selam kızlar. bu aralar o kadar yoğunum ki, nete girmiyorum, bir göz atıp kaçmak zorunda kalıyorum. çok geçmişe bakamadım. umarım herkesin keyfi yerindedir. hafta sonu yazlık tatilinden sonra, önümüzdeki haftayı da yazlıkta ama kızım, ben ve kociş beraber geçirmeye kakar verdik. bi kerede yalnız kalalım yani dedik, eh iyi de oldu valla. zeynebi denize sokucam ilk defa. çok merak ediyorum tepkisi ne olacak. şişme havuzlar varya, küçük olanından bi tane alayım diyorum, ama milyoncularda varmıdır acaba? güzel olacak inşallah.. oradayken nete girme şansım olmayacak ama malesef.
veeee... annem köydeydi, annemi özledim annemi özledim diye dolanıyordum ya evde. kociş bana sürpriz yapmış, gidiş dönüş uçak bileti almış. zeynep ilklerini yaşamaya devam edecek. ilk defa uçağa bineceeeeek. nasıl olacak acaba? o gün de aşımız olacak. yalnız gidiyoum kızım ve ben... biraz pipirikleniyorum aslında, nasıl gidicez, nasıl geçecek diye.. deneyimi olan varsa yazabili mi acaba, nelere dikkat etmem lazım.. çok heyecanlıyım. akşama tekrar açıcam bilgisayarımı, inşallah cevap yazan olur..
herşey güzel olacak, inşallah. görüşürüz. kendinize iyi bakın.