2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
bende anlamadım ecrin
11 günüm falan diyodu ama ben test yaptı sonuç olumlu ama bekliyo sanıyodum
hayırlısı belli olmaz canım
dua et
ne zamandı test günün biumut

bilmiyorum bende sordum bi umut a cevap vermeden çıktı gitti..inş.rabbim en kısa zamanda hayırlı bir bebiş nasip etsin..

geçen sene bende aşılama yapmıştım 14. gün testt varsa çkıyo
ama ben 12. gün regli olmuştum
bi umut erken test yapmış sanırım

yarın dr gitcektim şimdi arkadaşım aradı misafirim gelcek salı giderim artık bebişin kalp atışını duymaya hem biraz daha büyütmüş olurum:))

ben yarın gidiyom duyarım demi kalp atışlarını dr yarın için çağırmıştı

beni de kalp atışı için perşembeye çağırdı.. daha 6+1 oluyorum o zamana ama hadi hayırlısı umarım duyabilirim..

bulantılarınız varmı kızlar ne alemdesiniz?

benim günün farklı saatlerinde oluyo ama daha hiç kusmadım en fazla lavaboya koşup öğrüyorum o kadar..

benim adım özlem enson gittiğimde 10 gün sonra gel demişti
bende bgnlerde daha az sanki bulantı annemi görünce yine yiyom bişiler ben yapınca hiç yiyemiyom daha kötü oluyom sonra midem fln çok ağrıyo

bende 7 oluyorum yarın tam...salı giderim inş.aksilik olmazsa.hem eşimde izinli o da görmek isityor.

benim midem garip kızlar
normal yaşayamıyorum hayatımı şu sıralar
tabii Allahıma bin şükür ama

slm kızlar :))) canım benimde sat 10 nisan aynıymışız bende bugun gördüm keseyi 6.85mm hayırlı olsun,benimde devamlı kasıklarımda agrı var zaten başkada bi belirtim yokyerimseniben

Canım Seninde gözün aydın,bebişler için katlanacaz herşeye.Meleğim sağlıklı sıhattli gelsin de her türlü ağrıya razıyım ben.Eminim ki tüm anne adayları benimle aynı fikirdedir.yerimseniben

saglıcakla gelsinlerde katlanıyoruz ee cennet boşuna mı annelerin ayakları altında deniliyor...

ya hele olması için dökülen çabalar rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Herkese merhaba,
2-3 günde ancak okudum bütün sayfaları. Bende 1 hafta önce anladım, ama 15 Mayısta test yaptım. SAT 16 Nisan.
Umarım hepimiz kalpleri duyar, sağlıklı hamilelik geçiririz.

bi umutttt cvp veririmisin?aşılamamı olmuştun?adetin ne zaman?0 çıkmamış belki yükselir.hemen umutsuzluga kapılma derim..normalde nezaman test yapman gerekirdi..

23 mayısta test yapacaktım.son adetim 22 nisan.beklicem 23 mayısı ama ümidim yok hiçsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…