- 27 Temmuz 2009
- 2.439
- 2
- 37
bu kostümlere bayildim
ama fiyatlarden nerden ögreniliyor. cok pahali olsa gerek ki fiyat listesi koymamislar kaydirigubbakcemile3
istediğin kostüme göre fiyat istiyosun heralde canım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu kostümlere bayildim
ama fiyatlarden nerden ögreniliyor. cok pahali olsa gerek ki fiyat listesi koymamislar kaydirigubbakcemile3
büyüdükleri nasıl belli benimkide asla uyumuyor evvelden evimizden anneme gidene kadar arabada uyurdu şimdi cin gibi gecede olsa dışarıyı seyrediyor arabalara bakışı var bitiyorum zaten gözünü kırpmıyor :)))
boğa burcu en sabırlı burçmuş başak dırdırcı olurmuş sadece boğa çekermiş :))) etrafımda çok var başak-boğa evliliği senin eşinin burcu ne?
bende onunla birlikte duşakabine giriyorum bazen bastırıyorum ayakta oluyor ben oturuyorum çeşmenin altında yıkıyorum yazdan beri böyle yapıyoruz
anacım ben senin gipin hamarat değilim elimde hayatta yıkayamam egeyikız delfff şiddetle tavsiye ettiğin şeyi küvetim olsa kesin alardım :)))) ama bizim banyoya mıçımız anca sığıyo küvet sığmaz bendende şiddetli bi tavsiye gelsin size bacağınızın arasına alın öyle yıkayın çok pratik anam beni öle yıkarmış bende öle yıkıyorum çağanı:))) masrafsız kadının hali bi başka tabiiside
JULLİCİM çok geçmiş olsun canım bu mıyık bebeler kesin babalarına çekmiş biz hasta olmuyoz vallaha benim çağan aynı babası zırt bırt hasta oluyo şurubu içiyomu meloş çağan ağrı kesicide bile öğürür oldu allah yardımıcımız olsun bu bebelerle uğraşması çok zorlaştı yavv işi gücü bırak acık yatta uyu zaten yorulmuşun koşturmaktan evişi hep aynı yap yap aynı
süpermiş ya bayıldımsağol paylaşım içinistediğin kostüme göre fiyat istiyosun heralde canım..
sweetcım baya uzun suredır gıremıyordum ben de ama ne sans senı merak edıyordum mesajını gordum ve cok sevındımm..kızlar herkese meraba.
burda çok gzüel şeyler paylaşmıştık geçen yıl bu zamanalr.
oğlum kardeşini gönderdi lükür ki.
kızımla şuan iyiyiz. sona doğru yaklaşıyoruz yavaştan. Allaha şükür herşey gzüel gidiyor.
dualrınızı bizden esirgemeyin.
siz doğumgünü hazırlıklarına başlamışnızı anlaşılan. ben de bebeğime kavuşmuş olurum sağlıkla inşallah o sıralar.
kendinize iyi bakın.
çok kötü bir akşam geçirdim,eşim işe gitmişti,berili banyoda banyo yaptırırken düştü :gitme:
ağzı ve burnu kanadı,çok kan aktı,çok ağladı,burnu ve üst dudağı şişti:gitme:
ağlamaktan sesi kısıldı yavrumun,
sabah şişlikler inmişti,babasına söylemedim,söylesem birsürü dırdır eder..
sabah niye sesi kısık bunun diyor bana,kombiyi açtık,bir de ufoyu yakacakmışım yatarken,
ufoyu yaktın mı diyor,banyoda ve banyodan sonra üstünü giydirip uyutuna kadar yaktım zaten,
ev hamam gibi oluyor sonra,en ufak hastalık belirtisi olsa öksürse hemen ben suçlu oluyorummafoldumben
ayy mehlikacım canım çook geçmiş olsun ya yok bişeyi dimi kocana söylememekle iyi etmissin.
keremde akşam sıralarken civciv oyuncağının üstüne kafa üstü düştü oyuncağın ayağı kırıldı kafasına battı kafası şiş çoook ağladı çook allahtan yarısı oyuncağın içine girmiş yoksa kafa delinecekmiş. birde bu olay olurken koca yanımdaydı keremde bana gelmeye çalışırken düştü off kızılca kıyametler koptu evde o ağladı ben ağladım. kıyamam yavrum gözyaşlarımı siliyor unuttu kendi ağlamasını bana sarılıyor öpmeye çalışıyor kafası hala şiş.olacak böyle kazalarda şu kocaların dırdırı olmasa
atesi 38.5 olunca ee bide kusmaya baslayınca apar topar hastaneye götürdüm...
kulak ve boğaz iltihaplı üst solunum enf. dedi.. rabbim baska hastalık vermesin ama 2 ayda bir bıktım..ben cocuğu topalıyom hasta olup yine aynı mod..kilo vermiş..o önemli değil ama hasta olmasına cok üzülüyorum..
doktorun yanında da sar die kustu doktorda kusmaya cok meyilli zorla bile kusturuyo kendini dedi.boğazlar melisanın abuk sabuk boğaz sesleri cıkarmasından kaynaklıymış..
inek sütü ve kan ilacı vermemem de kan düşüklüğüne sebep olmus 11 olması gereken 10.7 cıktı.cok eksiklik değil ama kan ilacına baslamalıısn dedi 15 damla ....
ilk defa yanlız gittik hastaneye..kucağımda melisa ay bi,de kustu her yanumız kusmuk dağınık canta bi yerde ay ne perişanlıktı yaa... daha kahvaltı etmedim..ve daha bu kız sabahtan beri uyumadı..şimdi neşesi yerinde...
ama ben hiç antibiyotik vermek istemiyorum yaa
saol mehlikacım......
evi toplamam lazım ama cok yorgunum..mutfak ağzına kadar...odalar hele perişan...carsaflar yastılar yorgan kusmuk içinde...süpürüp silmek yerine en iyisi ben bi yatayım...
ceyce cim:))
tapşin tapsiin tanana kerem gitsin hamama diyorum...
tapşin tapşin tamama
zeynep gitsin hamama
hamamın yolu tozluymuş
zeynebin götü bokluymuş aslı böyle ben
zeynebim çok mutluymuş diyorum. yerimseniben
banyo yaptırırken küvetine otortuyorum,yerinde durmuyor hiç kenarlardan tutunup ayağa kalkmaya çalışıyor,
aşağı sarkıyor,düzeltiyorum düşersin kızım diyorum yine aynısını yapıyor,iki dk yerinde durmuyor,en sonunda ağzının burnunun üstüne düştü,
canım benim yaa,çok üzüldüm,Rabbim çocuklarımızı korusun..
günaydın arkadaşlar...
ahh mehlika çok üzüldüm yawrum yaaa kıyamammm çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun ama olacak tabi ufak tefek böyle kazalar (( hakikaten banyoda durdurmak imkansız herşeyi tutmak almak istiyorlar eşine söylememekle iyi etmişsin zaten yeterince üzülmüşsün bir laf edip birde o üzerdi....
ben geçen hafta evde urasa yesin diye bişeyler hazırladım hem tepsiyi hem urası aynı anda taşıyamam diye bıraktım mutfakta odaya gidip gelen kadar çığlık koştum geldim çekmeceyi açmış elini sokup kapatmış parmaklar sıkışık ağlıyor hemen çıkardım çok şükür bişey olmamıştı
ayy mehlikacım canım çook geçmiş olsun ya yok bişeyi dimi kocana söylememekle iyi etmissin.
keremde akşam sıralarken civciv oyuncağının üstüne kafa üstü düştü oyuncağın ayağı kırıldı kafasına battı kafası şiş çoook ağladı çook allahtan yarısı oyuncağın içine girmiş yoksa kafa delinecekmiş. birde bu olay olurken koca yanımdaydı keremde bana gelmeye çalışırken düştü off kızılca kıyametler koptu evde o ağladı ben ağladım. kıyamam yavrum gözyaşlarımı siliyor unuttu kendi ağlamasını bana sarılıyor öpmeye çalışıyor kafası hala şiş.olacak böyle kazalarda şu kocaların dırdırı olmasa
rapunzel o tepkileri bende veriyorum bazen tahammülüm kalmıyo inan. sonra kendime kızıyorum ama napıyım. altını değiştirirken bi saniye durmuyo yerinde kaçmaya çalışıyo heryere bulaşıyo zaten büyük çişi zor temizliyorum bide o temizlerken kalkmıyormu gelde bagırma.
cadaloz sağol cnm,sadaka vereyim iyisimi,
bu ay ev ve araba için kurban kestirecez aynı zamanda,
Rabbim beterinden saklasın,
sana da Allah kolaylık versin canım,beril babasına alıştı neyseki,
yanında biri olsun da kim olursa baba anne farketmiyor artık,önceden babasıyla birlikteyken beni görünce veya sesimi duyunca mızırdıyordu bana gelmek istiyordu,
şimdi de elektrikli süürgenin sesinden korkuyor,
önceden korkmuyordu sonradan korkmaya başladı niyeyse,
süpürgeyi çalıştırınca kaçmaya çalışıyor sonra yüzüstü yatıp yere kapanıyor ağla babam ağla,
önceden nereyi süpüreceksem yanımda götürürdüm oturturdum süpürürdüm..
şimdi iş yapamıyorum yaa,
dün evi temizledim heryer çok kirliydi,eşim de önce apartmanın toplantısı vardı oraya gitti,
sonra market pazar yaptı,sonra da işe gitti,mecbur eşim yokken yapmak zorunda kaldım temizliği,
beril önce temizlik yaparken ağladı sonra düştü ağladı,zavallı yavrumun günü ağlamakla geçti:gitme:
atesi 38.5 olunca ee bide kusmaya baslayınca apar topar hastaneye götürdüm...
kulak ve boğaz iltihaplı üst solunum enf. dedi.. rabbim baska hastalık vermesin ama 2 ayda bir bıktım..ben cocuğu topalıyom hasta olup yine aynı mod..kilo vermiş..o önemli değil ama hasta olmasına cok üzülüyorum..
doktorun yanında da sar die kustu doktorda kusmaya cok meyilli zorla bile kusturuyo kendini dedi.boğazlar melisanın abuk sabuk boğaz sesleri cıkarmasından kaynaklıymış..
inek sütü ve kan ilacı vermemem de kan düşüklüğüne sebep olmus 11 olması gereken 10.7 cıktı.cok eksiklik değil ama kan ilacına baslamalıısn dedi 15 damla ....
ilk defa yanlız gittik hastaneye..kucağımda melisa ay bi,de kustu her yanumız kusmuk dağınık canta bi yerde ay ne perişanlıktı yaa... daha kahvaltı etmedim..ve daha bu kız sabahtan beri uyumadı..şimdi neşesi yerinde...
ama ben hiç antibiyotik vermek istemiyorum yaa
merhaba kızlar nasılsınız
uzun bir aradan sonra nihayet bakabildim tekrar
çok yoğunum ben ya kendime hiç zaman ayıramıyorum
çalışmak ne kadar zormuş
aynı konuyu açmışız canım..
bizimde aralıkta..sizden bi gün önce hatta
ben viyadükte yaptırcam büyük ihtimalle..kıyafetiyle aynı yaptırmak istiyorum pastasını..bilmiyorum kafamda toparlim..fazla zaman yok çünkü
tutkucumviyaduk ne canim??
ben de eve sigmayız diye 2 seferde kutlayalim diyoruz
beyaz fırın kadıköy tarafının pastanesi,viyadükte pendik tarafınınkaydirigubbakcemile3
bende iki seferde düşüüyorum her ne kadar eşimin haberi olmasada aklinialirimsmile
kızlar herkese meraba.
burda çok gzüel şeyler paylaşmıştık geçen yıl bu zamanalr.
oğlum kardeşini gönderdi lükür ki.
kızımla şuan iyiyiz. sona doğru yaklaşıyoruz yavaştan. Allaha şükür herşey gzüel gidiyor.
dualrınızı bizden esirgemeyin.
siz doğumgünü hazırlıklarına başlamışnızı anlaşılan. ben de bebeğime kavuşmuş olurum sağlıkla inşallah o sıralar.
kendinize iyi bakın.
sweetbaby seni merak edenlerden biri de ben çok sevindim inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bir an evvel ama doğduğu günü de haber edersin inşallah hayırlısıyla çünkü ona sormam gereken bişey var 'gelinim olur musun??' diye...
kızlar bu sabiha paktunanın yeteneğini keşfedin kitabı gelmedi bana form dolduran arkadaşlar bebişleri 2-5 yaş arası mı gösterdiniz de geldi çünkü sonradan gördüm tanıtım reklamında 2-5 yaş arası bişey diyordu ben normal doğum yazdım o yüzden mi göndermiyolar acaba??????
günaydın millet günaydın mehlika günaydın sivri oğlanı okula yolladım ortalık toplayıp öğlene kadan evimi süpürmem lazım
sveetbaby seni gördüğüme çoks evindim canım dualarımız hep müşterek rabim eli ayağı düzgün versin evladını kucağına amin..
doğum günü için hiçbişiy düşünmedim ne kadan kötü anneyim ben ama kostüm mostüm uğraşamam zaten sadece aile arasında yapıcam azmana çok bilem:))
julii meloşun iyi olmasına sevindim
öptüm hepinizi kızlar bakarım ben gene öğlene okula gitcem ne var ne yok bakam dünde gidemedim