kızlar bu gece regaip kandili..
kandiliniz mübarek olsun,
seninde kandilin mübarek olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mehlika Kuzeyde öyle çok uyanıyordu geceleri doktor doymuyor olabilir gece yatmadan önce emzirdikten sonra mama ver dedi.şimdi öyle yapıyorum gerçektende çocuk uyumaya başladı en azından 4-5 saat kesintisiz bir kere uyuyor oda dinlenmek için yetiyor bana.Belki Berilde sadece anne sütüyle doymuyordur artık büyüdükleri için daha fazla beslenmek istiyorlar.
günaydın herkese
annem geldi akşam sositososito
burda emzik bulamayınca annane emzik getirmee geldi kaydirigubbakcemile3
selammmmm
2 gündür annemdeydim
ne var ne yok bakem annatın
günaydın kızlar bugün işe geç geldim.uyuyada kalmadım evden çıkmak istemedim bi baktım saat 9 olmuş hazırlanıyım derken evden çıkmam 9 bucuğu buldu sonunda geldim işe.burdaki arkadaşa uyuyakamışım dedim allahtan patron yok
kızından ayrılamadın dimi. şanslıymışsın gene patron yokmuş ben nezaman geç kalsam bizde herkes tam takım bulunuo geç gelen patron bile erken gelio işte bendekide baht.
günaydın kızlar bugün işe geç geldim.uyuyada kalmadım evden çıkmak istemedim bi baktım saat 9 olmuş hazırlanıyım derken evden çıkmam 9 bucuğu buldu sonunda geldim işe.burdaki arkadaşa uyuyakamışım dedim allahtan patron yok
mehlika çok inatsın ya kendi doğruların yüzünden hem kendini hemde bebeğini perişan ediyorsun artık pes diyroum başka şey demeyorum
bundan sonra topiğe uykusuzum die sakın yazma klava:
yoksa krize gircem ben burda
sinemis ohh çok iyi yapmışsın bende bugün hiç ayrılmak istemedim oğlumdan.akşam biraz sinirli davrandım ona şimdide acayip vijdan azabı çekiyorum akşam olsada oğluma sarılsam.
kızlar ben bu aralar çok gerginim sürekli çatacak yer arıyorum iş ev çocuk çok yormaya başladı işi bile bırakmayı düşünüyorum zaman zaman. çok bunaldım gerçekten dün akşam Kuzey emmek istemiyordu bende ister em ister emme diye şöyle bir iteledim onu akşamdan beri de çok üzgünüm ne olacak bu halim hiç bilmiyorum.zaten eşimle hergün hır gür içindeyiz adamında sabrı kalmadı dün artık kendine gel diye bağırdı bana.bana kalsa ben haklıyım ama dışardan bakıldığında da çekilmez olan benmişim.düşün dedi annen bile sana isyan etti dedi
kendimi çok yanlız ve kapana kısılmış hissediyorum.depresyon belirtileri göstermeye başladım korkuyorum.biliyorum geçecek bu günler ama eşimle aramız bozuk annem bana zar zor katlanıyor en kötüsüde ben çocuğuma karşı tahammülsüz olmaya başladım.
kafanızı çok ağrıttım belki niye bunları yazdığımıda anlamadım ama içim çok dolu ne yapacağımı şaırdım gerçekten.
gidiyom işte hıııh,küstüüm:1closedeyes::a015::çok üzgünüm:naniknanik
gunaydın kızlarr. Egenin Hepatit aşısını yaptırdım geldim işe. Pazartesi de diğerlerini yapacaklarrr.
hepinizin kandili mübarek olsun.
izmir bugun çok sıcakk
daldan dala kondummmm