- 22 Nisan 2009
- 3.094
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ceyce
Canim calisirken öyle geliyor insanada evde kimseyi göremiyorsun akraban kardesin giden gelenin varsa güzel ama benim gibi birilerini görme sansin sadece calisarak oluyor.Komsulari görüyorum benden cikmiyorlar sagolsunlar ama ayik hava huzurevi diyorum bizim sokaga yas ortalamasindan
anam çağan gene felaket azdı kolik nöbetleri tutuyo bugün şimdi gene fitil attım dün akşam 6aydan sora ilk defa nohut yemeği yemiştim acaba omu bu kadargaz yaptı yavrıma epeydir bu kadar gazlanmıyodu dünden beri çok fena gecede uyumadı hala ayakta
tutku geçmiş olsun canım rabbim şifaversin dişinizde hayırlı olsun çağanında eli hep ağzında doktor dfaha diş yok dedi ama anlamadım gitti
ecrin sana vede ayrise yuhh diyorum başkada bişiy demiyorum okadan uynyurmu bee uyuyan var uyumayan var ama haftaya anama gidim hep uyucam derim ama gene uyuyamam ben gezerim:))))
nohuttandır cnm,ben daha evde yapıp yemedim nohut fasulye vs.
kurumda bazen çıkıyor az yiyorum,kola da içemiyorum daha,
eşim bazen alıyor kendi içiyor bana içirtmiyor:mymeka:
evi süpürdüm sildim oh beee.yemek işi kaldı ayris uyudu bu bebeye ne oldu böyle ya 12 de uyandı 13,30 uyudu yine hasta olmasın kızlar?
evi süpürdüm sildim oh beee.yemek işi kaldı ayris uyudu bu bebeye ne oldu böyle ya 12 de uyandı 13,30 uyudu yine hasta olmasın kızlar?