2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
bıXLERıN ÜSTÜNDEN DUALARINIZI ESıRGEMEYıN ARKADAŞLARINI ÇABUK YOLLASINLAR..

selam kıslarrrrrrrrrr kalabalığı görünce çok şaşırdımm ne güsel dolmuşsunuzzzzzzz, rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alıp koklamamızı nasib etsinnnnnnnn

çok sevindimmm sayımız yükseliyorr holeyyyy:sm_cool:

rabbim bebeklerinizi sizlere sağlıkla getirsin inş yuvanız her daim mutlu olsun elcin1001 cnm çok şanslısın eşinden yana ne kadar güzel üstüne titriyo keşke benim de bebeğim olsada eşim benim de üstüme titrese böyle :KK43:(((
ama biliyorum benim de olacak belki ocak dogumlu olmuyacak babası gibi ama annesi gibi mart dogumlu da olabilir ama balık burcu olmasını hiç istemem :S

Ben oğlak burçluyum ndk'imm oğlaklardan kurtuluşun yok ..
ceylanımmmmmmmmmmmmmmmm oğlakmı oluyoooooooo enemm senin gibi keçi olcak deseneee :sm_cool:
bİXLERİN ÜSTÜNDEN DUALARINIZI ESİRGEMEYİN ARKADAŞLARINI ÇABUK YOLLASINLAR..

canım benim herzamankinden çok ediyorum ve inanıyorum ki sana da az kaldııııııııı:sm_cool::sm_cool:

rabbim bebeklerinizi sizlere sağlıkla getirsin inş yuvanız her daim mutlu olsun elcin1001 cnm çok şanslısın eşinden yana ne kadar güzel üstüne titriyo keşke benim de bebeğim olsada eşim benim de üstüme titrese böyle :KK43:(((
ama biliyorum benim de olacak belki ocak dogumlu olmuyacak babası gibi ama annesi gibi mart dogumlu da olabilir ama balık burcu olmasını hiç istemem :S
ebrummm olacakkk yetişceksin bizeee:jeyyar: :sm_cool:
bede varımmmmm kızlarr ocak ayı annensi

canımm hoşgeldinnnn kaç çıktı değerinnn???? ben dayanamıyorum cumartesi doktora gitcm galiba daha çok yeni ama inşallah keseyi görürüzzzzzzz

kızlar sayı artıyo ne güzel
tekecen tebrik ederim seni allah devamına erdirsin
mehaycım tatlum nasılsın yeğenim nasıl

bende tebrik ediyorum yeni ögrenen arkadaşı...ilk neler hissettiniz ben ikinci çizgi çıkmaya başlayınca aglama krizine girdim hemen kankimi aradım aglayarak biliyomusun teyze oluyosun dedimm hem aglıyom hem konuşuyom kankiminde 2009 ocak sonu oldu bebeişi tam bi yaş olcak aralarında...

ADI...........SON ADET TARİHİ............DOĞUM TARİHİ...............HAMİLE KALDIĞI KİLO

hulyaeyup........26/03/2009..............................01/01/2010......................69
myocean76.......01/04/2009..............................06/01/2010.....................60
ecrin1001...........23/03/2009............................04/01/2010.....................75
tekecen............. ............................ .................

tekecen boşlukları doldur canım

eee anlatın kızlar doktora gidip bebeişini gören varmı??

bende tebrik ediyorum yeni ögrenen arkadaşı...ilk neler hissettiniz ben ikinci çizgi çıkmaya başlayınca aglama krizine girdim hemen kankimi aradım aglayarak biliyomusun teyze oluyosun dedimm hem aglıyom hem konuşuyom kankiminde 2009 ocak sonu oldu bebeişi tam bi yaş olcak aralarında...

ecrincim ilk bebeğime hamileyken babamı kaybettim tabi bebeğide üzüntüden kaybettim dolayısıyla bebeğim aklp atışlarını bile duyamadan gitti.Öyle olunca ben bebeğimin kalp atışını duymadan sevinemiyorum ama çüft çizgiyi görünce elim ayağım titredi inşallah kalp atışınıda duyarsam o zaman bayramım olacak sen neler hissettin peki.

ben salı gittim degerim 2707 çıktı ama henüz görünmedi p tesi gidecem ama dayanamıyorum cumartesi giderim.

ben kan testi yaptırmadım evde 2 tane test yaptım çıktı biraz zaman geçsin haftaya giderim dr.artık.burda medicalpark var haziran 3 e zor aldım kadından randevıuyu çok iyi bir dr çok yogun.ona gidene kadar bekleyemem 1 ay başka bir dr görüncem...

ADI...........SON ADET TARİHİ............DOĞUM TARİHİ...............HAMİLE KALDIĞI KİLO

hulyaeyup........26/03/2009..............................01/01/2010......................69
myocean76.......01/04/2009..............................06/01/2010.....................60
ecrin1001...........23/03/2009............................04/01/2010.....................75
tekecen............. ............................ .................
ndk..................30/03/2009..........................04/01/2010........................60

beni unutmuşunusssskötükedihüso sırnaşık şey

X