- 28 Mayıs 2009
- 983
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ceyce
ohh maşallah geçmişiniz süte.bakalim ben de çok heyecanliyim:))ben nasıl deniem bilmiyorum her sabah 30 ml mi denemeliyim??ve dekaç gun boyunca??
kötü gelin diyim sen anla ben kaynatama melemen yaptım yedidümcadaloz hakket ne iyi gelinsin
şimcik kaynanam geldi dısarı cıksaz ekmeği yok muş
simit yerüz dedüüü
bende gayfaltı ettim dedim..
acaba hazırlasamıydm :uhm:
ya aslında ben gece bişiy vermiyom dün gece ilk defa emzirmiyim dedim ama gene uyumadı normalde sadece beni emiyo bu dediklerimide 1er öğün bi sabah bi ikindi veriyom cicibebeyihergün vermiyom bazende meyve püresi veriyom suda veriyom her ağlayışında ama fayda yokçadıı
şimdi okudum da yazdiklarini :bbo:
bana doktorum su teklif et demişti.acaba su versen daha iyi olmaz mi??belki sadee susuyordur.
anam maşallah gece kalkmıcak diyolar bide alıp çağanı alıştırda doktorlar:))bizde gece 21.30 uyuduk ve 06.00 da kalktık ayy rekor buu rekorrr alışıyor mu artık neee : dr muz kesinlike gece kalkmasını kesecekesin demişti geçen hafta
yaw tam gesmeye gidicez uyudu zilii
delf maşallah egeye
delff
aman maşallahhh ege ye.
eger gunluk alması gereken sutu sabah aliyorsa bence gece kalktiklarinda su içmeleri daha dogru hazım sorunu çekmezler en azından.ben bilmedigimden ne kadar içtigini emziriyorum.öişi de azaldi ama terledigi için olabilirmiş
yaw tam gesmeye gidicez uyudu zilii
delf maşallah egeye
kötü gelin diyim sen anla ben kaynatama melemen yaptım yedidüm
ya aslında ben gece bişiy vermiyom dün gece ilk defa emzirmiyim dedim ama gene uyumadı normalde sadece beni emiyo bu dediklerimide 1er öğün bi sabah bi ikindi veriyom cicibebeyihergün vermiyom bazende meyve püresi veriyom suda veriyom her ağlayışında ama fayda yok
anam maşallah gece kalkmıcak diyolar bide alıp çağanı alıştırda doktorlar:))
kızlar şimdi çağanı 10.30da emzirdim yatırdım bidaha ne zmana emziriyim en geç 20 dakkaya uyanır artık dayanamıyom vücudum ıstrahat istiyo ben bu beebeye napamda düzene sokam ((( usanmış smilee nerden doğurdum töbe töbe diyen smilee:)))
sağolun kızlarrr valla ilk defa oldu böyleee. bakalım bugun nasıl olacak?
sağol canım. sen bu gece su ver bakalım ne olacak. gerçi ben 1-2 kere su verdim kandırmaya çalıştım tekrar uyusun diye kafama attı biberonu bunun içinde su var kandırma bana mama getir diye
aynen öyle ceycecim. zamane bebekleri bir felaketdelikafaduldençok zeki bu bebişler sen kimi kandırıyosun anne demeye getirmiş
aynen öyle ceycecim. zamane bebekleri bir felaketdelikafadulden
uyandı çağan mememe döniii ver diyee balkoa gidek eyliyim şunu 2 saat nasıl zabdolcaksa(((((((((((
delf
:)) Ben hic su vermeyi denemedim emziriyorum gece hala bi denim bakim biberonu kafama yiyecekmiyim.
Kizlar
Ayin 1 de doktordayimda sizede sorayim.Bizim kaka düzene girdi ama ikiniyo ikiniyor kizariyor tamam diyorum alti girtlaga kadar dolmustur.Aciyorum kücücük bisi sicak suyla popoyu silince gerisi geliyor.Kac gündür hep ben yaptiriyorum kakasini sanki alisti .Iyi mi bu durum kötümü düsünüp duruyorum.
Kizlar
Ayin 1 de doktordayimda sizede sorayim.Bizim kaka düzene girdi ama ikiniyo ikiniyor kizariyor tamam diyorum alti girtlaga kadar dolmustur.Aciyorum kücücük bisi sicak suyla popoyu silince gerisi geliyor.Kac gündür hep ben yaptiriyorum kakasini sanki alisti .Iyi mi bu durum kötümü düsünüp duruyorum.
aynı canım ya bizimkide ıkınırken kıpkırmızı oluyor minicik bişey yapıyor altını değiştiriyorum temiz beze dolduruyor geri kalanı paşa bide sevmez boklu popoyla durmayı. ya dün günde 6 kere fln kakasını yaptı bu normalmi sizce kızlar fazla değilmi?