- 7 Ağustos 2009
- 4.247
- 135
maşaallah buğleme
üretkenliğine de maşaallah,annesini babasını masraftan kurtardı desenea.s
yok zaten almayı düşünmyordum
ama öyle gezmesi hoşuma gitti nasıl akılettiyse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşaallah buğleme
üretkenliğine de maşaallah,annesini babasını masraftan kurtardı desenea.s
Julicim haftaya hava sıcaklığı 12 derece artacakmış bu güzel haber bence poğaca bayatlar canım ama nofrostun üst bölgesine koyup pazar günü çıkartıp ısıtırsan bişey olmaz tazeliğini koruyor öyle canım.
kız dünüş sen nasıl öyle bir saflık yaptın kız birde muhasebeci olacan kaydirigubbakcemile3 şimdi okuyabildim giremedim k.k. çık patronun karşısına konuş bu senin yasal iznin ben salaklık yaptım doğum iznimi adam gibi kullanmadım bari ama emzirme iznimi kullanıyorum kullanıcamda sonuna kadar .bunlara bırakarsan hayatta hakettiğini vermez özel sektör cok acımasız canım ben bunu öğrendim ikinci bebemde ozaman öttüreceğim çalıştığım yeri bütün izinlerimi sonuna kadar kullanıcam. çıkar kanunu netten geç patronunun karşısına o seni idare edemeyeceğini söyleyen kızı muhatap bile alma canım.
hacı ne güzel haber 12 derecemi :1shok: yuppii hemen tekirdağ kaçarım heeee
hemen gezmeye yer arıyon yaw..haftaya buluşma var ne tekirdağıalsanaalsanasmile
tamam vurma hacı bulusmadan sonra gideriz kaydirigubbakcemile2
ha şöyle aferin yola gel..oğlum melsayı özlemiş bi yanımda olsada bende bu sefer onun saçını başını yolsam diyokaydirigubbakcemile3
yirim ben onu
bizimki artık sac yolmuyo turmalıyo
yüzümü bir görseniz ahahaaa kedi tırmalamıs gibi iki yanağımda çizik..
canim bizimkinin kitabi mitabi yok aa ben baska bisye mi aldim yoksa bir de cok emin bir sekidle bi arkadasim almis ondan alacagim dedim :) ne kadinim ya cok emindim seninkinden aldigima bak bizimkinin linki bu Ergo Gym Bebek İçin Yürüme Oyuncağıben çok memnunum o aletten canım. ege bayağı kendi kendine evin içinde tur atıyor onunla. arada kitabın sayfasını çeviriyor. tekrar yürümeye devam
saol canim massallah bugleme ne kadar becerikli annesi tutumluy degil becerikli denir ona bizimki nerdeee tutunup kalkacak donup surunuyro sadece ama anasi pek hevesli oglunun tembelligini goz ardi edip sanki yuruyecekmis gibi gidip aliyor boyle ivir zivirlari iste bir de ben yurutec almadim erkek bebekelre zararli diyolar ya onun yerine hakkimizi bundan yana kullandim ama zaten de yanlis bisey almisim sanirim :) neyse elbet ben de gorurum burakin kalkip tutunup yurudugu gunu sabirla bekliyoruminanırmısnız ben daha kızımı bi bayramlık aldım
doğumdan ilk dört ay hep annem aldı ben bi kaç bişey almıştım
sonrasında
o kadr çok hediye geldiki hatta yazlık 1 defa giydirdiğim o kadr çok kıyafeti varki
boşa gitti hepsi
ama bnde en az 4tane almam lazım evde olmuyor
dışarı kıyafetide filitlli kadife şort ve pantolonlardan alcam çok hoşuma gidiyor öyle
slm jasmin
yürüme arkadaşı almışsın hayrlı olsun
bizimkız çok tutumlu üretken maşllh
dün akşam yürütecine tutunup onla yürüyor
ben mutfaktayken eşim geldi koşarak gel dedi
gittim ki ona tutunmuş odada geziyor
biz hiç göstermedik bile
allahım ne güldüm
tutunarak kalkıyor koltuğa inş kısa zamnda yürürsen yazınca aklıma geldi
hayatim kalkip dikiliyomus bak ne guzel burak daha yattigi yerden kendi kalkmiyo bile anasi kaldiracak emeklemiyro da surunuyor donuyor kime cekti bu cocuk ya anasi tembel degildir ama kesin abbasi babasi rahatina duskun ne olacak avde surekli su sekidleyiz kaldir poponu burakcim bak arkadaslarin neler yapiyomus sen daha otur oturdugun yerde diyorum o da haaa evet anen diyip cok sozumu dinliyor yaanam bebler yürümeye baslamıs biizmki anca yatağında kalkıp dikiliyo onun mutluluğunu yasıyoz :roflol:
yirim ben onu
bizimki artık sac yolmuyo turmalıyo
yüzümü bir görseniz ahahaaa kedi tırmalamıs gibi iki yanağımda çizik..
anam bebler yürümeye baslamıs biizmki anca yatağında kalkıp dikiliyo onun mutluluğunu yasıyoz :roflol: