Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canim insallahjasmin sende güzel yapmışsın canım.resim iyi fikirmiş...seneye inş.beraber kutlarsınız..
tesekkur ederim canim evet anneler babalar olmayinca bir kanadimizm kirik oluyor maalesef ama simdi bebeislerimiz var cok sukur allah onlara uzun omurler versinbaşın sağolsun jasmin
bende anneler gününü sevmiyordum anne olana kadar
en guzel hediye oglusunu verdin sen ona canim hediye isin ritueli hatirlamak bile yeter oh ne gyuzel taze sebzeler valla super benim de kayinvalidemelr yapti bahce bu sene biz de yiyecegiz tazecik sebze meyve insalalhBen eşime hediye almadım
bi öpücük kondururum yeter :asigim: Şeniz
malum bu aralar hep Eren'e bişeyler alıyoruz
bizde bu akşam eşim işten gelince köye kayınvalideme gidicez
temiz köy havası alalım birazhihoyyyt
kaynanamın bahçesine ektiğim taze fasulyeler, salatalar olmuş
gitmişken dalayım bahçeye delikafadulden
masslalh ayrisime aman soyleme boykel cok ecrin nazar degecek
ayvalık ayris ortalama 4 yada 5 saat uyuyor gunduzleri belli aralıklarla..sallamıyorumm kendisi uyuyor çok şükür maşallah kızıma..biberonu veriyorum battaniye ile destekleyerek öyle uyuyor aksi halde uyuması mümkün degil..öyle alıştı..ben tutsam biberonu uyumuyor içip konuşmaya başlıyor:))
uyanık oldugu zaman da ana kucagında oyuncaklarıyla oynuyor yada yerde oynuyor bana sıkıntııs yok çok şükür..maşallah kızıma..
kimi regl olsam diyor kimi allahım olmasam:))bize yaranılmaz..
maşallah utlkuya ya ayris hiç su içmek istemiyor ne yapıcam ya offf..sevmiyor tadını sanırım.
juli regl olsan şişlik gider tabi biraz.birde sinir stres olmazsın..