Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldielr gittielr canim bugun moskovaya donduler nasilsin sen erencik nasil uyuyro mu babalar gununu kutladimi babasinin
saol canim amin allah tum yavrularimiza saglikli uzun hayirli omurler versin insalalhherkese günaydın...
hoyaa hacım nassın bakiyim pek bi agresif gördüm s eni
nurum nasıl sen girmiyosan bile nurun bi iki resmini koy özledik herhal.....
kadriye abla cooook zaman oldu girmiyo ama eşi iyidi en son sorduğumda....
jasminin basın sağolsun canım daha cok tazeymiş..rabbim dedesinin ömrünü burağa versin...
sevcan ben daha almadım sandalye ama mothercarenin sandalyeye takılan mama sandalyesi var tasıyabilkiyon onu alıcam..
günaydın kızlarrr...sabah uyandım kocaman kagıda babacık babalar gunun kutlu olsun yazdım kırmızı kalemle:)3 tan egömlek almıştım ya hepsi ayrı ayrı paketti onları beşige ayrisin yanına dizdim kagıdı da ayrisin üstüne koydum 5 dk sonra eşim girdi odaya ayrisin sesine baktı ve şaşırdı sevindi zavallı:=))))akşamda eşime ayrisin resimleriyle slayt yapmıştım onu izlettim bayagı şaşırdı senmi yaptın falan:)))
bizden haberler böyle eşimi yolladım dışarı ütü yapcam bi ton..
hoya canım hiç haberim yok kadustan benim.ya birde nick degiştirdi herkes kim kim ben bilmiyorumki..eski tanıdıklarımmı anlamıyorum((neyse konuşuruz inş.sıkma canını...
saol canim esiminkini kutlayabiliyorum telkde bile olsa ma amamlesef babacigimi kutlayamiyorum 4 sene once kaybettim babami kesek olsaydi yanimda aslinda sevmiyordum babalar gununu bugune kadar bugun esim de baba oldu diye biraz daha mutluyum yoksa kahramanim canim babami kaybettigimden beri abbaalr gunu olsun istemiyorum hic
kızlar bebeklerınız gündüzleri kaç kere, nekadar aralıklarla ve kaç saat uyuyor
lütfen biri söylesin ya gündüz hiç uyumuyor beril ve durmuyor
cvp alırsam çok sevinicem
kızlar bebeklerınız gündüzleri kaç kere, nekadar aralıklarla ve kaç saat uyuyor
lütfen biri söylesin ya gündüz hiç uyumuyor beril ve durmuyor
cvp alırsam çok sevinicem
oyyy bir yagmur yagıyor sormayın:)))))yattı biizm park işi..eşim gitmişti dedim toplanın buraya gelin buraya gelcekler sanırım evde yapcaz piknigi:))