Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ceyce sorma çok zıt yönlerimiz var birde yaş ile alakalı adam 37 yaşında benb 27 tabi oluyor böyle şeyler..
ayris 3 saattir uyuyor uyanmadı yaw.dışarı çıkcaktık guya.
ceyce sorma çok zıt yönlerimiz var birde yaş ile alakalı adam 37 yaşında benb 27 tabi oluyor böyle şeyler..
mehlika iyi yapmışsınız sevinir çocuklar..kaç yaşındaki okadar küçük kardeşimi var eşinin.
selam kızlar a.s.
selam kızlar a.s.
bluu seni gördükçe aklıma kabak tatlısı geliyor,hala mahçup oluyorum:kedi:
slm cnm,naber,taha nasıl?
uyandı kızım yogurt yedi cicibebli pekmezli altınıda aldık oynuyor şimdi..bayagı kuçukmuş kardeşleri ya tuhafıma gitti ne bileyim benim eşimin en küçük kardeşi 32 yaşında delikafadulden:roflol::roflol::roflol:
maşallah kızıma valla bana zorlugu yok..besmeleylen adapla yaptım ben bebeyi kızım:)
:)) koca 9 ayda tek bişeye aşerdim oda kabak tatlısı :))
bu arada geçmişi okumaya çalışıyordum canım geçmiş olsun prenses rahatsızmış. en kısa sürede iyileşir inşallah
sağolun kızlar,beril iyi ama arada öksürüyor ve hırıltısı oluyo,6 gün daha antibiyotik kullanacaz,ben de büyük oran da iyileştim hamdolsun,iyi canım şükürler olsun bi kaç gündür çook yoğundum giremedim
sen nasılsın beril nasıl iyleştimi ?
uyandı kızım yogurt yedi cicibebli pekmezli altınıda aldık oynuyor şimdi..bayagı kuçukmuş kardeşleri ya tuhafıma gitti ne bileyim benim eşimin en küçük kardeşi 32 yaşında delikafadulden:roflol::roflol::roflol:
maşallah kızıma valla bana zorlugu yok..besmeleylen adapla yaptım ben bebeyi kızım:)
ya kızlar pazar günü kahvaltı yapıyoruz
taha da yanımız daydı ahududu reçeli vardı
parmağımın ucuyla çok az verdim
buda ağladı bida ver diye tekrar verdim bidaha istedi hoşumuza gittik
bi çay kaşığını geçmemiştir verdiğin aradan 15 dk geçti
taha nın yüzü benek benek kırmızı oldu nasıl vicdan azabıgeçtim vermeseydim diye
kırmızılıklar o kadar hızlı çoğaldı ki emzirdim uyudu yarım saat sonra hepsi gitti ama
çok endişelendim
blu canım dr bize meyve yogurt muhallebi dedi,ben cici bebe ekledim zaten 10 gun sonra çorbalara geçicez dedi dr.ben artık sütün yetmeyecegini onları tok tutmayacagını düşünüyorum o nedenle ek gıda şart.kavanoz zaten vermiyorum kendim yapıyorum..mama bile artık tok tutmuyor ayrisi farkediyorum.
yapı olarakta zaten sakin bir çocuk ayris ama sallama vs gibi şeyler hiç yapmadım kendisi uyuyor biberonu veriyorum..
mehlika ee çocuklara kim bakıyor ozaman??