2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
yaaa yine durdunuz bee ben 2 gün giremicem hafta sonu sınavlarım var uzak kalcam yani sizden valla hayatımda bi boşluk oluyo

evet canım ve tek embriyo oluşmuştu
bu arada kızlar ben hamileliğimle beraber uyuşuk soft sürekli sırıtan herşeye ağlayan bi tip oldum yani baya bi ablaklaştım
side bu tip değişiklikler varmı
biri bana hakaret etse cevaplayacak mecalim yok ve sinirlenmem de

evt bende çok uyuşuk oldum ve çooookkkk sulugöz herşeye ağlıyorum hemen senağlama

evt bende çok uyuşuk oldum ve çooookkkk sulugöz herşeye ağlıyorum hemen senağlama

ya hiç sorma neolcak halimiz kociş çok uyuyon diye espiri yapsa hemn gözümden yaş dökülüveriyo sen beni anlamıyon benmi istiyom ccııır ccıcır cıır ağla babm ağalasonra
sanki cebimde taşıyom gözyaşlarımı
ben böle kolay ağlamazdım cvbı yapıştırıdım
hiç durmazdım yerimde sinirliydim
oh şimdi lokum gibiyim

benimki şiş büyüdü uçları çatladı ve acıyo 75ten 85 fırladı birden
ve hep ağrıyo

bu arada uçlarında kaşıntı var mı benim uçlarıda kaşınıyo acaba çatlıcak mı

benimde cok büyüdü ve acıyo ama şu koyulaşma dediklerini anlamadım bende o yok

benimde bebişe aldıgım ilk ciciş biberon, patikleride satıcı amcamız hediye etti ama ikisi farklıymış galiba heyecandan görememişim

benimde bebişe aldıgım ilk ciciş biberon, patikleride satıcı amcamız hediye etti ama ikisi farklıymış galiba heyecandan görememişim

ben şuanda bişey almayı düşünmüyorum kalp atışını duyayım 3 ay bi dolsun ondan snra ilkinde almıştım bende ama kısmet olmadı giydirmek sonra çok üzüldüm onlara baktıkça aslında almayı çok istiyorum ama tutucam kendimi alamam

bilmem:)) ya arkadaşımla gitmiştik o 8 aylık hamile alışveriş yaptı bende görünce bu biberonu aldım dayanamadım küçücükkkyerimseniben hoşuma gitti aldım.arkadaşa bu patiklerden verdi bende istedim banada verdikaydirigubbakcemile2 kısmett:ecrin_bebek:

ecrincim seninkileri gördüm görmemmi çok tatlılar bayıldım yaaa,bende ileride almak istiyorum ama kendimi tutamayabilirim hele bi göreyim bebişim .ALLAH güle güle kullanmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…