Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım bizimki girmez biyerlere şimdi dedesi gildeya msneden camdan görüşelim diye istemiştik ama zaten laptopuda götürmedi ben orda dışarda oynıcam diye kiracıların netinden konuşuruz anne dedi benim oğlumun yaşı daha 7 ama maşallah diyim çok olgundur meltem teyzesi yasakladığımız hayır dediğimiz şeyi asla ikiletmez bi kere babası ona dedi sakın nete girme korkunç kötü bişiy görürsün korkarsın diye girmez hiç bilde çizgi film izler yada faccebooktaki oyunları oynar (yani benim faceedeki oyunları ben hiç bilmem oğlum oynuyor)muhahahahCadaloz
Vinn dedigin laptop la heryerde nete girmek mi türk reklamlarindan anladigim kadariyla.Eger öyleyse birincisi burdada acayip pahali internet öyle seylerin reklamida yok Türkiye masallah cok lazimmi gibi para verebiliyor böyle seylere.Yada bilmeden kekleniyorlar artik hangisiyse,Ikincisi canim oglan icin demisin bence nete girerken basinda ol oglanin ne olur ne olmaz.Benim oglan 1,5 yasindan beri bilgisayarin tepesinde o zamanda alistirdim bana sormadan hic bisi yapmaz Youtube giriyor ne cikacak karsisina bilemeyiz ayrica haftada 2 kez yarim saat bizim net iznimiz Kore de cocuklar doktorlara tasiniyorlarmis internet bagimliligi olmus hepsinde alismasin diye.Sen vinn filan alsan cocuk heryerde nete girer bir kontrolün olmaz ikincisi sürekli girecegi icin bagimlilik yapar.Benimki okuma yazma ögrendi aklim cikiyor birileriyle sohbet yapar diye .
günaydın canımgünaydııın,
bugün de açılış benden olsun..
günaydın kızlar.
günaydın gözüm benimde bugün itibarile gözlerim acıyo((Günaydin kizlar,
gözlerimden uyku dökülüyor
günaydın ayıp ayıp insan kaynanaya yanmış etü yidümez kötü gelin:)herkese günaydın....
günaydın ben daha ayamadım emme olsun hepinize günaydınhepinize gunaydınnnnna.s.
cadı yanmıs eti kaynanaya yedirmicemde kime yidircem baska
kocana:))))) ben bu ara gıcığım yaa herşey müstehak kocalara:))))
koceme yedirmem ona baklava börek yaparım ben bayanssulusmile
bu arada cağan ben cok yiyo gaz olması normal
bence onun uyanması aclıktan değil gazdan
biraz yedirmemeyi dene cadıcım
okadar seyi biz bile yiyemeyiz yazık tosuna
bebe gazı oldukca emmek yada yemek istersim..
gunaydinnnn
mehlikaa gerçekten işin zor gerçi ben de geçe kaç kez kalktim hatirlamiyorum,işte olmak tabi çok daha zor
bu sabah inek sutu verdim 20 ml.insallah sorunsuz sindirir alerji falan yapmaz....
günaydın canım.ben keçi sütü veriyorum sulandırıp dr.muz keçi sütünü gündüz 250cc yi geçmemek şartıyla verebilirsin demişti yoğurdunuda onla mayalıyorum. günde şuanda yaklaşık 70cc veriyorum keçi sütünü