2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ikiz çok guzel ama bakması çok zormuş.ya yardımcı tutcaksın ya anne kayınvalide aileden biri olcak yanında..tek başına zor iş.ben anneme diyorum ikiz olursa gelir üst katına yerleşirim diye şimdiden kendimi garanyie alayımda:))

ya bir meyve sıkıyorsun bir ton bulaşık çıkıyor katı meyve sıkacagı valla hevesle bi kaç sıktım sonra kaldırdım:))zaten ben tatlı şeylerden çok tiksindim.bol bol ayran içiyorum..

zaten öyle cnm tek başına zor ama anneler sağ olsun bi hafta benim annem kalır bi hafta kayınvalidem idare edriz zor yanı 1 sene o kadarda olsun di mi

ya kızlar bu sayfayı nasıl takip ediyosunuz ben bi türlü anlamadım.sayfa yenile yaptıgımda donuyo bişey cıkmıyo.oft yapıyorum bide acıyorum birsürü yazmışsınız ben annamadım

vallahi artık çay içmiyos yapçaz ööle şeyler artık

ya ben günde 20 brdktan fazla çay içerdim bitki çaylarıda dahil ağzımın tadı o kadr acı ki çay içemiyom tiksiniyom çaydan normalde şekersiz içerdim çayı şeker atıyom bile 1 brdğı içemiyom
bide kahvede tüketirdim

:nazar:aa canım hayırlı olsun dedik bizede nasip olsun dedikya nasıl ilgilenmezmişiz kayboldun sonra anlat bakalım neler oldu. bu benden sanaa.s.

bende anlamıyom cnm 1 önceki sayfaya gelip sonra tekrar 1 snrakine gidiyo ama f5 yazan tuşa basıyolarmışta olmuyo nedense ööle

hulya ne guzel ben daha pazartesi gidip duycam inş.içimden hep iki kalp atışlı duycakmışım gibi geliyor bakalım hayırlısı..heyecanlandınmı kese net görünüyomu ben pek görememiştim kjeseyi:))dr var dedi.

kızlar hiç sohbet bölümüne giren yokmu ben bugünlerde oraya dadandım sayfa takip etmek yok bekleme yok her saniye yazışabiliyorum.bu sayfaya bazen uyuz oluyorummm:eek:klava:

niye yazmıyon cnm sadece bakıyon yazsana anlat mutluluğunu anacım sende aaaaa

bari biz konuşalım.kızlar ceviz fındık gunde bir avuç tüketin mutlaka.balık yiyin bol bol..

şimdi gittim doktora bir heyecan aboooooo:) doktor ultrasona aldı bebek oluşmuş kalp atışını gördüm dinletcem dedi ben mutluluktan delü oldum tabiki.eşim şehirdışına göreve gittiği için annmle gittim annemi çagırdım içeriye annam sevinçten ağlamaya başladı çok güzelmiş ya gerçekten hamile oldugumu anladım.allahım gerisinide getirir inşallah. gümbür gümbür anne anne diyerek eglir dedi doktor yaaaaaaaa çok güzelll

X