı,diş çıkarma süresince çok huysuzdu,
iki gündür iyi ama bu gece de düştüğü için midir bilmem sık uyandı,bir kaç kez kucağımda uyuyakalmışım..
doğadan marka naneli ıhlamur poşet çay var midesini üşüttüyse iyi gelir bi dene istersen...geçmiş olsun...herkese günaydın...
melisa dünden beri kusmaya basladı..midesi bulanıyo hep öğürüyor...
yinemi hastalık geliyor yaaa
geçmiş olsun bebeler hareketlendi kazalar başladı..çok dikkat etmek lazım çok...ayy mehlikacım canım çook geçmiş olsun ya yok bişeyi dimi kocana söylememekle iyi etmissin.
keremde akşam sıralarken civciv oyuncağının üstüne kafa üstü düştü oyuncağın ayağı kırıldı kafasına battı kafası şiş çoook ağladı çook allahtan yarısı oyuncağın içine girmiş yoksa kafa delinecekmiş. birde bu olay olurken koca yanımdaydı keremde bana gelmeye çalışırken düştü off kızılca kıyametler koptu evde o ağladı ben ağladım. kıyamam yavrum gözyaşlarımı siliyor unuttu kendi ağlamasını bana sarılıyor öpmeye çalışıyor kafası hala şiş.olacak böyle kazalarda şu kocaların dırdırı olmasa
slm.bende ocak annesiyim.12 ocak 2010 doğum lu bir kızım var.salı günü ilk dişimiz çıktı.:)
sağol cnm,çok şükür kafayı vurmadı..
ben de araştırayım sandalyeyi,küvet çok tehlikeli olmaya başladı artık..
yerinde duramayan kurtlu bebeler çok güzel bir icat,ben 3 ay önce bundan aldım inanılmaz memnunum Mehlika tavsiye ederim.
☞ OKBaby Flipper Bebek Ykama Koltuu : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Rmer, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
sağol cnm,hoşgeldin,hiç uğramıyorsun artık topişe:sm_confused:merhaba kızlar...
mehlika ceyce çok geçmiş olsun....
çok geçmiş olsun cnm,inş. kısa sürede iyileşir,atesi 38.5 olunca ee bide kusmaya baslayınca apar topar hastaneye götürdüm...
kulak ve boğaz iltihaplı üst solunum enf. dedi.. rabbim baska hastalık vermesin ama 2 ayda bir bıktım..ben cocuğu topalıyom hasta olup yine aynı mod..kilo vermiş..o önemli değil ama hasta olmasına cok üzülüyorum..
doktorun yanında da sar die kustu doktorda kusmaya cok meyilli zorla bile kusturuyo kendini dedi.boğazlar melisanın abuk sabuk boğaz sesleri cıkarmasından kaynaklıymış..
inek sütü ve kan ilacı vermemem de kan düşüklüğüne sebep olmus 11 olması gereken 10.7 cıktı.cok eksiklik değil ama kan ilacına baslamalıısn dedi 15 damla ....
ilk defa yanlız gittik hastaneye..kucağımda melisa ay bi,de kustu her yanumız kusmuk dağınık canta bi yerde ay ne perişanlıktı yaa... daha kahvaltı etmedim..ve daha bu kız sabahtan beri uyumadı..şimdi neşesi yerinde...
ama ben hiç antibiyotik vermek istemiyorum yaa
atesi 38.5 olunca ee bide kusmaya baslayınca apar topar hastaneye götürdüm...
kulak ve boğaz iltihaplı üst solunum enf. dedi.. rabbim baska hastalık vermesin ama 2 ayda bir bıktım..ben cocuğu topalıyom hasta olup yine aynı mod..kilo vermiş..o önemli değil ama hasta olmasına cok üzülüyorum..
doktorun yanında da sar die kustu doktorda kusmaya cok meyilli zorla bile kusturuyo kendini dedi.boğazlar melisanın abuk sabuk boğaz sesleri cıkarmasından kaynaklıymış..
inek sütü ve kan ilacı vermemem de kan düşüklüğüne sebep olmus 11 olması gereken 10.7 cıktı.cok eksiklik değil ama kan ilacına baslamalıısn dedi 15 damla ....
ilk defa yanlız gittik hastaneye..kucağımda melisa ay bi,de kustu her yanumız kusmuk dağınık canta bi yerde ay ne perişanlıktı yaa... daha kahvaltı etmedim..ve daha bu kız sabahtan beri uyumadı..şimdi neşesi yerinde...
ege de çok kurtlu olduğu için bize ilaç gibi geldi . vantuzlu zaten küvete yapışıyor sağa sola gitse de hiçbişi olmuyor şiddetle tavsiyederim.yerinde duramayan kurtlu bebeler çok güzel bir icat,
bunu eşime göstereyim canım sağol..
merhaba kızlar nasılsınız
uzun bir aradan sonra nihayet bakabildim tekrar
çok yoğunum ben ya kendime hiç zaman ayıramıyorum
çalışmak ne kadar zormuş
sabah yazmiştim ama hata verdi
mehlika,ceyce,juli çok geçmiş olsun...gerçekten yuregimiz agziimda yasıyoruz.....
delf,sana tesekkur ederim su tanana yı kerem çok sevdi:))altini bezlerken işeyarad"
hoşbulduk cnm.bade dila cnm.senin kızının adı ne peki?hoşgeldin cnm,benim kızımda 12 ocak doğumlu,doğum tarihleri aynı,
ismi ne kızının?
merhaba kızlar nasılsınız
uzun bir aradan sonra nihayet bakabildim tekrar
çok yoğunum ben ya kendime hiç zaman ayıramıyorum
çalışmak ne kadar zormuş
gecmis olsun canim. benim de burdaki ikizleri olan arkadasimin bebekleri kusuyordu senin tarif ettigin gibi. bir kac gün hastanede kaldilar. ilac kullanmiyorlar simdi ama onlar yeni dogmus ve erken dogumdu.atesi 38.5 olunca ee bide kusmaya baslayınca apar topar hastaneye götürdüm...
merhaba kızlar...
mehlika ceyce çok geçmiş olsun....