mehlikacım sanada geçmiş olsun berilcik hasta sanırım çağanda çok kullandı antibiyotik sıkma canını hala bizim öksürüğümüz hırıltımız oluyo doktor ciğerlerde boğazda bişiy yok alerjk bide çok terliyo diyosun ondan olur diyo gecede 6 sefer 7 sefer pıjaa değiştiriyom o derece yani ve sıksan suyu çıkar üstündekilerin nasıl bebe anlamadım
annem gelicek gene zaten bu hafta turla trabzona geziye gidiyo 15 gün sora gene gelirim dedi
gürhan orda mutlu babaannesinin kapısının önü çocuk parkı mahalledede yaşıtı arkadaşı çok var hep dışarda sıkılmıyo yanii denize gitme zamanımıza kadar orda sora gelicek bu tarafa gene gidicek tatilde özgür yani istediği yerde kalabilir anneanne teyzede orda kapı çok
bende kalmayı çok istiyom ama eşim yakın zaten sıksık götürüyom ben seni diyo ama düngece moralim çok bozuk diye haftaya götürürm 1 hafta kalırsın dedi bende güldüm bakalım
berilin akciğer filmini çektirdik temiz çıktı,boğazda da bişey yok,ama hala hırıltısı var,
antibiyotiğe 5 gün ara verdik bugün tekrar başlamayı düşünüyorum,inş. faydası olur,
bebeye boş yere ilaç yüklemiş olmayalım,
dr bir de alerji için damla verdi,bakalım o işe yarıcak mı?
minnacık bebeye o kadar çok ilaç yüklüyoruz ki,cnm benim yaa...
beril de çok terliyor,gece emmek için kalkınca sırtına mendil koyuyorum,diğer kalkışında mendili çıkarıyorum öyle öyle idare ediyoruz,
üzerini değiştirirsem uyanır diye değişmiyorum,
cnm anne gelecekmiş yine ne güzel işte,üzülme boş yere..
gürhan da mutluysa ne güzel,çocuk bir kış okula gitti geldi şimdi de tatil yapsın biraz..
sen de çağanı uytup kocişinle başbaşa tadını çıkart yalnızlığınzemuszemus