- 22 Nisan 2009
- 3.094
- 0
yaa bu kadar değildi uyumuyodu ama şlöle 2 saate bir acık emip uyuyuyo geri böle bas bas ağlamıyodu 1 haftadır çıırıyo resmen delirtiyo beni
hahahaha muhhahahaha ühühühühü vahvaha hlime vahvah vah bizim doktorda aynını dedi ama ben çok fedakan bebeğinini kilodan düşmemsini isteyen bi anne olduğum için sen gibi yapmıyom kızımmmmm hep emziriyom hiç memeyi ağzından çıkarmıyom maksat çağanım kilodan düşmesinakannehir:gitme::gitme::1no2:
yeterr uyumuka istiyorum bendee yaaaa allah o kocamı taş etmesin yapa yapa bana azman yaptımuş kızım olsa belkim uuslu hanım hanımcuk oludu babası yapılu mikrop azman çıktı bunun babasıda bölemiş uyumamzmış hiç ben melenk gibi sabaha kaaa uyurmuşum gürhan bana bu babaya çekmişşş ühühühühhh
ZATEN BİLİYORUM ŞEKERİM SEN ÇAĞANI KIRKPINARA HAZIRLAMAYA ÇALIŞIYOSUN GÜREŞÇİ OLARAK.sempatiksalakcinni KIZ SİZ BU ÇAĞANI YAPARKEN NASIL BİR ORTAMDA TEMELİ ATTINIZ BİRAZDA ONU DÜŞÜN BAKEM ORTAMDAN DOLAYI GERGİN BİR TEMEL ATMA TÖRENİ DÜZENLEMİŞDE OLABİLİRSİNİZ :lepi: laelaelaelaelae BEBEDE ONUNDA GERGİNLİĞİ OLABİLİR sempatiksalakcinni