Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
msnde kocişleyim:))) arada bakıyorum canım
ooooooooooooo çok ilerlemişsiniz yaaaaaaa. ben bebişimin kalp atışını duydum bugun çok güzel bir duyguuuuuuuuuuuuuu
şuan 5 bardak ayran içtim :içelim:cok susamıştımda bugünkü kalciyumuda karşılamış oldummu acep yoksa devam edeyimmikafamçokkarıştı
maşallahhhhhhhhh nasıldı pıt pıt darısı bizlerin başına bende pzt gitçem
inşlh duyarım
ooooooooooooo çok ilerlemişsiniz yaaaaaaa. ben bebişimin kalp atışını duydum bugun çok güzel bir duyguuuuuuuuuuuuuu
arkadaşlar size de ilişki yasak mı bize yasakta acaba yine bi sorun varda ondan mı yasakladı bize
maşallahhhhhhhhh nasıldı pıt pıt darısı bizlerin başına bende pzt gitçem
inşlh duyarım
bana doktor bişey demedi gerci bana hiçbişey demedi daha kese görünmedigi için .başka gebeligin olmuşmuydu yine diyosun.
cnm çok mutlu oldum senin adına darısı bizlerin başına artık:dance::dance:
aaa ne güsell darısı bize: cok sevindim
arkadaşlar size de ilişki yasak mı bize yasakta acaba yine bi sorun varda ondan mı yasakladı bize
myo cnm kalp atışını duymada sıra sende yani inşallah sende duyarsın hayırlısıyla pıt pıtları benim daha çoooookkkk bekle bekle geçermi yaaa
kız inan geçiyo sonu gzl olsunda
ben kesede çok heyecan yapmıştım gnler geçmemişti
ama bunda heyecan yapacak fırsatım olmadı uyumaktan
eeee benim gün 12 saat oldğu için dr 10 gün dedi ben 5 gün yaşadım
kalan zamanlardada bulantılar fln bi baktım 2 gün kalmış ama benim dünyamda 1 gün :roflol::roflol: