- 28 Aralık 2009
- 582
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
,başka bişeye gerek var mı
Benimde oğlum çok huysuz,dişleri bayagı bayagı bi zorluk çıkartıyor,eli ağzından gelmiyor,iştahıda yok,sabahtan beri 180.ml sütle duruyoruz,onuda zar zor içirdim ne yapcam bilmiyorum......
ah ne güzel olurdu ama kızım fırsat verirse tabi,
benim bildiğim kadarıyla yok ama o gün gelinin yanında olarak ihtiyacı olabilecek şeylerde yardımcı olabilirsin belki.
diş çıkarma dönemi zor oluyomuş öle diyolarBenimde oğlum çok huysuz,dişleri bayagı bayagı bi zorluk çıkartıyor,eli ağzından gelmiyor,iştahıda yok,sabahtan beri 180.ml sütle duruyoruz,onuda zar zor içirdim ne yapcam bilmiyorum......
:) ben birden heyecan yaptımçilek geçmiş olsun demir'e...
juli muhallebi eşim almış ülkerin 1 su bardagın a4 kaşık pişiriyorum içine bugun kayısıda rendeleyip ekledim yedi ayrsi ikisi bir arada olmuş oldu:))dunde yogurduna karıştırmıştım alsana meyveli yogurt.:)
rengarenk şahitlikte özel birşey yok merak etme zaten hediyeni alacaksın:)çok istersen çift hediye al şahitlik şerefine:)
geçmiş olsun cnm,inş. biran önce iyileşir,ya canım çok sıkkın ne zamandır giremiyorum burayada sizinkilerden bizimle aynı durumda olan varmı bilmiyorum ama genede paylaşmak istedim
geçen haftasonu hepberaber yazlıktaydık biz eşimle pazartesi sabahı döndük haftasonu demirin keyfi inanılmaz yerindeydi
annem pazratesi günü biraz huysuzluk yaptı dedi ama salı günü 2-3 gere epey fazlaca kusmuş ve kakasıda kötü kokuluymuş iştahındada gözle görülür bir düşüş var annemin söylediğine göre salı günü alttan üstten gitmiş ve içini komple temizledi dedi
bu sabah döndüler keyfi gayet yerinde kakasıda gayet normal ama hala iştah olayımız çok az
annemin işi vardı ben bakıyorum şimdi saat 1 buçukta uyudum hala uyuyo biş ara uyanır gibi oldu hemen mama yaptım 30-40 cc kadar içti
doktorumuzla konuştum devam etmedikçe sorun yok bu aralar ishal kusma var ama eğer devam ederse gelin mutlaka dedi zinko şurup verdi vücut direnci güçlensin diye
bence oğluma nazar değdi çok üzülüyorum
kurumdan bir arkadaşın oğlu vardı ona söyleyim..kızlar ilköğretim okulu öğrencisi tanıdığınız varsa;
ışbankası karnesini getiren ilköğretim okulu öğrencilerine çok güzel bir kitap hediye ediyor. Herhangi bir işbankası şubesinden alabilirler. haberiniz olsun.
günaydın herkese
annem geldi akşam sositososito
burda emzik bulamayınca annane emzik getirmee geldi kaydirigubbakcemile3