Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar..
ev çok soğuk ya..kombidede sorun var.servis çağırdım.geç klmadan gelir inşallah
rengarenk canım buluşma haftaya ertelendi..faceten takip etme şansın varsa b bak..
gecmiş olsun aycacım..maşallah eceye...azı dişler zor cıkar diyorlar insallah kolayca cıkarırı güzel kızıngünaydın arkadaşlara.s.
artık bzmde gece uykusu falan kalmadı....hep kesik kesik uyuyorum ve tabiki uykumu alamıyorum..akannehir.
akşam 8.30 gibi yatıyoruz 10 da kalkış....tekrar 1 gibi uyuma....gece 3 te kalk 4.30 ta kalk en son 6.30 7 gibi ayaktayız...elimiz sürekli ağzımızda...yandaki dişlerimiz çıkıyor....
zaten 8 dşişimiz var biz herhalde yaşımıza kadar hepsini çıkarıcazsempatiksalakcinni
ev işi zaten hiç bitmiyor...hava bugün burda baya serinledi...artık halı serme temizlik faslı başlayacak...sabah gökgürültüsüyle uyandım hava hala kapkaranlık...
faranjitim yine azdı...boğazım berbat...gargara antibiyotikle idare ediyorum...
selam kızlar..
ev çok soğuk ya..kombidede sorun var.servis çağırdım.geç klmadan gelir inşallah
rengarenk canım buluşma haftaya ertelendi..faceten takip etme şansın varsa b bak..
herkese gunaydın a.s. a.s. a.s.
bugün pek bi keyifli kalktım yaww hayır olsun../QUOTE]
günaydın canım ne güzel işte
canım komşulardan geçici elektrikli soba falan bulamazmısın?
bugün pek bi keyifli kalktım yaww hayır olsun..
.
gecmiş olsun aycacım..maşallah eceye...azı dişler zor cıkar diyorlar insallah kolayca cıkarırı güzel kızın
aman tam zamanında ya bozulmu..bian evel gelseler bari..utkum üşümesin :2:
Teşekkürler teyzesiboshayallersmilebuğleme de maşallah..
cadıcım seni çok iyi anlıyorum bnde izinlyken günümün nasıl geçtiğini anlamıyorumay kızlar yazdıklarınızı okudumda belki bana kızıcaksınız ama bende çalışmayı isterdim sadeceakşamları evde olsaydım keşke belki bu kadar yorulmazdım daha şu saat oldu ben anca ortalık toplama işini bitirip süpürgemi yapabildim daha yemek yapıcam çağan çok anneci oldu sürekli hep beni al diye ağlıyo daralıyorum artık zaten uykusuzluktan gözlerim acıyo gece uyuma sabah 7de ayaktayız offf offff en azından şu kadar yorulmama para kazanırdım bi işe yarardı:)))
:1hug:çalısan anne olmak cok zor..allah hepinize kolaylık versin...ilerde hem cocuk hem siz daha rahat edeceksiniz ama şimdi cok zor...
günaydın canımgünaydın kızlar
günaydın arkadaşlar...
ayçacım çok geçmiş olsun canımgünaydın arkadaşlara.s.
artık bzmde gece uykusu falan kalmadı....hep kesik kesik uyuyorum ve tabiki uykumu alamıyorum..akannehir.
akşam 8.30 gibi yatıyoruz 10 da kalkış....tekrar 1 gibi uyuma....gece 3 te kalk 4.30 ta kalk en son 6.30 7 gibi ayaktayız...elimiz sürekli ağzımızda...yandaki dişlerimiz çıkıyor....
zaten 8 dşişimiz var biz herhalde yaşımıza kadar hepsini çıkarıcazsempatiksalakcinni
ev işi zaten hiç bitmiyor...hava bugün burda baya serinledi...artık halı serme temizlik faslı başlayacak...sabah gökgürültüsüyle uyandım hava hala kapkaranlık...
faranjitim yine azdı...boğazım berbat...gargara antibiyotikle idare ediyorum...
ofertacım nasılsın canımgünaydınnlarrrr çok yoğunum bir bakayım dedim dünyazdıklarınızdan çok etkilendim çalışan anne sendromu bu ara bende çok fazla var zaten akşam çok geç saatlere kadar çalışıyorum dün eve 10 da gittim kuzum uyuyordu biraz uyandırdım sevdim ama uykusu bölündüğü iin huzursuz oldu ağladı tekrar uyuttum dün kahrettim yine çalışmak zorunda olduğum için.bugün bakalım kaçta evde olacağım.
selam kızlar..
ev çok soğuk ya..kombidede
sorun var.servis çağırdım.geç klmadan gelir inşallah
selam tutku elektrkli soba yokmu
aman üşütmeyinrengarenk canım buluşma haftaya ertelendi..faceten takip etme şansın varsa b bak..
bugün pek bi keyifli kalktım yaww hayır olsun../QUOTE]
günaydın canım ne güzel işte
juli günaydın
sinemis günaydın maşallah buğleme o da kıtlamalıkları çıkarmaya başladı demekgünaydın arkadaşlarım
tüm bebeler gb buğlemde çok huysuz dün ben 4de eve gittm
4e kadr yarım saat uyumuş
dün 2.diş patladı bizimde yavaş yavaş çıkmaya başladı
kızlar benim süt iznim bu ay bitiyor sanıyordum
ama ne kadr saçma gelecek ki size aklımda öyle kalmış
defalrca netten okumama rağmen 1 yaşına kadr yazısını
6ay neyse o aklımda kaldığı için iş yerine ekim sonuna kadr dedim
şimdide aralık 18e kadr olduğunu nasıl söyleyecğim
yanımda çalışan arakadaş ben seni idare edemem diyor
moralim çok bozuk kendi elimle hakkımı kullanamıycağım
resmen beynim üstü örtüldü niye 6ay dedğysem
şimdi özel olduğu için çok ses çıkaramam diye düşünyorum
bana bi akıl verin patrona çıkıp konuşsam mı?
doğum iznimde idare ettiler
şimdi hep 4 çıktım
1,5 ay için kötü olmaya değermi şaşrdım ben
ben anlamadım bu senin en doğal hakkın değilmi? "ben yanlış biliyormuşum hem buğlemde diş çıkarmalara başladı sıkıntılı bir dönemdeyiz bu hakkımıda aralık 18 e kadar kullanmak istiyorum" demelisin diye düşünüyorum
ben anlamadım bu senin en doğal hakkın değilmi? "ben yanlış biliyormuşum hem buğlemde diş çıkarmalara başladı sıkıntılı bir dönemdeyiz bu hakkımıda aralık 18 e kadar kullanmak istiyorum" demelisin diye düşünüyorum
bencede canım yanlış biliyomuşum dersin yalan değilki..
feyzacım senin şimdi yasal iznin dimi....kim ne diyebilirki hak var hukuk var ister özel olsun ister kamu.. doğum yapan kadınlara verilmiş bir hak..sonuna kadarda kullanacaksın..yanlıs biliyormusum dersin...