2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben cok uzun yillardir regl oluyorum yeter bana ya :KK43: Saka bi yana ben cok kan kaybediyorum kansizlik oluyor sabahlari sersem gibi kalkiyorum simdi regl olmayinca tüm enerjim yerinde baska bi degisiklik olmuyor bende.

Tutkucum iyiz Utkuya masallah.

Ooo topik dolmus hamilelik aksamlari gibi oldu nasilsiniz kizlar?
 
ben iyiyim tutku,
ben de corbaya baslamadim sadece kavanozdan meyve ve ülkerin kasik mamasindan almistim bitmedi hala onlari veriyorum aralarda.
 
biz iyiyiz,ne zamandır giremiyordum akşam erkenden uyuyakalıyordum,şimdi de biraz bekleyeyim uykusunda emzirip yatacağım..
kızlar bizim oğlan gece 10 saat falan uyumaya başladı,çok rahatladım tabi ama bu sefer de süt azalıyor galiba..dr 7 saati geçirme dedi , gece uyanırsam uykuda besliyorum,ama arada bir bakıyorum sabah olmuş..3 saatte bir kalkarken,bir anda manyak oldum..
 
juli tutku oturun oturdugunuz yerde bakim buluşma neyim yok size....
forumda buluşcaz desek oturun oturduğunuz yerde demzsin ama:eek:lmaz:
tutku ben iki gündür tam gectim ek gıdaya
melisa corbayı sevdi kabak ve havucla basladım..diğerlerinide sever insallah...

sadece sabah kahvaltıda problem yasıyorum..
önceden devam mamasına kendi yaptığım bebe bisküvisi ve peynir katıp veriyordum probllem yoktu
2 gündür yumurtada katıyom tabağın sonunda kusuyo hepsini..
bide bu sabah sütümü sağıp yapmıstım ziyan etti hepsini

ben havuç patates pirinç yaptım çorbayı hep son zamanlarda mercimekte ekliyodum..utkunun saatine gelmedi heralde hiç huysuzluk yaptı çorbada..kabakta eklim bakalım..

kahvaltıda ben peynir yumurta sarısıpekmez tereyağ ve cici bebe ekliyodum başta silip süpürüyodu ama utku zaten kilolu bisküvi vermekten vazgeçtim..ekmek içi koyim dedim sevmedi o zaman yemedi..sonrada zaten mastit olunca hepsini bıraktım..yarın vercem kahvaltı yine yemezse mecbur alıcam cicibebe.
 
juli
Yumurta icin erken olabilir bide sicakta verirsen agirda gelir.

Kizlar ben hazir aliyorum sebze kavanoz mamasi bu ay bitene kadar böyle ama cogunun icinde et var.Ben etli olanlari vermiyorum zaten kaka sorunu var is acmiyim basima .Et yedirmeye baslayan var mi?
 
Womarch
Masallah de yada bana yolla nasil güzel uyumus öyle 7 saat neyi gecirme diyor doktor?

Kizlar
Ek kati gidaya baslayinca ilk ay sadece ögle ögünü sebze vermek gerekiyor sabah kahvaltisi daha sonra ama herkes sabah kahvaltisi veriyor galiba.Biz hala emiyoruz öglene kadar sanki daha iyi oluyor öglen ne verirsen silip süpürüyor.
 
womarch ne guzel işte rahat etmişsin sende..4 aydan sonra .8 9 saat normal artık..
tutku forum desen emen atlardım hee:)
 
Teşekkürler kızlar bir de sizinkiler gibi deneyim bakalım ne olacak... Off şu ek gıdaya başlamak de ne zor işmiş. hemencecik alışıverse ya,ben de çok şey isityorum galiba :))
 
tutku arayı acmadan basla ek gıdaya..6 aydan sonra coğu vitamini ek gıdadan alırmış bebek..

meltemcim doktor dedi basla diye yarın vermicem bakalım devam edecekmi
benim kız bi tuhaf zaten tatsız tuzsuz corbağı gık demeden içer tatlı kasık mamalarını ve kahvaltıları zor yer
 
meltem abla bende kahvaltı vermiyorum daha..2 kere suya ciicbe ıslatıp verdim hepsi o.10 gun sonra tam başlarım diye düşündüm çorba kahvaltı.şimdilik meyve yogurt muhallebi giidyoruz..
niye kavanoz veriyorsun sen yapmıyorsun.birde ordaki ürünlerde et helal et mi bakıyormusunuz?bebeyi gunaha sokma:)
 
juli
Yumurta icin erken olabilir bide sicakta verirsen agirda gelir.

Kizlar ben hazir aliyorum sebze kavanoz mamasi bu ay bitene kadar böyle ama cogunun icinde et var.Ben etli olanlari vermiyorum zaten kaka sorunu var is acmiyim basima .Et yedirmeye baslayan var mi?

ben de gördüm 4. aydan sonra et ürünleri satiliyor güvenmedigim icin almiyorum ben zaten de asil merak ettigim 4. aylik bebek et yer mi?
 
özge problem hepimiz yaşıyoruz merak etme.mesela ayris muhallebiyi iyi yiyordu dun bugun yemiyor anlamdımki neden..
 
meltem , bir yatıyor akşam 9 sabah 7 uyuyor çocuk,dr da 10 saat açlık çok ,6-7 saatte besle en geç dedi..zaten ben sordum,fazla olduğunu tahmin ettiğimden..bizimki geceleri hep 3 saat uyu uyan,sabah da 6-7 den sonra tamamen kalkardı,hem seviniyorum,hem nazar değecek diye korkuyorum,uyumak bana da iyi geldi :)) ama uyuyakalıyorum şimdi de,sütün ivmesi hemen azaldı..
bu arada ben sonra zorlanırız biraz tatmaya başlasak dedim,dr verme birşey karıştırma dedi,6.ayın bitmesini bekleyeceğiz herhalde..sizler baya bişeyler veriyorsunuz anladığım kadarıyla,hiç kafa yormuyorum ama feleğim şaşacak galiba ek gıdaya geçince..
 
yanlış hatırlmaıyorsam 7 .aydan sonra 3 kez çekilmiş kıyma falan ekleniyor çorbalarına.
 
iyi geceler kizla ben yatiyorum,
daha gece 1-3, 3-5. 5-7 nöbetleri bende,
o saatlerde yusuf Kogus ayaga ben uyandim derse firlamam lazim kaydirigubbakcemile3
 
iyi geceler posi...rüyanda beni gör:)
juli 1 su bardagına 4 kaşık koyuyorum ülker almış eşim pişiriyorum okadar..bazen meyve renceliyorum içine bazen ciicbebe atıyorum1 tane.
he birtane de küp şeker ayris yemiyor napim şeker ilave etmeyin diyo ama asla yemiyo.
 
X