- 11 Mart 2010
- 86
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyük Ankara buluşması bu değil mi?Ayarlayabilirsem ben de gelsem,kabul eder misiniz bilmiyorumkismile nerde buluşacaksınız
Ceyce
Aman ya kirletmis zati bezi yapsin devaminida dogaya saygi :)))))) Yok canim üstünde alerjisi olanlar icin yeni doganlar icin falan yazan islak mendilden almistim oda yaptiyda dedim digerlerini hic denemiyim evdeyiz zaten hep suyla yikiyorum.
ivet meme bağımlısı susmuyo başka türlü diye ağalyınca veriyom annem varken ben yokken mama veriyodu bigün ememden 4 saat durdu((
vallaha yandımki ne yandım gürhanı tam 13aylıkken kesmiştim ben ama bu onun kadar bağımlı değeldi yani huysuz değildi bu çok huysuz napcam bilmimiim
vallaha bende tam seni sorcektim anam kaynatamda gelinin biri netten kocasını terketmiş başka herife gitmş adamda dicek bizim gelinde kaçacek muhahahahahha dermi derr neyse ben gene gelirim bu arada çağan emdi:)))) kolumu emdi morarttı başladı ağlamaya kaynatamda var diye emzirdim ama kolum morardı abisini terimiyle (emme güçgidisi) var çağanınsempatiksalakcinni
Ankamall de hangi kapı da buluşacaksınız bi süpriz yaparım belki zemuszemuscanım tabi ki gellll
çok seviniriz
saat 3 te ankamall da buluşçaz
ankarada olan başka kimse var mı???????
bugün 3 te ankamall da buluşuyoruz
canım tabi ki gellll
çok seviniriz
saat 3 te ankamall da buluşçaz
ankarada olan başka kimse var mı???????
bugün 3 te ankamall da buluşuyoruz
canım merhaba. öncelikle geçmiş olsun babcığına. inş iyidir şimdi. evde mi hastanede mi?
dişlere de hayırlı olsun. bir nebze rahatlamıştır. bakalım biizmkiler ne zamöan gelecek? ev çatı mı canım ? yoksa öğlen güneşi mi alıyor?
sağol canım babam iyi şimdi eve çıktı çok şükür..
dişler çıkınca rahatladı ama 2 haftaya üstlerde gelir bi sorunda o zaman başlar..ev 1, kat canım ama tam gün güneş alıyo 11 gibi giriyo güneş akşam 5 6 gibi ancak gidiyo..boydan boya full cam yani balkonum falanda kapalı bütün sıcaklık katlanarak evin içinde..evde küçük olunca çekilmez bi hal alıyo..kurtuluruz inşallah en kısa zamanda..
ege bey nasıl dün gece çok güzel uyumuş maşallah darısı bize artık..
Kardeşim bırakabilirse gelicem,gelince sizinle irtibata geçerim inşallah görüşmek üzere...casper özelden mesaj attım sana
ben büyük ihtimal koçtaşın ordan girerim
sonra esmerle betty nerdeyse oraya gideceğim
tutku geçmiş olsun
delf nereye gidiyyorsun?
offfffffffffff yarım yamalak okursam
böyle olur
gel canım bekleriz seni
gelip alırım seni havaalnından
selam kızlar..ne var ne yok..geömişe bakıyim dedim ama çok okuyamadım.dün bütün gün anam ağladı..sabahtan tosunumla pazara gittik eve geldik koltukları halıları sildim..3 çeşit yemek yaptım..ıvır zıvır bi sürü iş daha..babamın tansiyonu çıkmış acile kaldırmışlar akşam eşim gelince onun yanına gittik..gelince bide 10 dan sonra yemek yedik..nasıl uyuduğumu bilmiyorum hem yorgunluk hem şişlik...benim oğlanında alttan iki dişi çıktı uykusu daha rahatladı..gece 1 2 kere uyanıyo.ama emmeden uyumuyo geri bende gece emzirmek istemiyorum artık napsam bilmem..eşim salonda yatıyo hala evin sıcağına çözüm bulamadık bende eşim yokken utkuyla yatıyorum.iyice alıştı yanıma..kendi beşiğini sevmiyo zaten çok deli yatıyo kenarlara çarpıp duruyo beşiğinde 10 dk da bir uyanıyo..
eşimle konuştuk dün akşam evi seneye satmayı düşünüyoduk sıcaklardan çok kötü oluyoruz satabilirsek hemen satıp yeni ev alıcaz..yada kiraya verip bizde kiraya çıkıcaz..bakalım hakkımızda hayırlısı..
günaydın kızlar..
ayris yine düzene uymadı 9 da uyudu 10 uyandı sonra 12 de uyudu 7,30 uyandı mamasını içti 12 de uyandı bende uyumuşum onunla hava serinya bebe rahat etti ne çok uuyuduk:)
akşama kuzenim gelcek evi silip süpüreyim yemek tatlı vs yapcam işim çok..
ankara buluşmasında bol bol foto .çekin merak ediyoruz ii eglenceler size.
ayça barıştınmı seninkiyle naptın?
Sinemis
Hosgeldin canim nasilsiniz?
Kizlar ben öyle olunca altini acip biraz oynuyorum oglanla bekliyorum gene kagitla sicak suya batirip siliyorum Eski pampers altinda yayili duruyor ona dolduruyor yoksa pampers parasi yetistiremem ben :))
Biz hala kagit sicak su ile siliyoruz bi denedik islak mendili yandi kici bidaha denemedim.
ahhh canım benim pek mutlusundur sen.bende buglemi aşıya götürdün diye düşündüm kendi kendime göremeyince seni.gözün aydın canım.sempatiksalakcinni
normal kıvamında kakasıda çok yapınca ben tereddütlendim normalde öyle sık sık yapmazdıda.aman çalışsın bağırsakları çalışmaması çok kötü oluo.
ben değiştiriyorum bezini yenisine yapsın diyorum kuzum temiz temiz delikafadulden ben ıslak mendil kullanıyorum molfix nivea yada can bebenin şükür şimdiye kadar bişey yapmadı.
ivet meme bağımlısı susmuyo başka türlü diye ağalyınca veriyom annem varken ben yokken mama veriyodu bigün ememden 4 saat durdu((
vallaha yandımki ne yandım gürhanı tam 13aylıkken kesmiştim ben ama bu onun kadar bağımlı değeldi yani huysuz değildi bu çok huysuz napcam bilmimiim
vallaha bende tam seni sorcektim anam kaynatamda gelinin biri netten kocasını terketmiş başka herife gitmş adamda dicek bizim gelinde kaçacek muhahahahahha dermi derr neyse ben gene gelirim bu arada çağan emdi:)))) kolumu emdi morarttı başladı ağlamaya kaynatamda var diye emzirdim ama kolum morardı abisini terimiyle (emme güçgidisi) var çağanınsempatiksalakcinni
günaydın kızlar..
ayris yine düzene uymadı 9 da uyudu 10 uyandı sonra 12 de uyudu 7,30 uyandı mamasını içti 12 de uyandı bende uyumuşum onunla hava serinya bebe rahat etti ne çok uuyuduk:)
akşama kuzenim gelcek evi silip süpüreyim yemek tatlı vs yapcam işim çok..
ankara buluşmasında bol bol foto .çekin merak ediyoruz ii eglenceler size.
ayça barıştınmı seninkiyle naptın?