iyi sayılırım canım yorgunum sadece bugün aşıya götrmedim perşembe götrcem buğlemi öksüryor bugün ıhlamur kaynatıp içircem
günaydın delfcim
işte herkes çocuk bakmayı bilse bilmyolar onu oraya koyanda suç insanın içinden gelecek ki doğru düzgün bakacak
beril ,buğlem yavrularım ya biz çalıştığımız için onlar böyle sefil oluyorlarla resmen kahroluyorum sabah öksüryordu gece boyu öksürdü çok terlyor sürekli değiştyorum ama nasıl üşütyor anlamdım öyle bırakıp geldim aşıya da götrmedm aradım perşembe getrcem dedim tamam dedi .işe bile gelmek istemedim
geçmiş olsun cnm,o kadar dikkat ediyoruz yine üşütüyorlar ,anlamıyorum..
inş. öksürü bir an önce geçer,
ben son zamanlarda hemen hemen hergün ıhlamur yapıyorum,beril de alıştı artık,
küçük bir suluğu var onu dolduruyorum içiyor,
bir tane kök zencefil atıyorum içme suyuna onu kaynatıyorum biraz sonra yıkayıp süzdüğüm ıhlamuru katıyorum biraz da öyle kaynatıyorum sonra üstünü kapatım 5 dk demlenmeye bırakıyorum,
süzüp pekmezle tatlandırıp,ılıyınca veriyorum,
inş. doğru yapıyorumdur..
dün akşam antibiyotiğe ve balgam sökücüye tekrar başladık,6 gün kullanacaz sonra tekrar kontrole götürecem..
Allah yardimcin olsun mehlika biz bebeleri tek baslarina zor uyutuyoz bi de yaninda baska bebeler varken hic uyumazlarki,
kizlar benim velet gece uyudugunda onu cok özlüyorum kaldirip sevesim geliyor. o kadar baglandim ki ben buna nasil baskasina emanet edicem. aksama kadar basinda bekliyom aksam da uyuyunca garip oluyorum eee yusuf nerde burda olsada sevsem diyorum
sağol cnm,beril sesten çok etkileniyor,berilin haricinde içeride bir bebek daha uyuyordu,
biz çıtımızı çıkarmıyoruz bebekler uyanmasın diye,bebek bakıcısı olan kadın ağlayan bebeği soktuğu gibi,kendi koca çenesiyle ninni söylüyor,
çocuğum uyuyamadı onun yüzünden..
ha bu arada ben hiç uyansa da sevsem demiyorum,aman uyusa da ben de uyusam diyorumkaydirigubbakcemile3
beril iki gündür gece de 3 kez kalkıyor emzirip tekrar yatırıyorum,son kalkışında babasına emanet edip ben diğer odaya geçiyorum eken uyanıyor çünkü,
ben hiç olmassa 1 saat kadar fazladan yatmış oluyorum..