Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ceyce yok bekar olan gelcek burda tek herkes memlekete gitti o da dun geldi bugun iş başı yaptı ben çagırdım ne yapcak tek başına evde burda yeriz dedim de şimdi ne yapcam onu dşnüüyorum maşallah çok düşkün bogazına ne versen yer..severim böyle insanları:)
kız anne sütüyle böyle olduysa ek gıdaya geçme sen derim ben sana sempatiksalakcinni
ecrin fırında patates tava yap
üstünede kaşar ohh misssssss
doğru dion kız en çapkın benim oğlan üzerine tanımam şimdiden kızları mıncıklamaya başladı bile anasının memesini istemez milletin memelerini sıkar dün reziletti zaten beni nikaha gittik güzel süslü püslü kız gördü sırıtık ona gitcem diye can atıo kız da onu görünce kucağına aldı mecburen direkt kızın askılısında memesinin görünen bölümünü sıkmaya başladı kızda seni çapkın seni dio hemen aldım kucağından babasınında hoşuna gitti çapkın oğlum dio bilion ağzının tadını dio bizde kesin keremi koca çook azgınken yaptık sonuç bu oldu
oyyy ne guldum sana besmelesiz yaptın bebeyi şimdi dert yan:)))
ecrin fırında patates tava yap
üstünede kaşar ohh misssssss
juli nasıl yapıon kızım onu tarifinide versene.
he tek anne sütü alii,sütüm yarayi demekki,
ek gıdaya tadımlik geçecüz,bu akşam elma suyu vermeyi düşünüyorum 2 çay kaşığı,
bakalım sevecek mi,çok heyecanlıyım bu arada ek gıdalara geçeceğimiz için..
beril artık biz yemek yerken rahat bırakmıyor bize bakıyor mızırdanıyor o da yemek istiyor sanırım,
dün akşam ayran içiyordum bardağı dayadım az ağzına deydi,
çektikten sonra elini uzatıyor tekrar istiyor az daha içirdim ben de,
bardakla su içirdim içebiliyor ama suyu pek sevmedi çok az içiyor..
laa bu benim kaynıma çerez niyetine olur:)))
mercimek çorba
türlü
pilav
karışık kızartma
közlenmiş yogurtlu biber
kadayıf yada başka bi tatlı yapcam.
ancak yeter ona:)
sağolun kızlar çok zor gerçekten geçen hafta yazmıştım topiğe çapada yatıyor die .behçet hastalığından yattı orda enfeksiyon kapmış 1 haftada çiğerleri paramparça olmuş 1 hafta önceki filmle 1 hafta sonrai film arasında dağlar kadr fark var inanamadık makinaya bağlandı 2.günü kalbi durdu çalıştrdılar 6.günüde yine durmuş çalıştrmadılar.allahım o kadr ağladım ki ben bile o kadr üzüldüm ki annesi mahvoldu yıkıldı cuma namazıyla kalktı babası o kadr metanetliydiki oğlumu damat edeceğim beyaz gömlek verin dedi tabutun üstüne kendi beyaz gömlek giydi .yıkıldım allahım kimseyee böyle acı vermesin rabbim mekanını cennet eylesin .aksilk evde misafrm var buğlem öksüryor.her uykudan kalkışta havlu mendil koyuyorum terini alsın die bugün kontrolü var babası götürecek bakalım ne diyecek.buğlemin çiğerlerinde bişey yokmuş ama boğazında balgam varmış
esmercim hoş geldin bu arada gezdin gezdin geldin.ayaz nasıl oldu?
ya kızlar bişey soracağım sizin bu sezeryan bölgeniz hala uyuşukmu? benim uyuşuk yaa nezaman geçecek acaba yada sadece benimkimi böyle kaldı.
ben şu sonuca ulaştım doğumda aldığı kiloyu veren ve zayıf olan arkadaşlarda biir uyuşukluk kalmamış demekki benim yağ oranı yüksek olduğundan göbeğim kımıl kımıl kalmış sempatiksalakcinni
esmer hoşgeldin fotoları gördüm ne guzel gezdin tozdun.bu 6.hastalık ne yaw bilmiyorumkismile.
kızlar naber nasılsınız ben çok fenayım çağan hala aynı 2 gecedir emzirmicem diye azmettim uyandıkça kalktım gezdirdim şuan belimden evin içinde sakat gibi geziyorum çağanı dün gece sadece bi sefer emzirdim 12de yattı sabah 6ya kadar 7 sefer uyandı ne zinco ne fitil nede anasonlu rezene tın demedi çağan beye aa beni çökertmeyi başardı sanırım
birisi hindistan cevizimi ne demişti okududum ama kimin yazdını şuan kafam toplamıyo bu hindistane cevizi ufak ceviz gibi kabuklu sert bişiymi onu öncelerde az az rendeleyip vermiştik ama ufaktı daha ozaman 2 aylık flaan gene alıyım bakıyım doğru şeyden bahsediyosam hee erenin annesidi erene iyi geldi o yazmıştı ben osramadan çağan azdıdı unuttum gitti sorada
kargo geliyor değil mi bugun ???:))sositososito
esmer döndün demek ayaz nasıl oldu iyileştimi
esmer hoşgeldin yazmayı unuttum sana kaç günüdr bnde yokum işler birkmiş nasıl geçti tatilin
bişey soracağım siz bebişlerinize gece uyarken uyandırıp besliyormusunuz? ben artık akşam 11-12 gibi besliyorum sonra bişey vermiyorum sabaha kadar iyimi yapıyorum bilemedim ama dr.muz artık gece beslemelerini bitir demişti bana
esmerim biçim biçim nasıl geçti kız tatilin gezengeç karı peşine takılırım diye demiyonda hiç ankaraya gidiyom diye ora benim memleket kızım ben orda doğdum büyüdüm naberr kıskanç haset smilee kendisi evden çıkamayan gezeni tatile gideni kıskanan smilee(( ühühühühühü
en komik bebe ayaz
esmerrr iş var diyon topiklere resim ekliyon iki klaf edek gel::))
ceyce etli yapıyorum onu
önce dana etini kendi suyunu cekene kadar pişiriyorum
sonra soğan yesil ve kırmızı biber atıp karıstırıp kapatıyom..
tepsiye küp küp doğradğım patttisleri ve tencereyi boşaltıyom
1 kasık zeytin yağı koyuyorum...
2 bardak su
salca domates
köri
doğru fırınaaaaaaaaazemuszemus
cadı hatunu çağanı kargoya verip bana yollayacaktı en son takıldı herhalde biryerlerdedelikafadulden
ne kargosu bana da gelsin kargo
cok kolay ceyce önce eti koy tencereye o suyunu salıp cekene kadar
diğer malzemeleri hazırla fırında 40 dk pişirdim...