Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esmer ankaradan bildiriyor.
Betişimde kalamadık. ayaz 1 dk susmadı sürekli, ağladı, uyumadı.
Bizde mecburen eve geri geldik. Ama iki arada bir derede süper kare fotolar çektim.
Neyse sorunumuz ortaya çıktı: Ayaz 6.hastalık diye bir hastalık geçiriyor. Daha doğrusu ateşle beraber geçirdi bize hatıra acayip bir döküntü ve huysuzluğu kaldı. Bütün gün yediği 90 cc süt, yarım kavanoz yoğurt ve yarım kavanoz meyve. O kadar.
Bizden haberler böyle. Herkesi öperim. Giremiyorum nete. Bebe cırlayıp duruyor.
esmer ankaradan bildiriyor.
Betişimde kalamadık. ayaz 1 dk susmadı sürekli, ağladı, uyumadı.
Bizde mecburen eve geri geldik. Ama iki arada bir derede süper kare fotolar çektim.
Neyse sorunumuz ortaya çıktı: Ayaz 6.hastalık diye bir hastalık geçiriyor. Daha doğrusu ateşle beraber geçirdi bize hatıra acayip bir döküntü ve huysuzluğu kaldı. Bütün gün yediği 90 cc süt, yarım kavanoz yoğurt ve yarım kavanoz meyve. O kadar.
Bizden haberler böyle. Herkesi öperim. Giremiyorum nete. Bebe cırlayıp duruyor.
geçmiş olsun cnm,ayazım atlatmıştır inş.
tatilinizin yarıda kalmasına üzüldüm..
ama sağlık olsun yeter ki,ayaz iyileşsin de sonra da gidersiniz..
gecmis olsun esmercim, Allah yardincin olsun bebeler hastayken cok zor oluyor hersey. baska zaman gidersin artik
mehlika corba tarifini denicem yarin, bugün bu tarife bir de irmik ekledim berbat oldu yusuf yemedi
patates ve havuclarin taneleri geliyor agzina yemiyor yusuf
sağolun kızlar.
bakalım yarına dışarda buluşmayı düşünüyoruz evde çekilir gibi değil ayaz, dışarda gene az sakinliyor.
neyse olacak bunlar tabiki de, keşke 1 haftalık tatilimizde olmasaydı. süper bir zamanlama yani :1ninca: