2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ay kızlarrr sizin tickerleri görünce bir acayip oldum. ben 2009 ocak annesiyim, geçen yıl bende bu duyguları yaşıyordum,,, keyfini çıkarın.. Allah hepinize yavrularınızı sağlıkla kucaklamayı nasib etsin... çoook müthiş bişey anne olmak. anlatılmaz yaşanır...

kocacım bana dün balık yapmıştıı:) ceviz filan yemiyorum yarın alayım bende..sabah sütle mısır gevregi,yumurta peynir mutlaka yiyorum .günde 4 5 bardak ayran .kuru baklagiller tüketiyorum

cok sagol ALLAH bebişine hayırlı kaderler nasip etsin.bizde inşllh seneye senin gibi 2011 anneleriyle duygularımızı paylaşırız,zaman bi geçse:1hug:

ben gunde 3 4 tane ceviz yiyorum.ayran 3 4 bardak yemek yiemiyorum zaten...

benimde aram yok fazla yemekle daha içecek şeyleri seviyorum ayran meyve suyu veya su sıvı olsunda bide erik çok tüketiyorum

senağlamabenim yemek konusunda maşşlhım var hiçbişeyi istemem demiyorumsenağlama

arada bakarız orayada selinaycım bu topik bazen çok yavaş oluyo bende sıkılıyom

evet ya orda diger odalardada gebelik hakkında konuşanlar oluyor ben genelde akşamları bakınıyorum.şimdi kocacım geliyo ben ona ne yemek yaptım dersiniz doktordan gelirken ekmek arası döner yaptırdım :roflol: ama kocamanından:roflol: ne dicekk bilmiyorum ısıtır dediririm artık siz neler yaptınız gerci sizde sabahtan belli burdasıınızzzkaydirigubbakcemile3

hadi sordum cevap ver kızma drajecim:teselli: gerçi çalışıyosun galiba yerimseniben

akşam kocişle ilgileniyorum ben o yüzden giremiyom evleneli3 sene oldu her akşam adamın tepesindeyim ayrı duramıyom 2 dakikaki nete gireyim

iyi bakalım benimde kocacım geldi hadi size iyi akşamalr kıslarrr:)) sizi seviyom kader arkadaşlarım:içelim: hadi görüşürüz kendinize en cokta bebişlere iyi bakın:1hug:

yok cnm ara verdim şuan evdeyim kendi işim zaten şuan babam duruyo başında

iyi bakalım benimde kocacım geldi hadi size iyi akşamalr kıslarrr:)) sizi seviyom kader arkadaşlarım:içelim: hadi görüşürüz kendinize en cokta bebişlere iyi bakın:1hug:

iyi akşamlar canım benim sende iyi bak kendine ki bebişinde iyi olsun:a015:

bende kaçtım kızlar 2 gün yokum sınavlarım var kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi:1hug:

Ben de 5 HAFTALIK HAMİLEYİM KIZLAR. 3 gün oldu öğreneli. Ocakta anne olacağım inşallah sizler gibi.. Ama eşimle ikimiz dışında kimse bilmiyorr.Haber vermek için biraz daha bekliycem.1 - 2 hafta kadar sonra:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…