Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de aliyim bari su suluklardan, benimkine ne versem tadini sevse de sevmese de agzini acip yiyor ama suyu icmek istemiyorvalla bilmiyorum posi bugun eşime suluk bile aldırdım renkliya belki kendi içer diye ama yinede içmedi ufff.
Slm kızlar uzun bir aradan sonra biraz katılayım sohbete dedim. Zaten merak eden de olmamış da olsun... Umarım herkes iyidir...
özge nasılsın okul bitti ne yapıyorsun?yigit nasıl?
çat pat konuşuyoduk ama tavırlıydık birbirimize..bide sıcak oluyo diye salonda yatmaya başladı..benimde şalterler attı aldım karşıma uzun uzun konuştuk..böyle olmaz ben mutsuzum kendimize çeki düzen verelim diye..birbirimize karşı daha duyarlı davranmaya söz verdik..sil baştan bişey olmamış gibi konuşuyoruz şimdi..ama benim eşim rahat durmaz yine kilolarıma takılır..buda böyle sulu bi adam artık kabullenmem lazım..akannehirtutku barıştınmı eşinle ne yaptınız hem bugun babalar gunuydu?
naber tutkucum..tosun nasıl...
ek gıda ya gecince gecince biraz problem oluyor bizde bi düzene giremedik...
doktor corbalara baslayınca düzene girer dedi ..sen basladın mı corbaya..
biizmkide artık cok su içiyor...yatarken kasık maması veriyorum..sevmiyo fazla su ile kakalıyom ama çiş aynı su içmesi bişi değiştirmedi...
meltemcim sen nasılısm..ben cok regli olmak istiyorum..zaten metabolizma yavas bide olmayınca iyice durdu....sabahtan akşama kadar kosturuyorum sporada vakit kalmıyor.
hoşş melisanın basında bütün gün yandan halimem yandan diyerek bütün göbek atıyorum ama gram oynamıyo :2:
hoşgeldin womarch bu akşam bayagı kalabalık topik tarih yazıyor:))
juli otur oturudugun yerde kıızm siz evi kiraya verin bence zati evde durdsugunuz yok:)
özge bende meyvvei cam rendeden geçirip veriyorum suyu falan içinde ama su içmekli hem ayris mama yiyor el mecbur yani.siz emziiryorsunuz.