Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok valla bazen hoşuma gidiyo bu duru ama iş yaptırmayınca sinirleniyorum..al utkuyu ver melisayı o zamankaydirigubbakcemile3bende böyle olmaısnı istiyorum tutku
geçmiş olsun cnm..sıcak bişeyler içirherkese günaydın...
melisa dünden beri kusmaya basladı..midesi bulanıyo hep öğürüyor...
yinemi hastalık geliyor yaaa
geçmiş olsun cnm ucuz atlatmışsınız..bende çok korkuyorum tv ünitesne tırmanıyo utku onunda çekmecelerinin köşeleri çok sivri bıçak gibi..allah korusun yaayy mehlikacım canım çook geçmiş olsun ya yok bişeyi dimi kocana söylememekle iyi etmissin.
keremde akşam sıralarken civciv oyuncağının üstüne kafa üstü düştü oyuncağın ayağı kırıldı kafasına battı kafası şiş çoook ağladı çook allahtan yarısı oyuncağın içine girmiş yoksa kafa delinecekmiş. birde bu olay olurken koca yanımdaydı keremde bana gelmeye çalışırken düştü off kızılca kıyametler koptu evde o ağladı ben ağladım. kıyamam yavrum gözyaşlarımı siliyor unuttu kendi ağlamasını bana sarılıyor öpmeye çalışıyor kafası hala şiş.olacak böyle kazalarda şu kocaların dırdırı olmasa
canım geçmiş olsun..allah korumuş kafayı falan vurmamış..çok kötü bir akşam geçirdim,eşim işe gitmişti,berili banyoda banyo yaptırırken düştü :gitme:
ağzı ve burnu kanadı,çok kan aktı,çok ağladı,burnu ve üst dudağı şişti:gitme:
ağlamaktan sesi kısıldı yavrumun,
sabah şişlikler inmişti,babasına söylemedim,söylesem birsürü dırdır eder..
sabah niye sesi kısık bunun diyor bana,kombiyi açtık,bir de ufoyu yakacakmışım yatarken,
ufoyu yaktın mı diyor,banyoda ve banyodan sonra üstünü giydirip uyutuna kadar yaktım zaten,
ev hamam gibi oluyor sonra,en ufak hastalık belirtisi olsa öksürse hemen ben suçlu oluyorummafoldumben
ah kıyamam o parmaklara..günaydın arkadaşlar...
ahh mehlika çok üzüldüm yawrum yaaa kıyamammm çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun ama olacak tabi ufak tefek böyle kazalar (( hakikaten banyoda durdurmak imkansız herşeyi tutmak almak istiyorlar eşine söylememekle iyi etmişsin zaten yeterince üzülmüşsün bir laf edip birde o üzerdi....
ben geçen hafta evde urasa yesin diye bişeyler hazırladım hem tepsiyi hem urası aynı anda taşıyamam diye bıraktım mutfakta odaya gidip gelen kadar çığlık koştum geldim çekmeceyi açmış elini sokup kapatmış parmaklar sıkışık ağlıyor hemen çıkardım çok şükür bişey olmamıştı
ben hiç kızamıyorum utkuya bugüne kadar hiç sesimi yükseltmedim...en büyük hatayı böyle yapıyorm zaten..kıyamadığımı anlıyo zaten yalandan ağlıyo sıpa..günaydın kızlar kaanım iyi çok şükür
tamamen yürümeye gayret ediyor
2 adım atıp oturuyor
bizimki onu keşfedeli 2 ay felan oldu...
şu andana 2 adım atıp oturuyor hemen...
cesaret edemiyor tam..ama 2-3 adım atıncada nasıl mutlu oluyor nasıl...
bide artık ellerini bırakıp ayakta dururken dötünüde sallaya sallaya dans ediyo sıpam benim...
akşam aynen bende bu durumu yaşadım meyve dilimiliyorum elimde illa kucağıma gelcek merak edip mandalina istiyor veriyorum hemen yere atıp ellerini bana kaldırıyor alayım diye o sırada babamlaeşim telefonda konuşuyodu bende kaan ne istiyosun yeter diye kızınca babamda bana kızıyor telefondan.sempatiksalakcinni
aman dedim bişey demedik oğlunuza...kaydirigubbakcemile3
günaydın arkadaşlarım nasılsınız?[QUOTE=*mehlikasu*;15604147]çok kötü bir akşam geçirdim,eşim işe gitmişti,berili banyoda banyo yaptırırken düştü :gitme:
ağzı ve burnu kanadı,çok kan aktı,çok ağladı,burnu ve üst dudağı şişti:gitme:
ağlamaktan sesi kısıldı yavrumun,
sabah şişlikler inmişti,babasına söylemedim,söylesem birsürü dırdır eder..
sabah niye sesi kısık bunun diyor bana,kombiyi açtık,bir de ufoyu yakacakmışım yatarken,
ufoyu yaktın mı diyor,banyoda ve banyodan sonra üstünü giydirip uyutuna kadar yaktım zaten,
ev hamam gibi oluyor sonra,en ufak hastalık belirtisi olsa öksürse hemen ben suçlu oluyorummafoldumben
ayy mehlikacım canım çook geçmiş olsun ya yok bişeyi dimi kocana söylememekle iyi etmissin.
keremde akşam sıralarken civciv oyuncağının üstüne kafa üstü düştü oyuncağın ayağı kırıldı kafasına battı kafası şiş çoook ağladı çook allahtan yarısı oyuncağın içine girmiş yoksa kafa delinecekmiş. birde bu olay olurken koca yanımdaydı keremde bana gelmeye çalışırken düştü off kızılca kıyametler koptu evde o ağladı ben ağladım. kıyamam yavrum gözyaşlarımı siliyor unuttu kendi ağlamasını bana sarılıyor öpmeye çalışıyor kafası hala şiş.olacak böyle kazalarda şu kocaların dırdırı olmasa
herkese günaydın...
melisa dünden beri kusmaya basladı..midesi bulanıyo hep öğürüyor...
yinemi hastalık geliyor yaaa
ahh canım yaaa sizede çok geçmiş olsun en zor zamanlar başlıyor artık Allahım beterinden korusun....
rapunzelcim gecmis olsun. e parmaklar minicik olunca her yere giriyor. durmuyorlar ki pesinden gezmek gerekiyor sürekli
balıklama dalmışım konuya..selam kızlar günaydın herkese..
haftasonu ruhen çok yordu utku beni..
poseidon emdiği için ve ben ilk günden itibaren çok korumacı davrandığım için utku böyle..:sinifsinif:
bende katılıyorum sinemise mesai saatlerin evli çocuklu bir bayan için çok fazla çok yıpranırsın daha yolun başındasın en güzeli başka bir iş aramakOferta işinden memnun değilsen el altından araştrsana canım
daha rahat bi iş bulabilrsin belki
Oferta işinden memnun değilsen el altından araştrsana canım
daha rahat bi iş bulabilrsin belki
bende katılıyorum sinemise mesai saatlerin evli çocuklu bir bayan için çok fazla çok yıpranırsın daha yolun başındasın en güzeli başka bir iş aramak
geçmiş olsun cnm,Allah beterinden saklasın,neyseki bişey olmamış,çok şükür bişey yoktu parmaklarda baya ağladı...
daha iyiyiz burnumuzda hafif tıkanıklık kaldı o yüzden ememiyordu bile çok kötü bişey şu tıkanıklık temizletmiyorda damla damlatmak ızdırappp neyse iyiceyiz şimdi sağol canım
günaydın arkadaşlarım nasılsınızcanım çok geçmiş olsun
iyiki bişey olmamış tontiki nasıl tek banyo yaptryosun iyi cesaret maşllh kiloluda
yinede hemen uyutmasydın gece
çok sağol cnm,çok dikkat et,gecmis olsun canim. haklisin esinin tavrini sen daha iyi bilirsin gaha da gerginlik cikacaksa hic söyleme daha iyi. gecmis olsun canim. ins. böyle kazalar olmaz bi daha.
benimki de küvetinden kalkmaya calisiyor. tek basima zor yikiyorum. ben de daha dikkat ediyim o zaman.
bizimki 9 aylik hala disten eser yok. kizlar disi cikmayan tek bebe benimki mi?
sağol cnm,çok şükür kafayı vurmadı..canım geçmiş olsun..allah korumuş kafayı falan vurmamış..
bende küvette yıkamaya korkuyodum utkuda aynı hareketleri yapyodu..küçük çocuklar için sandalyeler varya ondan aldım ona oturtuyorum önündede ben duruyorum daha rahat yıkıyorum öyle..aklında olsun cnm
[/B][/COLOR]
sağol cnm,beril de bizim yediklerimizden istiyor ama bir kaç lokmadan fazla yemiyor,günaydın herkese
mehlika ceyce rapunzel julii çok geçmiş olsun bebişlere allah korusun hepsini .artık peşlerinden koşuyoruz resmen akşam misafirliğe gittik dakika yerinde durmuyo bıraksam heryeri karıştırmaya çalışıyo ne yediğimden içtiğimden nede misafirlikten bişey anladım evimden çıkmasam inanın daha rahat ederdim.
arkadaşlar zehra artık ona hazırladığım yagsız tuzsuz şeyleri sevmiyo yemiyo biz ne yersek ondan istiyor bende artık kendimize pişirdiklerimizden yediriyorum ona sesini çıkarmıyo seve seve yiyor. busabah bi melemen yiyişi vardı görmeyin. makarnayı bamyayı çok seviyo aslında işime geliyo bizimle ne olursa yiyor. sizler hala özelmi hazırlıyorsunuz.