Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar
buluşma varmış ama bilgisi bana gelmedi, facete de görmedim.
biriniz bana atabilir mi?
günaydın kızlar gece 03 te yatıp sabah 11 de kalkıyoruz düzen müzen kalmadı ya . gece yatıramıyorum bi türlü. ay emekliyorlar ama gidip gidip taşa oturuyor sanki mahsus yapıyo eller buz gibi oluyor. bende çözümü annem pantolon ördürmüştü onları çıkardım örgü pantolon giydirdim sıcacık oldu giysin evde sıpa hasta olacak diye korkuyorum. sonbaharı göremeden kış geldi ya bugün kışlıkları çıkaracagım.
Hante, Jasmin77, sizin verdiginiz iki ilk arabam oyuncagina da baktim cok güzeller hem araba oluyor hem yürümesine yardim ediyor. ama cok pahalilar ya
benimki kutuya ellerini koyup ayaga kalkiyor sonra kutuyu parkede kaydirarak yürüyor. yavrum bakti anasi almiyor kendi ilk arabam oyuncagini kendi buldu.
hante baktim canim simdi playskoolunki de cok guzel gozukuyor hem cift fonksiyonluymus uzerine de oturulabiliyormus gormemistim daha once
Hante, Jasmin77, sizin verdiginiz iki ilk arabam oyuncagina da baktim cok güzeller hem araba oluyor hem yürümesine yardim ediyor. ama cok pahalilar ya
benimki kutuya ellerini koyup ayaga kalkiyor sonra kutuyu parkede kaydirarak yürüyor. yavrum bakti anasi almiyor kendi ilk arabam oyuncagini kendi buldu.
selam kızlar..
kimseler yok buralarda herkes soğuk demeden kıs demeden gesiyormu bakem
son misafirleride yolcu ettim..bi oh dedim....
Bugün gelen arkadasın melisadan 3 gün büyük oğlu var...baskasına asla gitmiyor...hep annesine kolları acıp ağlıyor..yada melisayı kucağına alsın ağlıyor..
özendim..evet evet..özendim..kıskandım.melisa hiç böyle yapmuyor beni bi hafta görmese anam nerde diyip bile ağlamaz...ama benim hatam doğduğundan beri hep kalabalığa baskalarına alıstırdım götürdüm kaldım keşke yapmasaymısım
selam kızlar..
kimseler yok buralarda herkes soğuk demeden kıs demeden gesiyormu bakem
son misafirleride yolcu ettim..bi oh dedim....
Bugün gelen arkadasın melisadan 3 gün büyük oğlu var...baskasına asla gitmiyor...hep annesine kolları acıp ağlıyor..yada melisayı kucağına alsın ağlıyor..
özendim..evet evet..özendim..kıskandım.melisa hiç böyle yapmuyor beni bi hafta görmese anam nerde diyip bile ağlamaz...ama benim hatam doğduğundan beri hep kalabalığa baskalarına alıstırdım götürdüm kaldım keşke yapmasaymısım
inanırmısnız ben daha kızımı bi bayramlık aldım
doğumdan ilk dört ay hep annem aldı ben bi kaç bişey almıştım
sonrasında
o kadr çok hediye geldiki hatta yazlık 1 defa giydirdiğim o kadr çok kıyafeti varki
boşa gitti hepsi
ama bnde en az 4tane almam lazım evde olmuyor
dışarı kıyafetide filitlli kadife şort ve pantolonlardan alcam çok hoşuma gidiyor öyle
slm jasmin
yürüme arkadaşı almışsın hayrlı olsun
bizimkız çok tutumlu üretken maşllh
dün akşam yürütecine tutunup onla yürüyor
ben mutfaktayken eşim geldi koşarak gel dedi
gittim ki ona tutunmuş odada geziyor
biz hiç göstermedik bile
allahım ne güldüm
tutunarak kalkıyor koltuğa inş kısa zamnda yürürsen yazınca aklıma geldi
canım dünden beri kendime dert ettğim konuyu yazmışsın..utku malum bana yapışık aynı anlattığın arkadaşının oğlu gibi beden başkasında durmuyor babasında bile..
dün alışverişe gittik ağladı huysuzlandı arabasında durmadı babası kucağına alıyo çığlık çığlığa ağlıyo..utku yapıyo bnu melek gibi oğlum..ben alyorum kucağıma pis pis sırıtıyo babasına..şaştım kaldım nasıl iş..
bugün anneannesiyle teyzeleri geldi onlar gelmişken sıpa hiç iş yaptırmıyo iş yapim dedim ne mümkün..evi süpürene kadar feryat figan..sürekli yakamda..
bugü gerçekten bezdirdi beni yani..
bağlı olması iy hoşta bu ara hakkikaten çok sıkıldım..akşam babası geldi mutfakları toplim dedim yok durmuyo durmuyo ağlıyo arkamdan..çok sıkıldım ne yap et oyala dedim eşime ee sen annesin sıkıldım ne demek..her yere yetişmek zorundasın..zaten lmoniydi aramız iyice çıldırttı beni..
çok doluyum gerçekten çok sıkıldım bunaldım..
hazır sen konuyu açmışken içimi dökim dedim
senağlamasenağlamasenağlama