Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçen ay 7500 du blu..ama artık geçmelisin bence çunku sonra reddediyorlarmış tadımlıkda olsa ver zor bişey degil evde şeftali kayısı suyu sık ver bakalım..
neDaha bir kez bile bebekle tek başıma dışarı çıkmadım...Çok özeniyorum valla herkes ne güzel dışarı çıkarıyor bebişini,alışverişe gidiyor hatta maşallah kuaföre bile gidiyor...gıcık oldum kendime :jeyyar:
benim de gittiğim bütün doktorlar 6 ayı bekle demişti,sonunda istersen "öğün" olarak değil "tadımlık" başla diyen bir doktor buldum ama nooldu bebişim 4 gündür kakasını yapmıyor şimdi :sinifsinif:acab bende ek gıdalra başlasammı yoksa iki hafta daha beklesemmi kafam karıştı kafamçokkarıştı
benim de gittiğim bütün doktorlar 6 ayı bekle demişti,sonunda istersen "öğün" olarak değil "tadımlık" başla diyen bir doktor buldum ama nooldu bebişim 4 gündür kakasını yapmıyor şimdi :sinifsinif:
benim de gittiğim bütün doktorlar 6 ayı bekle demişti,sonunda istersen "öğün" olarak değil "tadımlık" başla diyen bir doktor buldum ama nooldu bebişim 4 gündür kakasını yapmıyor şimdi :sinifsinif:
kızlar kahvaltıya 6 ylık olduğundamı başlanıyo yoksa 7 aylık olduğundamıbilmiyorumkismile
biz sebze çorbasına geçeli çok oldu sütüm tamamen bitmişti benım çünkü sırf mamayla beslanıyodu drumuz ıyuzden ek gıdaya geçin dedi yanı meyve çorba yoğurt kaşık maması hepsını 1 aydır yediriyorum..ozaman kahvaltıya 6, aydamı geçsemCADIARZU