- 6 Ağustos 2009
- 2.006
- 1
özge ne forumuna gidiyorsunuz? neresi orasi
Forum istanbul canım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özge ne forumuna gidiyorsunuz? neresi orasi
juli , şu avatar resmine bakınca hipnotize oluyorum.. sempatiksalakcinni
bence de uykuyu bölmemeli,tamamiyle katılıyorum almanlara :))))))Womarch
Almanlarda tam tersi uyku daha faydali ac yatsin aman uykusundan kaldirma uyusun daha faydali diyorlar.Nazari degicek valla neyse bizde eskisi gibi kötü degil artik ama yinede insan sabaha karsi 3-6 arasini deliksiz uyumak istiyor .Benim büyük oglanda öyleydi 9 saat filan uyurdu acmis demekki bi ara kilo almasi cok azalmisti.
deppo merhaba..bende dr sordum mamayla vermek uygun mu diye asla dedi aç karnına olcakmış..ben bitkisel olandan aldım o okadar fena degil sanırım 5ml şırıngayla veriyorum içiyor bi tepkisi yok.
deppo
Ben vermiyorum ama elmasuyuna katip verebilirsin gibi geliyor bana.
Bu arada kizlar biz suyu bardakla iciyoruz bu gün nasil hosuma gitti.Büyük oglana bardak ögretene kadar canim cikmisti bu tam zitti abisinin herseyde ama.
iyi geceler poseidon
bence de uykuyu bölmemeli,tamamiyle katılıyorum almanlara :))))))
ilk defa uyurken emzirdim birkaç gece ,gözünü açmadan emdi uyudu yine,zararı olmaz sanırım..bazı geceler de kendi uyanıyor..alarmı veriyor..ya bu arada uykuya sadece emince dalmaya başladı,önceden başını okşayınca uyuyordu,ayakta sallamaya mı başlayayım?? sizler ne yapıyorsunuz kızlar..