2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
draje canım ben baktımda erkek cıkıyo.bide biz iki kız kardeşiz hep bi abim olsun istemişimdir.onun için içimden hep erkek olsun bebişlerimin abileri olsun derdim.hamile oldugumu ögrendigimden belli kıyafetlere bakıyorum yaaaa kızların ciicicşleri cok daha güzel ve çeşitliiyerimseniben yanuuu şimdikk kız istiyo gibiyim ama içimede erkek doguyookafamçokkarıştı kısmet saglıklı ssıhhatli olsunda bakalım:nazar:

kuzum selam
bendede oluyo hatta benim çoğu zaman belim başım ağrıyo kasıklarımda keza
hele pazar günü bir ağrıdı
ağlamaktan hal oldum bişey olacak diye
ama ben şimdi 30. haftada olan bi arkadaşıma danıştım onun kasık ağrısı olmamış normalmi canım
herkeste farklımı:uhm:
kusura bakma bitanem ben bu msj.ı görmemeişim
semiham sen başkalarının gebeliğine bakma canım bakarsan 9 ay geçmez kabus edersin kendine gebelik herkesin bünyesine göre değişiyor benim 2 gebeliğim bile birbirinden çok farklıydı
kiminin midesi bulanır kiminin ki bulanmaz kiminin kasıklarında çok feci batmalar olur kiminkinde olmaz
bazılarının beli kırılacak gibi olur bazılarının ruhu bile duymaz ama bu gebeliğin yolunda gitmediğini göstermez gülüm
bak daha şimdiden hepinizin belirtileri ayrı ayrı hiç bunlara takılmayın canım dr normal herşey yolunda diyorsa hiç takmayın kafanıza bişey
:asigim:

benimde erkek çıkıyor bende rüyamda erkek bebiş görüyorum.annem bazı arkadaşlarımda erkek diyor.benimde içime erkek doguyor sanki,..hayırlısı olsun..

ben 26 yaşındayımya çin takviminde ocak şubat mart nisan mayıs erkek hepsi kaçarı yok:)))

sağlıklı olduktan snra kız erkek önemi yok ama yatıyo işte her yiğidin gönlünde bi aslan bende hep kız istiyorum

ecrincim yaşını doğru hesapladığına emin olup hamile kaldığın aya baktın değil mi canım

çin takvimi ekliyorum ama biraz sorunlu galiba
cin_takvimi_cinsiyet_belirleme.html

ben 81 doğumluyum sene olarak 28e girdim ama ay olarak temmuzda gircem ben 28 yaş olarak baktım siz ne yaptınız

kızlar siz buralardayken ben bi gidip ılık duş aldım sonra
portakal+elma+limon+kivi bunların sukarını çıkardım koca bi brdak oldu onu içiyom şuan
epeydir besleyemiyom bebişimi

hakkımda hangisi hayırlıysa rabbim onu saglıkla versin..çin takvimi garanti diye birşey yok..
afiyet olsun myo..

aa yok canım bende senede girdigim yaşı hesaplıyomuşum pardon ama bu işi biri bize ögretsin senemi alınacak yoksa aymı alınacak hesaplarken

saol canım iki kilo kdr meyva sıktım bundan sonra hep yapçam elma yiyemiyom ben ilk aylardada çok faydalıymış
bundan sonra sıkıp suyunu içcem başka meyvalarlada tadını almıyom
kızlar bu karışımın tadı süper sizlerede tavsiye edrim
ecrin benimde senin gibi erkek çıkıyo
ama gönlüm kızdanyana ne yalan sölim
selinay cicileriniz hayırlı olsun çok tatlıllarya

X