- 22 Nisan 2009
- 3.094
- 0
selam kızlar nasılsınız yahu artık çok sık girmiyorum yaaww sonrada çatlıyorum burda ne oldu bitti diye
inşallah bütün bebeler iyidir benim oğluşum birbuçuk aydır azdı
uykuya dalış problemi yaşıyoruz canımdan bezdim çok kötü ateşe atmış gibi ağlıyor sallamaktan helak oluyorum artık dün nette baybay diye bi damla gördüm çok memnun herkes yatıştırıyomuş uyku düzeni kuruyomuş vs. gittim aldım hemen bakalım yarıcakmı işe walla yaramazsa mahfoldum ben artık dayanacak gücüm kalmadı her iki saatte bir aynı zulüm uyku için halim kalmadı
bu yemek olayınıda çözdüm benimki ne evde mayalanmış yoğurt yedi ne sütlü pirinçli bilmem ne maması yedi bende normal bizim yediğimiz çorbaya ekmekte doğradım verdim hapur hupur yiyo şimdi evdeki yoğurda pekmez katıp veriyorum yumurta peynir meyve akşamları yemeklerin sularına ekmek bandırıp veriyorum walla bi güzel yiyo ne kasmışım kendimi onu yicek şu olucak bilmem ne diye ya çocuğum normal yemek istiyomuş meğersem hiç ummazdım herşeyden vericemi ama ohh iiyiki vermişim çok güzel alıyo herşeyi tavsiye ederim kızlaaarrr yarında dr gidicez 5ay sonu kontrolü için bakalım ne diyecek çenem düştü beee napim ama özledim walla siziiii
hoşgeldin canım. senin kuzu büyümüş annesi ben bebekmiyim dio herhalde o pirinç unlu mama fln ne sempatiksalakcinni canım benim oğlanda yemiyor o pirinç unlu mamaları fln yani bende artık neye saldırıyorsa tıkıyorum ağzına tadına baksın dr.yasakladığı şeyler dışındakileri tabi.canım o dediğin damla zarar fln vermeisin bitkisel bişeymi?sallanmakmi istiyor