2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
bende tes yaptim dun hamileyim senide tebrik ederim allah nasip ederse ocagin on altisinda kucagima alcam

1 gün var armız da ben de 15 ocakta ....Kese göründü bir de çok güzel yaa.Benim ilk çocuğum olacak inşallah

satlar nedir? dilemma benimde 15 ocak ama ben bugun gittim keseyi göremedim.alttanmı baktı

selinay değerin hangi gün 190 çıkmıştı
benim 2 nisan

kızlar kanamam oldu yine, kalktığımda ayağa süzülüyo resmen.
acile gittik kanama var ama kese 13.6 mm olmuş gelişmesi iyi daha bebek ytu 1618 mm den sonra bebek görünüyo dedi
doktor kanamamı bebekmi kazanacak bu savaşı bekliycez dedi yatıyorum yine

birde bu nick ,imizin altında bi kırmızı bide yeşilimsi bişey var alt alta o neeee

canım benim adet olacagım gündü 181 cıkmıştı.ama bugun üstten baktı görünmedi.canım gecmiş olsun yine diyosun daha öncedemi oldu canım kendine dikkat et bak annesi gelişmeside iyiymiş inşllh annecigine sıkı sıkı tutunur

mrb arkadaşlar bugün doktora gidecektim sağolsun oda en önemli günde hastaneden erken ayrılmış yarın tekrar gidicem bende çıktım bahçelievler de metroportu gezdim ya kadir hasta ne güzel bebek kıyafetleri var görünce içim gitti ya ama almadım korkuyorum biraz daha zaman geçsin bakalım bu arada ne çok konuşmuşunuz ya akşama kadar iyi kaynatmışınız:içelim: ya kızlar birde bugün çok gezdim şimdi kasıklarım ağrıyo zararı olmaz dimi:sm_confused: benim doğum 10 ocakta inşallah sizce yarın keseyi görürmüyüm

selinaycım çok sordum ama bugün değerin kaç tahmini onu merak ettim
adet olacağon gün ne zamandı dese çok mu olurum

evet canım lekleli devam ediyodu dün kanamam olmuştu bugünde ooldu
inşallah bekliyoruz bakalım

aa görürsün baksama 15 ocak olanlar görmüş benimde 15 ocak ama ben göremedim üstten baktı çünkü..bişey olmaz ALLAHIN izniyle şimdi biraz dinlenirsen bişeyin kalmaz

ne demek bende cok soru sorup duruyorum buldugumayerimseniben benim adet olmama gereken tarih 8 mayıstı ogün kan testinde 181 cıktı.bugun kese görünmeyince doktor kan testi istedi bakalım senin ufaklık nerelerdeymiş dedi.ama hastanenin cihazları bozulmuş benim şansıma yarın sonucu alırsınız dediler onu bekliyorumbenneyaptımki

8 181
10 360
12 720
14 1440
16 2880

canım bugün muhtemelen 2000 lerdedir ama bu değerle zaten karından gözükmez alttan bile 3000 den sonra rahat gözüküyo o yüzden hiç sıkma canını durumun gayet noral

pazartesi 3460 tı kese 7.5 mm di keseyi gördükten sonra zzaten kana bakmıyo bidaha

anladım kendini fazlamı yoruyosun neden kanama oluyoki ALLAHIM korusun melegini.kendine dikakt kenidne.annem bana taze nane yeme dedi tam emin degilim ama galiba düşüge neden oluyomuş aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…