- 3 Nisan 2009
- 3.030
- 0
günaydın cnm,ege nasıl,ateşi çıktı mı?
canım gunaydın. çok şükür 37.5 u geçmedi. hiçbirşey vermedim bile. 1 yaşına kadar rahatız :))
iyi sayılırım canım yorgunum sadece bugün aşıya götrmedim perşembe götrcem buğlemi öksüryor bugün ıhlamur kaynatıp içircem
günaydın delfcim
işte herkes çocuk bakmayı bilse bilmyolar onu oraya koyanda suç insanın içinden gelecek ki doğru düzgün bakacak
beril ,buğlem yavrularım ya biz çalıştığımız için onlar böyle sefil oluyorlarla resmen kahroluyorum sabah öksüryordu gece boyu öksürdü çok terlyor sürekli değiştyorum ama nasıl üşütyor anlamdım öyle bırakıp geldim aşıya da götrmedm aradım perşembe getrcem dedim tamam dedi .işe bile gelmek istemedim
canım gunaydın. kıyamazlar yaa valla bir şekilde üşütüyorlar işte. hassaslar. ahh ahhh çalışan hatunlar olarak dertliyiz desenize. benim birde bakıcı bakıyor biliyorsunuz. ama Allahıma bin kere şükür çok memnunum. kendi evladı gibi bakıyor inanın. zaten Egeni tepkilerinden de belli bazen balkonda bekliyoruz bakıcımızı aşağıdan görünce ayakları kolları çırpmaya başlıyor onu görünce